Unboxing NIVEA adventskalender 2021

Geplaatst door

Nivea adventskalender 2021 – Nivea is een eeuwenoud merk dat bekend is bij jong en oud. Ik weet nog goed dat mijn ouders vroeger altijd een blauwe pot Nivea in huis hadden, en ook ik heb nu altijd wel één of meerdere Nivea producten in huis. De producten zien er misschien niet heel spannend uit, maar de inhoud is kwalitatief wel heel goed. Toen de Nivea adventskalender 2021 werd gelanceerd, twijfelde ik dan ook niet om er eentje te bestellen. De producten komen immers altijd van pas! Ben je benieuwd naar wat er allemaal in de Nivea adventskalender zit? Scrol dan snel naar beneden!

nivea adventskalender 2021

nivea adventskalender

Nivea adventskalender 2021 – € 45,99 

De Nivea adventskalender 2021 ziet er superleuk uit, helemaal in kerstsfeer! De kalender bevat 24 Nivea en Labello producten en praktische accessoires, waarvan 12 producten in hun oorspronkelijke formaat. Met deze heerlijke verzorgingsproducten kan je je verheugen op een dagelijks verwenmoment. Op 1 december kan je het eerste vakje openmaken, om op 24 december het laatste cadeautje te openen. De adventskalender is leuk om voor jezelf te kopen of voor iemand anders. Zoals ik hierboven reeds zei, is Nivea een merk waar je zowel jong als oud een plezier mee doet!

Op de verpakking kan je al zien welke adventskalender producten erin zitten. De inhoud is dus sowieso geen verrassing als je deze kalender koopt, al weet je natuurlijk niet op voorhand welk product in welk vakje zal zitten. 

Waar Nivea adventskalender 2021 kopen? 

Je kunt de NIVEA adventskalender kopen bij Duitsevoordeeldrogist.nl, Amazon en Bol.com. Ik raad Bol.com aan omdat je de kalender dan snel in huis hebt, dikwijls al de volgende dag. Bovendien hoef je geen verzendkosten te betalen. 

nivea adventskalender kopen

inhoud nivea adventskalender

Inhoud Nivea adventskalender 2021

In vakje 1 t.e.m. 5 vind je:

– Nivea Micellair Water Skin Breathe (100 ml)
– Nivea Good Morning Fresh Skin gezichtsmasker (2 x 7,5 ml)
– Labello Hydro Care lippenbalsem 
– Geen idee wat dit is, weet jij het? 😉
– Nivea Soft Crème (50 ml)

In vakje 6 t.e.m. 10 vind je:

– Nivea BB Cream Light (50 ml) 
– Vakje 7 was leeg! Volgens mij zou hier een nagelvijl in moeten zitten. Stiekem vind ik het niet erg dat deze er niet in zit want ik heb al nagelvijlen genoeg. Dit is zo’n typisch dingetje waarmee merken hun adventskalenders vullen. 
– Nivea Volume & Strength Shampoo (50 ml)
– Nivea Crème regenboogeditie (50 ml)
– Nivea Body Milk (75 ml)

In vakje 11 t.e.m. 15 vind je:

– Nivea Beauty Blender
– Nivea Care Crème (50 ml)
– Nivea gel-crème eau de rose (50 ml)
– Nivea Original Care Deo Roll-on (50 ml)
– Nivea Coconot & Almond Oil zeep

In vakje 16 t.e.m. 20 vind je:

– Nivea zeepzakje
– Nivea handcrème (75 ml)
– Nivea Natural Balance nachtcrème (50 ml)
– Nivea nagelborsteltje
– Nivea Crème Soft douchegel 

In vakje 21 t.e.m. 24 vind je:

– Nivea make-up reiniger (125 ml)
– Nivea haarelastiekjes (2 stuks)
– Labello Caring Scrub Peeling
– Nivea Body Soufflé met kokosnoot en monoï olie (200 ml)

Ik vind de inhoud heel leuk! Er zitten 12 full size producten in de kalender en dat is toch wel de moeite. Wat me opvalt is dat de Nivea crème een paar keer terugkomt, weliswaar in verschillende varianten. Ik kan me voorstellen dat sommigen onder jullie dit misschien een beetje teveel van het goede vinden. Ik heb hier geen probleem mee aangezien mijn droge huid veel verzorging nodig heeft, zeker in de winter. Die crèmes komen hier dus goed van pas.

Zoals bij vrijwel iedere adventskalender worden er ook hier een paar vakjes gevuld met ‘prulletjes’ zoals het zeepzakje, het nagelborsteltje en de nagelvijl (die bij mij ontbrak in vakje 7). Dat is altijd een beetje jammer, maar gelukkig bevat de Nivea adventskalender genoeg andere fijne producten die ik goed kan gebruiken.

Je kunt de NIVEA adventskalender 2021 hier kopen!

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Oh hier zitten leuke producten in. Ik was nog op zoek naar een adventskalender en deze spreekt mij wel aan.

Reacties zijn gesloten.