Review: Clay And Glow Hydrating Moisturizer

Geplaatst door

Onlangs heb ik een review gedeeld over het Clay And Glow Avocado Mask. Vandaag is de Clay And Glow Hydrating Moisturizer aan de beurt! Deze hydraterende dagcrème bevat meerdere oliën en boters om de huid te voeden en te verzachten, waardoor je huid dag en nacht zacht en gehydrateerd is. Als je graag meer wilt weten over deze Clay And Glow dagcrème, lees dan snel verder!

clay and glow hydrating moisturizer

Beschrijving Clay And Glow Hydrating Moisturizer 

“De Clay And Glow hydraterende dagcrème bevat meerdere oliën en boters (zoals kokosolie, avocado-olie, olijfolie en shea boter) om de huid te voeden en te verzachten. Het maakt je huid dag en nacht zacht en gehydrateerd. De dagcrème is geformuleerd om je huid op twee niveaus te voeden en te hydrateren: de epidermis en de dermis. Met als resultaat een gehydrateerde huid. De crème bevat ook meerdere ingrediënten die helpen om je jeugdige huid te behouden. Ingrediënten zoals kokosolie, hyaluronzuur en plantaardige stamcellen gaan anti-aging tegen, vertragen het verouderingsproces en helpen je huid jong te houden en rimpels te bestrijden.”

clay and glow dagcrème

Ingrediëntenlijst

Aqua, Cocos Nucifera Oil (COCONUT OIL), Triheptanoin, Glycerin (PALM FREE VEGATABLE GLYCERIN), Persea Gratissima Oil (AVOCADO OIL), Butyrospermum Parkii Butter (SHEA BUTTER), Caprylic/Capric Triglyceride (FRACTIONATED COCONUT OIL), Olea Europaea Fruit Oil (OLIVE OIL), Cetearyl Alcohol (SKIN SOFTENING WAX), Isostearyl Isostearate, Polysorbate 60, Sodium Hyaluronate (HYALURONIC ACID), Ozonized Opuntia Ficus Indica Callus Culture Extract (PLANT STEM CELL), Allantoin, Lysine Aspartate, Biosaccharide Gum-1 (NATURAL SKIN SOFTENING), Chenopodium Quinoa Seed Extract (BLACK QUINOA) , Xanthan Gum (NATURAL THICKENER), Potassium Pca, CI 12490, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (ALLERGEN FREE)

clay and glow hydraterende dagcrème

Hoe te gebruiken?

Doe een paar pompjes in de palm van je hand. Met een beetje kom je al een heel eind! Breng de moisturizer met ronddraaiende bewegingen aan op een schoon en droog gezicht. Zorg ervoor dat je het goed verdeelt zodat je een gelijkmatige laag krijgt. Breng de dagcrème ook aan in je nek. Een uitgedroogde nek is niet fijn, toch? Daarna ben je helemaal klaar en hoef je alleen nog maar te genieten van je glow!

Gebruik de Clay And Glow dagcrème elke ochtend en avond voor het beste resultaat. 

Mijn ervaring

Ik vind de Clay And Glow Hydrating Moisturizer heerlijk en gebruik hem zowel ’s ochtends als ’s avonds. Zoals je op bovenstaande foto’s kunt zien, is het een dunne en luchtige substantie die gemakkelijk aan te brengen is en heel vlot uitsmeert. Hierdoor is deze dagcrème ideaal om tijdens de warme zomermaanden te gebruiken. Na een paar keer wrijven zie je niets meer van de roze crème. Na gebruik voelt mijn huid zacht en gehydrateerd aan. En zoals beloofd laat de crème ook een mooie glow achter, heel fijn!

Verder vind ik de verpakking van deze dagcrème heel mooi, zowel het kartonnen doosje als het glazen flesje. Het glazen flesje ziet er chic uit en is een feestje om te gebruiken. Het pompje is erg handig en zuinig in gebruik, want hierdoor komt er niet te veel crème in een keer uit het flesje. Bovendien is het een stuk hygiënischer als je niet met je vingers in het potje hoeft te zitten. Ja, deze hydraterende dagcrème is een aanrader!


De Clay And Glow Hydrating Moisturizer kost € 29,95 (75 ml) en is te koop in de Clay And Glow webshop. Sinds vorig jaar is dit merk ook verkrijgbaar bij ICI Paris XL. 

#gekregenvanclayandglow

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Clay And Glow Cooling Eye Cream