De 10 meest gelezen blogposts van 2021

Geplaatst door

2021 zit er bijna op. Ondanks dat corona opnieuw veel roet in het eten heeft gegooid, was het niet helemaal een slecht jaar voor mij. Het afgelopen jaar heb ik me namelijk nog meer gefocust op Vanessablogt.be waardoor mijn blog mooi is gegroeid qua bezoekersaantallen. Bedankt daarvoor! Ook heb ik fijne samenwerkingen gehad waar ik enorm dankbaar voor ben. Ik hou van mijn job als blogger en copywriter, en nog steeds is er niets liever dat ik zou doen dan inspirerende teksten delen met jullie. Ik kijk er dan ook ontzettend hard naar uit om in 2022 op mijn toetsenbord te blijven knallen en ik ben benieuwd wat er allemaal op mijn pad zal komen.

Maar voor we het nieuwe jaar invliegen, zet ik eerst nog de 10 meest gelezen blogposts van 2021 op een rijtje. Als je het interessant vindt, kan je op de blogpost klikken om naar het volledige artikel te gaan. Ik kies er trouwens voor om uit de statistieken de artikelen te selecteren die ook écht in dit jaar gepubliceerd zijn. Anders zou de top 10 er bijna ieder jaar hetzelfde uitzien en dat is natuurlijk een beetje saai, haha. Hier zijn ze dan: de 10 blogposts van 2021 die het meest zijn gelezen op Vanessablogt.be! 

de meest gelezen blogposts van 2021

                                              1

Review: Endless Scent geurbooster voor je was (Action)

                                            2 

Hoe kan je bellenblaas vlekken verwijderen uit kleding?

                                            3

Nieuw: Robijn Dry Wash Spray review

                                             4

Kerstboom weg? 5 ideeën om die lege plek op te vullen

                                               5

Hoe kan je ingedroogde tomatenvlekken verwijderen uit kleding?

                                              6

Recept: Lidl Verspakket Curry Madras (met foto’s)

                                              7

Review: Rituals wasmiddel en wasverzachter Sakura

                                               8

Unboxing NIVEA adventskalender 2021

                                              9

Review: Rituals Serendipity Foaming Shower Gel

                                           10

De lucht in huis verversen: 6 manieren

Ik vind het grappig om te zien dat de meeste blogposts uit de top 10 lifestyle gerelateerd zijn. Ondanks dat ik ook veel over beautyproducten heb geschreven, staan er slechts twee beauty gerelateerde blogposts in dit lijstje. Leuk om te zien dat Vanessablogt.be dus echt als lifestyle blog wordt gezien. Een blog met veel afwisseling zodat er voor iedereen wel iets leuks of inspirerend is om te lezen. In 2022 ga ik hier dan ook zeker mee door!

Ik ben heel benieuwd welke blogposts jij het liefste leest op Vanessablogt.be? Ook wil ik je bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Of je nu een trouwe lezer bent die mijn blogposts al jaren leest, of dat je mijn blog nog maar net hebt ontdekt: dankjewel <3 Mede door jou kan ik mijn droom, de job die ik het liefste doe, iedere dag verwezenlijken. Laten we er samen een knallend nieuw (blog)jaar van maken!

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

3 reacties

  1. Het is altijd leuk om jouw blog te lezen. Er is veel afwisseling, dus het verveelt nooit.
    Ik kijk alvast uit naar weer een jaar leuke artikels 🥰

  2. Altijd leuk om zo’n overzichtje te zien zodat je een idee hebt wat de lezers het meeste aanspreekt. Mijn overzicht komt morgen online.

Reacties zijn gesloten.