Deze producten heb ik in december opgebruikt

Geplaatst door

Het is bijna niet te geloven, maar de laatste maand van het jaar is bijna voorbij. Ook deze maand heb ik best veel verzorgingsproducten opgebruikt. Ik heb ze weer verzameld in mijn mandje en laat ze hieronder graag zien aan jullie. Ook vertel ik kort wat ik van de producten vind en of ik ze opnieuw zou kopen. Lees je mee?

nivea shampoo ocean feeling

Nivea shampoo Ocean Feeling

Deze Nivea Ocean Feeling shampoo reinigt en hydrateert mijn haar. De shampoo laat mijn haar er gezond uitzien en maakt het ook makkelijker doorkambaar. Ocean Feeling ruikt, zoals de naam reeds verklapt, lekker fris. Ik heb deze limited edition shampoo afgelopen zomer gekocht, maar hij is nog steeds te koop.

coco loco coconut moisture mist

Lee Stafford Coco Loco Coconut Moisture Mist

Ik heb snel last van droog en pluizig haar, en daarom is deze Coco Loco moisture mist ideaal voor mij. Het is een hydraterende haarmist die pluizig en uitgeput haar opnieuw herstelt. Deze haarmist werkt als een leave-in conditioner en maakt mijn haar glad en zacht, zonder pluis en knopen. De heerlijke kokosgeur maakt dit product helemaal af. Het Lee Stafford Coco Loco Coconut Mask heb ik ook al eens gebruikt en beviel me ook ontzettend goed! 

lucovitaal haar vitamine gummies

Lucovitaal haar vitamine gummies

Deze Lucovitaal haar vitamine gummies heb ik al verschillende keren gebruikt. Ik vind dat ze veel goeds doen voor mijn haar. De vitamine gummies hebben een lekkere bosbessensmaak en bevatten onder andere biotine en zink. Deze ingrediënten dragen bij aan een normale haargroei, zijn goed voor de conditie van je haar en zorgen voor behoud van glanzend haar. Als ik deze haar vitamine gummies gebruik, dan glanst mijn haar mooi en heb ik minder last van haaruitval. Daarom trakteer ik mezelf af en toe op een kuurtje. Tip: bij Kruidvat is er vaak 1+1 gratis op Lucovitaal.

kruidvat prinsessen anti klit spray

Kruidvat Prinsessen anti-klit spray

Ik heb deze Kruidvat anti-klit spray gekocht om Lara’s krullen makkelijker mee door te kammen. Helaas werkt dit product onvoldoende voor haar krullen. Ik moet al redelijk veel sprayen en dan nog geraak ik er niet van de eerste keer door. Momenteel gebruik ik een andere anti-klit spray waarover ik wél enthousiast ben. Zodra hij op is, zal ik hem laten zien in deze rubriek.

Le Petit Marseillais amandelmelk

Le Petit Marseillais douchecrème amandelmelk

Deze extra zachte douchecrème met zachte amandelmelk hydrateert en voedt, is pH neutraal en dermatologisch getest. De zoete amandelmelk ruikt lekker en de douchecrème schuimt voldoende om mijn huid te reinigen. Het is een prima douchecrème maar ik ga hem niet direct opnieuw kopen omdat er nog veel andere doucheproducten in mijn voorraadkast staan. 

dove men care clean comfort

Dove Men+Care Clean Comfort Body + Face Wash

Deze Dove douchegel heeft Glenn opgebruikt. Het is een frisse douchegel die goed schuimt en uitdrogen voorkomt. Mannen kunnen dit product ook voor hun gezicht gebruiken, maar daar heeft Glenn geen ervaring mee. Hij vindt het gewoon een prima douchegel.

elmex kindertandpasta

Elmex kindertandpasta

Voor Lara gebruiken we bijna altijd deze Elmex kindertandpasta. Het is gewoon een goede tandpasta met muntsmaak. Lara poetst er graag haar tanden mee en Glenn of ik poetsen altijd nog eens na.

ritual of holi body mist

Rituals The Ritual of Holi Sparkling Body Mist

Deze mini body mist met flamingo flower en pink grapefruit zat in de Rituals adventskalender 2021. Deze body mist ruikt lekker zoet zoals ik van The Ritual of Holi producten gewend ben. The Ritual of Holi Fizzing Bath Bomb had ook zo’n lekkere geur! Persoonlijk zou ik de body mist niet zelf kopen omdat de geur snel vervliegt. 

Starskin VIP The Gold Foot Mask (review)

Over dit voetmasker heb ik een negatieve review gedeeld op mijn blog. De sokken waren namelijk te klein voor mijn voeten en scheurden kapot bij het aantrekken. Ik vond dit erg jammer aangezien het voetmasker niet goedkoop is.

Nails Inc Thirsty Feet Foot Mask (review)

Dit voetmasker zou ik wél opnieuw kopen want ik was er heel enthousiast over. De sokken waren groot genoeg voor mijn voeten en ze deden prima hun werk. Na gebruik voelden mijn voeten zacht en glad aan. Ook de frisse, zoete geur was heel aangenaam. Het is ook een iets duurder voetmasker, maar ik vind het z’n geld absoluut waard.

PIXI Vitamin C Sheet Mask (review)

Dit sheetmasker met vitamine C hydrateert, maakt mijn huid zacht en laat een mooie glans achter. Het masker sluit ook perfect aan op mijn gezicht en blijft goed op z’n plek zitten. Ik heb dit sheetmasker in een 3-pack gekocht dus ik kan er nog twee keer van genieten. 

face sheet mask bamboo extract

Face Sheet Mask Bamboo Extract (Action)

Ik heb dit sheetmasker met bamboe extract gekocht bij de Action. Het masker zou verzachtend en verfrissend werken. Na gebruik voelde mijn huid inderdaad zacht en gehydrateerd aan, maar het effect was wel van korte duur. Ik merkte dat het een goedkoop maskertje is. Wat ik trouwens stom vind is dat er nergens vermeld wordt hoelang je het masker precies moet laten zitten. Ik heb het na 15 minuten verwijderd en dat was prima. 

face sheet mask cherry extract

Face Sheet Mask Cherry Extract (Action)

Dit sheetmasker met kersenextract heb ik ook bij de Action gekocht. Dit masker zou verhelderend en ontspannend werken. Voor mij had het dezelfde werking als het sheetmasker met bamboe extract. Na gebruik voelde mijn huid zacht en gehydrateerd aan, maar het effect was opnieuw van korte duur. Van de kersengeur heb ik weinig gemerkt. Leuk om eens te proberen maar ik zou deze maskertjes niet meer opnieuw kopen.

Kneipp Good Night Sheet Mask (review

Over dit Kneipp Good Night Sheet Mask ben ik wél heel enthousiast! Het sheetmasker bevat etherische oliën van alpenden en amyris. Het masker bevat veel lotion en maakt mijn huid heerlijk zacht, glad en gehydrateerd. Ook de geur is heerlijk: warm, houtachtig en luxueus. Een aanrader voor een ontspannend me-time momentje!

Kruidvat Hyaluron Beauty Drink (review)

Over deze Kruidvat Hyaluron ampullen ben ik ook heel tevreden. Vorige maand heb ik reeds de eerste box opgebruikt en momenteel ben ik bezig aan de derde. Sinds ik de ampullen gebruik is mijn huid minder droog en trekkerig. Een fijne kuur om tijdens de koude wintermaanden te gebruiken. 

NIVEA reinigingsdoekjes 100% natural

Ik gebruik graag NIVEA reinigingsdoekjes om mijn gezicht en ogen mee te reinigen. De doekjes werken goed en mijn huid kan er prima tegen. Soms gebruik ik weleens reinigingsdoekjes van een drogistmerk, maar de NIVEA doekjes blijven toch mijn favoriet.

maybelline instant anti age eraser

Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Concealer 

Afgelopen maand heb ik ook mijn favoriete concealer opgebruikt. Er is geen enkele concealer die mijn wallen en donkere kringen kan wegtoveren (hallo vermoeidheid), maar deze concealer is wel de beste die ik tot nu toe heb gehad. Wat ik ook fijn vind, is dat hij in een zeer lichte kleur – 00 Ivory – verkrijgbaar is. Ideaal voor als je net als ik een bleke huid hebt.

Cien Q10 anti-wrinkle day cream (review)

Tenslotte heb ik nog een dagcrème van Lidl opgebruikt. Vorige maand was de nachtcrème op, nu dus ook de dagcrème. Ik ben over beide producten heel tevreden. Ze hydrateren goed, maken mijn huid zacht, smeren vlot uit en trekken snel in. Het enige minpunt is dat de dagcrème slechts SPF15 bevat en dat is te weinig bescherming voor in de zomer, maar voor nu is het prima!

Heb jij al één van bovenstaande producten gebruikt? 

Veel liefs,
Vanessa xxx

8 reacties

 1. Mijn vriend heeft de Dove Men+Care Clean Comfort Body + Face wash om zich te wassen.
  Hij wast ook altijd zijn gezicht ermee, voelt fris aan.
  Heel tevreden van !

  1. Ja, ik ben er tevreden over. Ik heb ook al reviews gelezen van vrouwen die weinig tot geen verschil merken. Je zal het dus zelf een keertje moeten testen.

 2. Zo leuk om te zien welke producten jullie opgebruikt hebben. Ik ben heel benieuwd naar dat maskertje van Kneipp

 3. Ik heb de bodymist van Rituals hier nog in de kast liggen, wachtende op gebruik 🙂
  Een keer cadeau gekregen bij aankoop van iets.
  De haargummies leken me ook wel iets, want door mijn schildklierproblemen heb ik wat meer haarverlies tegenwoordig helaas. Maar net diezelfde problemen maken dat ik ze beter niet gebruik, want ik moet voorzichtig zijn met jodiuminname. Jammer.

  1. Ja, als je schildklierproblemen hebt, moet je opletten met wat je inneemt. Misschien kan je een shampoo tegen haarverlies gebruiken? Ik heb geen idee of dit werkt, maar ik weet dat dit soort shampoos bestaan.

Reacties zijn gesloten.