Review: Endless Scent geurbooster voor je was (Action)

Geplaatst door

Endless Scent geurbooster – Ik gebruik altijd Lenor geurparels voor de was. Ook voor de stofzuiger trouwens! Bij Action viel mijn oog op de Endless Scent Laundry Granules Morning Energy en Floral Burst. Deze parfumkorrels voor de was kosten slechts € 2,59 per stuk en dat is een pak goedkoper dan de meeste wasparels. Echter maakte de prijs me ook wel nieuwsgierig naar de kwaliteit van deze geurboosters. Ik heb de parfumkorrels voor de was getest en in deze review vertel ik jullie wat ik ervan vind. 

endless scent geurbooster

Endless Scent geurbooster voor je was – € 2,59 (16 wasbeurten)

De Endless Scent Laundry Granules zijn parfumkorrels voor je was. Je kunt ze gebruiken in plaats van wasverzachter, maar je kunt de producten ook combineren. De Endless Scent geurbooster is in twee varianten verkrijgbaar: Floral Burst en Morning Energy. Een geurbooster gaat 16 wasbeurten mee en kan je bij Action kopen voor € 2,59.

Hoe gebruik je de Endless Scent Laundry Granules?

Meet de gewenste hoeveelheid parfumkorrels af in de dop. Er wordt aanbevolen om 1/2 van de dop te vullen, met een maximum van 1,5 dop. 1 dop is 36 gram / 47 ml. Plaats de inhoud van de dop in de lege trommel en voeg vervolgens de kleding toe. Voeg wasmiddel toe zoals je dat normaal gesproken doet en zoals op het waslabel staat aangegeven. Plaats de korrels niet in het wasverzachterbakje van je wasmachine of in de droger. De parfumkorrels zijn niet geschikt voor wolwasprogramma of lage temperaturen. 

Aangezien je de parfumkorrels niet mag gebruiken voor lage temperaturen, wat meteen een groot minpunt is, kan ik er onze kleren niet mee wassen. Ik heb de korrels dus toegevoegd aan onze handdoeken en beddengoed, die ik altijd op 60 graden was. 

endless scent laundry granules floral burst

De Endless Scent Laundry Granules Floral Burst ruiken lekker fris en bloemig. Zoals je ziet, zijn de korrels roze en dat vind ik wel een leuk detail. Echter is het belangrijkste natuurlijk de geur na het wassen. Aangezien er wordt aanbevolen om 1/2 van een dop te gebruiken, heb ik dat ook gedaan. Jammer genoeg rook ik na het wassen geen verschil. Ik rook gewoon mijn wasmiddel, maar verder niets. De tweede wasbeurt heb ik een volle dop gebruikt. Toen ik de was uit de wasmachine nam, was de frisse en bloemige geur van de korrels subtiel aanwezig. Maar zodra de was droog was, rook ik niets meer van de geur. Wat een teleurstelling! 

endless scent laundry granules morning energy

De Endless Scent Laundry Granules Morning Energy ruiken lekker fris. De geur doet me een beetje denken aan de Robijn Morgenfris wasmiddel en wasverzachter. Ook van deze parfumkorrels heb ik eerst 1/2 van de dop geprobeerd, maar daar rook ik niets van. Voor de tweede wasbeurt heb ik ook een volle dop gebruikt, maar met hetzelfde resultaat als de Floral Burst parfumkorrels. Na het wassen rook de was lekker fris, maar de geur vervloog helemaal zodra de was droog was. Ik vind dit zo jammer!

endless scent laundry

Besluit

De Action parfumkorrels zijn een teleurstelling. Over de meeste producten van de Action ben ik enthousiast, maar deze geurboosters zijn toch een miskoop. Als je aan de parfumkorrels ruikt, zijn de geuren echt heel sterk. Ik vind het dan ook raar dat je er zo veel van nodig hebt en dat de geuren dan alsnog vervliegen als de was droog is. De volgende keer gebruik ik weer mijn vertrouwde Lenor geurbooster. Die mag je gebruiken voor lage temperaturen en geeft je was wél een lekkere geur. Bovendien heb je er niet veel van nodig. Een laagje is al genoeg om je was lekker te laten ruiken!

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Nieuw: Robijn Dry Wash Spray review

8 reacties

  1. Jammer dat dit een tegenvaller was. Maar wat een geniaal idee om geurparels in de stofzuiger te doen! Xxx

  2. Diegene die zeg dat het geen goed product is zal waarschijnlijk ern verstopte neus hebben. Ik ben er namelijk heel tevreden over.

    1. Intussen zijn deze producten vernieuwd. Mijn review is van in 2021. Fijn om te lezen dat ze nu wel lekker ruiken.

  3. De parfumkorrels mogen helaas niet gebruikt worden voor lage temperaturen. Wel op 60 graden om bijvoorbeeld je beddengoed of handdoeken te wassen.

Reacties zijn gesloten.