Over mij

 

Hey!

Ik ben Vanessa, 32 jaar en woon samen met mijn vriend en dochter (4 jaar) in Aalst.

Sinds 2013 is Vanessablogt mijn persoonlijke plekje op het web. De eerste jaren schreef ik voornamelijk beauty reviews, maar dit evolueerde naar het schrijven van lifestyle gerelateerde blogposts. Op dit moment blog ik nog steeds over beauty, maar ook over lifestyle, fashion, wonen en interieur. Ook deel ik soms een persoonlijk artikel over het moederschap en de gezondheidsproblemen (CVS en fibromyalgie) waarmee ik reeds zeven jaar kamp.

Ondanks mijn gezondheidsproblemen heb ik op 1 april 2020 mijn grote droom waargemaakt. Ik heb van mijn hobby bloggen mijn beroep gemaakt en ik ben zelfstandige geworden. Naast blogger ben ik ook werkzaam als copywriter. Dit houdt in dat ik artikels schrijf voor diverse online marketing bureaus.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin, kijk ik Netflix, hou ik van shoppen, lekker eten en veel gezelligheid. Ik word vrolijk van badproducten, gezichts- en voetmaskertjes, parfums, geurkaarsen, mokken, interieurspulletjes, notitieboekjes en pastel markeerstiften. Van deze items kan ik nooit genoeg hebben!

Als je nog iets van me zou willen weten, dan mag je me gerust mailen op vanessablogt(at)gmail.com.

Veel liefs,
Vanessa xxx