Deze producten heb ik in oktober opgebruikt

Geplaatst door

Door de herfstvakantie is mijn blogplanning een beetje anders dan normaal, maar hier zijn ze dan: mijn opgebruikte producten van oktober. Benieuwd wat er allemaal in mijn mandje zit? Scrol dan snel naar beneden!

opgebruikte producten

The Body Shop Wild Pine Bath Bomb (review)

The Body Shop Wild Pine bath bomb behoort tot de limited edition voor dit najaar. Deze bruisbal ziet er vrij simpel uit (zie foto hieronder) en creëert geen geweldig kleurenspektakel in bad, maar ik gebruik hem wel graag. Hij ruikt lekker fris naar den, munt en sandelhout en maakt mijn huid zacht. Ik heb nog twee dezelfde bruisballen liggen door een 2+1 gratis actie en daar ben ik zeker niet kwaad om.

the body shop bath bomb wild pine

Kruidvat Classic Maxi Wattenschijfjes

Hoewel ik grotendeels de wasbare wattenschijfjes van Action gebruik, gebruik ik momenteel ook nog wegwerp wattenschijfjes. Het is immers zonde om die gewoon weg te gooien als ze nog in mijn voorraadkast liggen. De Kruidvat maxi wattenschijfjes zijn groot en stevig, wat ik heel fijn vind om mijn gezicht mee te reinigen.

Bioderma Atoderm Intensive Verzachtende Balsem

Deze Bioderma Atoderm crème heb ik in eerste instantie gekocht voor Lara omdat ze een tijdje last had van een droge en jeukerige huid. Omdat de fles altijd in het zicht stond, zijn Glenn en ik de crème ook beginnen te gebruiken. Het is een romige crème die een droge huid weer gezond en comfortabel maakt en jeuk vermindert. De crème is gemakkelijk aan te brengen en trekt snel in de huid. Door de flinke inhoud van 500 ml hebben we dit product lang kunnen gebruiken. Het pompje is ook erg handig. 

De Bioderma Atoderm Doucheolie is ook een aanrader!

bioderma intensive verzachtende balsem

Rituals Soulful Love Foaming Shower Gel (review)

Nog een limited edition voor dit najaar: de Rituals Soulful Love douche foam. Dit schuim is – net zoals de andere varianten van dit merk – heerlijk zacht en verzorgend. Door de jasmijn en wilde roos ruikt het schuim lekker zoet. Na het douchen zou de geur wat langer mogen blijven hangen, maar dat is het enige minpunt dat ik kan bedenken. 

NIVEA Micellair Rose Water (review)

Ik vind dit NIVEA micellair water heel fijn en zal het zeker opnieuw kopen. Het reinigingswater heeft een frisse rozengeur en voelt lekker fris aan op mijn gezicht. Daarnaast maakt het mijn gezicht goed schoon en verwijdert het vlot mijn make-up. Ik heb geen last van een droog, trekkerig of vettig gevoel. 

nivea rose care

Clay And Glow Hydrating Moisturizer (review)

Ik heb deze hydraterende dagcrème ontvangen van Clay And Glow om te testen en hij is me heel goed bevallen. Zo goed dat ik hem zelf opnieuw zou kopen. Momenteel gebruik ik een crème van Clinique, die overigens ook top is, maar in de toekomst zal deze crème van Clay And Glow zeker nog eens op mijn badkamerkastje staan. Na gebruik voelt mijn huid altijd zacht en gehydrateerd aan. Bovendien vind ik de dunne, luchtige substantie heel fijn omdat deze gemakkelijk uitsmeert en snel intrekt.

L’Oréal Paris Elseve Hydra Hyaluronic shampoo

In september heb ik de conditioner uit deze lijn opgebruikt en nu ook de shampoo. Deze producten ruiken ontzettend lekker en de geur blijft heel lang hangen. Daarnaast bevatten ze hyaluronzuur waardoor mijn haar flink gehydrateerd wordt. Ik zal ze sowieso nog eens kopen als ik een shampoo en conditioner nodig heb, maar momenteel heb ik nog genoeg andere merken in mijn voorraadkastje staan.

Lee Stafford Coco Loco Coconut Moisture Mist

Deze hydraterende haarmist komt regelmatig voorbij en dat is niet zonder reden: hij werkt gewoon super! Deze mist gaat droog en pluizig haar tegen en heeft een heerlijke kokosgeur. Ik gebruik hem zowel op droog als nat haar en dat werkt allebei prima. Ja, de kans is groot dat ik deze mist nog mijn hele leven ga gebruiken, zo fijn vind ik hem. 

NIVEA Pearl & Beauty Anti-Transpirant 

Ik heb deze NIVEA anti-transpirant gekregen, maar ik vind hem niet fijn. Niet omdat hij z’n werk niet doet want hij ruikt lekker, maar deo rollers zijn gewoon niets voor mij omdat ik niet van dat plakkerige gevoel hou. Ik gebruik veel liever een spray en voel me dan ook een stuk frisser. Ieder zijn ding!

The Body Shop Cooling Cucumber Eye Sheet Mask

Tenslotte heb ik een oogmasker van The Body Shop gebruikt. Dit oogmasker bevat komkommerextract, verkoelt mijn oogcontouren en laat ze gehydrateerd aanvoelen. Heel fijn om ’s ochtends te gebruiken om de huid rondom mijn ogen een opkikker te geven. Tip: voor een nog frisser gevoel kan je het oogmasker in de koelkast bewaren! Een pakje bevat trouwens twee oogmaskers dus binnenkort kan ik er nog eentje gebruiken. 

the body shop cooling cucumber eye sheet mask

Heb jij al één van deze producten gebruikt? 

Veel liefs,
Vanessa xxx

Mooi en gezondMooi en gezond

2 reacties

  1. Veel voltreffers deze maand zo te lezen. Fijn dat je dan ook weer dingen hebt die goed bij je passen en waar je kan op vertrouwen.
    Ik gebruik wel liefst een deo roller, maar niet van Nivea, die zijn inderdaad wat plakkerig nu je het zegt. Ik heb een van Dove (voor na het scheren) en een van Rexona. En die plakken gelukkig niet.
    Met een spray had ik vroeger altijd van dat ‘poeder’ precies na het sprayen, maar misschien spoot ik teveel op?

  2. Wat heb je weer mooie producten opgebruikt. Dat oogmasker van The Body Shop is heel fijn he.

Reacties zijn gesloten.