Review: Rituals wasmiddel en wasverzachter Sakura

Geplaatst door

Rituals wasmiddel en wasverzachter Sakura – Ik hou van Rituals én van de geur van schone was. Ik vind het dan ook superleuk dat Rituals een gamma met wasmiddelen heeft uitgebracht! De Rituals wasmiddelen zijn alleen online verkrijgbaar en dit in twee geuren: Amsterdam Collection en The Ritual of Sakura. Aangezien The Ritual of Sakura één van mijn favoriete geurlijnen is, was mijn keuze snel gemaakt. Ik bestelde het Rituals wasmiddel Sakura en de Rituals wasverzachter Sakura. Inmiddels heb ik met deze producten al een paar wasjes gedraaid en vandaag vertel ik jullie graag wat ik ervan vind!

rituals wasmiddel en wasverzachter

The Ritual of Sakura luxe wasmiddel – € 15,00 (1000 ml)

rituals wasmiddel sakura

the ritual of sakura wasmiddel

Rituals Beschrijving

Geniet van de zachte bloesemgeur van je favoriete collectie The Ritual of Sakura op je kleding en bedlinnen. De heerlijke geur ontspant je geest de hele dag lang. Gebruik het luxueus geparfumeerde wasmiddel voor 33 wasbeurten in de machine of 66 handwassen. Combineert de zachte geur van rijstmelk en kersenbloesem tot een heerlijk zoet en romig aroma. Je wasgoed zal je er dankbaar voor zijn.

Instructies

Behandel vlekken direct voor op de kleding, met een kleine hoeveelheid wasmiddel. Lees de instructies op de verpakking nauwkeurig door om de juiste hoeveelheid te bepalen. Schenk voor een machinewas het wasmiddel in de wasmiddellade of plaats een dopje met wasmiddel op de kleding in de machine. Start het gewenste wasprogramma op de wasmachine. Je kleding wordt stralend schoon, en krijgt een rustgevende bloemengeur.

Rituals wasmiddel ervaring

Ik ben heel enthousiast over het Rituals wasmiddel! In eerste instantie is het natuurlijk heel fijn dat dit wasmiddel mijn was goed schoon maakt, maar wat het meeste opvalt is toch wel de geur. Ik heb nog nooit een wasmiddel gehad dat zo lekker ruikt als deze: fris, bloemig en zoet tegelijk. Terwijl de wasmachine draait, ruik ik de heerlijke geur van rijstmelk en kersenbloesem al. En ook als de was op het wasrek aan het drogen is, is de luxueuze geur duidelijk aanwezig. I love it! 

The Ritual of Sakura Scent Booster & Softener – € 12,50 (750 ml)

rituals wasverzachter sakura

the ritual of sakura wasverzachter

Rituals beschrijving

Verwen je kleding en bedlinnen met de zacht romige geur van kersenbloesem met de luxueuze geurbooster & wasverzachter-in-1 van The Ritual of Sakura. Je kunt de milde wasverzachter gebruiken met alle wasmiddelen en alle stofsoorten, voor wel 30 wasbeurten. Doe 25-35 ml in de machine en start het wasprogramma. Je wasgoed wordt schoon en zacht en ruikt naar rustgevende bloemen.

Instructies

Voeg 25-35 ml toe aan het wasmiddel en schenk het in de wasmiddellade of plaats een dopje met wasverzachter op de kleding in de machine. Start het gewenste wasprogramma op de wasmachine. Je kleding wordt stralend schoon en zacht, en krijgt een rustgevende bloemengeur. Lees voor gebruik de instructies op de verpakking nauwkeurig door om te bepalen hoeveel Scent Booster & Softener je moet gebruiken.

Rituals wasverzachter ervaring

Ook over de Rituals wasverzachter ben ik heel enthousiast! Hij heeft dezelfde lekkere, luxueuze geur als het wasmiddel en hij maakt mijn was heerlijk zacht. Wanneer je het Rituals wasmiddel en wasverzachter combineert, dan komt de heerlijke geur nog veel beter tot zijn recht. Zoals ik reeds zei, ruik je de geur al terwijl de was aan het draaien en drogen is. Maar het allerbelangrijkste is toch wel dat de geur daarna ook lang blijft hangen.

Omdat de Rituals wasmiddelen duur zijn in vergelijking met andere wasmiddelen, gebruik ik ze alleen voor mijn beddengoed en handdoeken. Iedere avond dat ik in bed kruip, ruik ik de heerlijke geur terug. En dat geldt ook voor als ik mezelf afdroog met een handdoek. Gaan slapen en in bad gaan is nu nog veel leuker. Het is iedere keer een klein geluksmomentje!

rituals wasmiddel wasverzachter sakura

Je leest het: ik ben heel tevreden over het Rituals wasmiddel en wasverzachter. Het enige nadeel dat ik kan opnoemen is de prijs. Daarom kies ik ervoor om alleen mijn beddengoed en handdoeken te wassen met deze producten omdat ik er dan veel langer van kan genieten. Als je de wasmiddelen ook voor je kleding gebruikt, dan zullen de flessen natuurlijk sneller leeg zijn en dan wordt het best duur. Maar dat is natuurlijk een persoonlijke keuze!

The Ritual of Sakura wasmiddel en wasverzachter zijn alleen online verkrijgbaar. Er is ook een Rituals wasmiddel voor de fijne was en een verfrissende spray te koop. 

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: The Ritual of Sakura shampoo & conditioner

2 reacties

  1. Oh ik wist helemaal niet dat ze wasmiddelen hadden. Ben wel benieuwd naar de geur

  2. Jammer dat dit producten altijd zo overpriced zijn.. maar wel fijn dat de geur zo lekker blijft hangen, dit vind ik wel altijd enorm belangrijk!

Reacties zijn gesloten.