Nieuw: Robijn Dry Wash Spray review

Geplaatst door

Sinds kort heeft Robijn een nieuw product uitgebracht, namelijk de Robijn Dry Wash Spray. Deze verfrissende spray neutraliseert vieze geurtjes, verzacht de stoffen, verwijdert kreukels en herstelt de vorm van je kleren. Althans, dat wordt beloofd. Maar klopt het ook allemaal? Ik testte de twee varianten: Robijn Dry Wash Spray Pink Sensation en Original. Lees hier mijn review!

robijn dry wash spray

Beschrijving Robijn Dry Wash Spray – € 8,99 (200 ml)

Robijn Dry Wash Spray zorgt ervoor dat gedragen kleding weer fris ruikt en voelt tussen wasbeurten in. Het verwijdert nare geurtjes, ontkreukt onmiddellijk, verzacht de stoffen en herstelt de vorm. Zo geniet je langer van je kleding zonder te wassen. Voor 20-25 keer gebruik. Niet geschikt voor vinyl, zijde, suède of leer.

Hoe moet je de Robijn Dry Wash Spray gebruiken?

Leg de kleding plat op bed en spray op 20 cm afstand. Wrijf glad met je handen om kreukels te verwijderen. Hang het kledingstuk 5 à 10 minuten op en laat even opdrogen. Daarna is de kleding klaar om opnieuw te dragen.

Let op: sommige vloeren kunnen glad worden wanneer met het product gespoten wordt. Daarom spray je best boven een zacht oppervlak, bijvoorbeeld op bed. 

robijn dry wash spray pink

Mijn ervaring 

Dit is echt zo’n product waarvan je je afvraagt of het wel écht werkt. Robijn belooft namelijk veel dingen: vieze geurtjes verwijderen, de stof verzachten, de vorm herstellen en kreukels verwijderen. Ik was dan ook ontzettend benieuwd om dit product te testen!

Ik heb de Robijn Dry Wash Spray getest op een trui van Lara aangezien die op dat moment veel kreukels had en een beetje muf rook. Om jullie een goed beeld te geven van het resultaat, heb ik een aantal voor en na foto’s gemaakt. 

robijn dry wash

VOOR

robijn dry wash review

NA

rode trui meisjes

VOOR

rode trui kind

NA

Op het eerste gezicht zijn de kreukels niet helemaal verdwenen. Echter zie je wel een duidelijk verschil tussen de voor en na foto’s. Op bovenstaande foto’s ligt de trui op bed. Het uiteindelijke resultaat zie je hieronder wanneer de trui op een kapstok hangt te drogen. En dat resultaat mag er best zijn, vind ik!

let's go nuts

let's go nuts trui

Wanneer de trui op een kapstok hangt én wanneer Lara hem later aantrekt, zie je vrijwel geen kreuken meer. Of je moet in ieder geval goed kijken. Ik ben heel tevreden over het resultaat! Robijn raad aan om de kleding 5 à 10 minuten te laten drogen, maar bij mij is de droogtijd toch makkelijk een halfuurtje. Dit hangt wellicht af van waar je de kleding laat drogen, bijvoorbeeld dichtbij de verwarming of niet. 

De Robijn Dry Wash Spray verwijdert niet alleen kreukels, maar herstelt ook duidelijk de vorm. Daarnaast verwijdert hij de muffe geur en laat hij de trui weer lekker fris ruiken (ook nog de volgende dag). Robijn maakt dus al zijn beloftes waar en dat maakt mij heel blij! 

Ik vind dit product ideaal om kledingstukken op te frissen tussen twee wasbeurten zodat je het een dag langer kan dragen. Of wanneer een kledingstuk al een tijdje in de kledingkast of op een stoel hangt en een muf geurtje heeft gekregen. Ook voor het verwijderen van kreukels is deze spray perfect. Wanneer je de Robijn Dry Wash Spray gebruikt, hoef je bijna nooit meer te strijken!

robijn dry wash spray waar te koop

De Robijn Dry Wash Spray kost € 8,99 (200 ml) en is verkrijgbaar in twee varianten: Pink Sensation en Original. Je kunt de sprays kopen bij Albert Heijn, Jumbo en Bol.com. Dit product is nog vrij nieuw dus wellicht komen er in de toekomst nog meer verkooppunten bij. 

Tip: Ik heb de sprays gekocht bij Bol.com. Daar kan je de sprays momenteel scoren met 50% korting. Je kunt ze hier vinden!

 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.