Review: Rituals Serendipity Foaming Shower Gel

Geplaatst door

Heb jij de Rituals Serendipity winter limited edition al gespot? Ik kon er alvast niet naast kijken. Het is echt een prachtige collectie! De verpakking ziet er ontzettend mooi uit en de geur is heerlijk. In de Rituals adventskalender 2021 zit een mini Rituals Serendipity foaming shower gel en die heb ik inmiddels met veel plezier gebruikt. In deze blogpost vertel ik meer over dit product en deel ik mijn ervaring met jullie. Lees mee!

rituals serendipity foaming shower gel

Beschrijving Rituals Serendipity Foaming Shower Gel – € 9,50

“Laat je verwarmen door deze exclusieve geur, verrijkt met frisse groene accenten en een poederachtige twist waarvan je lang geniet. Het rijke schuim bevat een elixer van 10 heilige oliën, voor een schone en zijdezachte huid. Ervaar hoe de luxe doucheschuim verandert in een rijk, fluweelzacht schuim zodra het in contact komt met water.”

serendipity foaming shower gel

Ingrediëntenlijst

Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Isopentane, Sorbitol, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Isopropyl Palmitate, Isobutane, Parfum/Fragrance, Sodium Benzoate, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Linalool, Coumarin, Limonene, Aleurites Moluccanus (Kukui) Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Moringa Oleifera Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primerose) Oil, Perilla Ocymoides Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil.

De 10 heilige oliën:

– Zoete amandelolie: rijk aan vitamine E.
– Jojoba-olie: voor een rustige huid.
– Sandelhout olie: kalmerend effect.
– Kokosnootolie: beschermt de huid.
– Evening Primrose olie: voor een egale huid. 
– Tsubaki olie: voor meer elasticiteit.
– Sesamolie: van nature rijk aan antioxidanten.
– Perilla-olie: stimuleert het herstellend vermogen.
– Kukui noot olie: ultieme hydratatie.
– Moringa olie: stimuleert een natuurlijke glow.

rituals serendipity

Hoe moet je het Rituals doucheschuim gebruiken?

Knijp een kleine hoeveelheid gel in je hand. In contact met water transformeert de gel meteen tot een verrassend rijk schuim.

Mijn ervaring

Ik zei het al in de inleiding: de Rituals Serendipity winter limited edition ziet er prachtig uit! De mooie blauwe, glinsterende verpakking straalt warmte en magie uit. Hierdoor nodigen de producten heel erg uit om ze te gebruiken tijdens de koude wintermaanden, zo ook de Serendipity foaming shower gel!

Ik ben gek op de Rituals douche foams. Inmiddels hebben alle geuren wel eens op mijn badrand gestaan en sinds kort ook de Serendipity douche foam. Het is een heerlijk, rijk schuim zoals ik van de andere Rituals douche foams gewend ben. Ook de geur is heerlijk: fris, bloemig en houtachtig. Het is echt weer zo’n typische Rituals geur waar ik helemaal verliefd op ben geworden. Nadat ik de foam heb gebruikt, blijft de geur nog een tijdje hangen en dat vind ik heel fijn. Door de oliën voelt mijn huid zacht en gehydrateerd aan. Ja, deze douche foam zorgt weer voor een heerlijk me-time momentje. Het is pure verwennerij, zowel voor je lichaam als voor je geest!

rituals doucheschuim

rituals douche foam

Rituals Serendipity 2021

De Rituals Serendipity winter limited edition 2021 is nu verkrijgbaar in de Rituals winkels en webshop. De Serendipity foaming shower gel kost € 9,50 (200 ml). De collectie bevat ook een body cream, body oil, body scrub, geurkaars, geurstokjes, keukenset, black tea en (travel) eau de parfum. 

Tip: Er zit een mini Rituals Serendipity foaming shower gel in de Rituals adventskalender, samen met nog 23 andere heerlijke producten!

Lees ook: Soulful Rituals: 3 nieuwe limited editions

2 reacties

  1. Die wil ik ook wel eens proberen. Ik ga morgen shoppen en zeker een kijkje nemen.

Reacties zijn gesloten.