Soulful Rituals: 3 nieuwe limited editions

Geplaatst door

Soulful Rituals – Gebruik jij graag Rituals producten? En maakt je hart iedere keer een sprongetje wanneer er een nieuwe collectie wordt uitgebracht? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Voor het eerst lanceert Rituals drie limited editions tegelijkertijd, elk met een exclusieve geur die je helpen meer Love, Happiness en Good Fortune in je leven te brengen. In dit artikel lees je er meer over!

rituals limited edition 2022

Soulful Rituals: 3 nieuwe limited editions

Soulful Rituals is de Rituals limited edition 2022, met drie exclusieve geuren: Love, Happiness en Good Fortune. In iedere geur zijn deze producten verkrijgbaar:

– Foaming shower gel (€ 9,50 / 200 ml)
– Body cream (€ 19,50 / 220 ml)
– Fragrance sticks (€ 29,50 / 250 ml)
– Scented candle (€ 24,50 / 290 gr)
– Gift set (€ 42,90 / large)

De Gift Set bevat een foaming shower gel (200 ml), bodycrème (200 ml) en geurkaars (290 gr). Een prachtig cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Door de chique verpakking en de heerlijke, exclusieve geuren is deze gift set het perfecte cadeau voor de feestdagen. Net als de Rituals Fleurs de l’Himalaya Gift Set trouwens!

soulful rituals

Soulful Rituals Love 

Deze romantische, zoete geurcombinatie van jasmijn en wilde roos helpt je niet alleen te ontspannen, maar kalmeert en verzacht ook de huid.

Soulful Rituals Happiness

Een krachtige, positieve geur met de frisse en zonnige toon van neroli en de warme volle toon van sandelhout

Soulful Rituals Good Fortune

Een citrusachtige unisex mini collectie met noten van krachtige aardse patchouli en frisse mandarijn

Ik heb mezelf de drie douche foams cadeau gedaan (I love Rituals!) en ik ben er ontzettend blij mee. Het zijn drie heerlijke geuren die, in combinatie met het rijk en luxueus schuim, voor een ultiem me-time momentje zorgen. Later zullen jullie deze douche foams nog voorbij zien komen in de rubriek ‘mijn opgebruikte producten’, maar met dit artikel hebben jullie er alvast kennis mee kunnen maken. 

De drie limited editions zijn vanaf nu te koop in de Rituals winkels en webshop

Naar welke geur ben jij het meest benieuwd? 

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Soul Secrets Awake Shower Foam & Showerscrub

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.