Maak kennis met The Body Shop Wild Pine Limited Edition

Geplaatst door

Dit najaar heeft The Body Shop twee limited editions speciaal voor de herfst, winter en Kerst: Wild Pine en Spiced Orange. Mijn voorkeur gaat naar de Wild Pine collectie vanwege de groene, tintelfrisse en verkwikkende geur van den, munt en sandelhout. Ik trakteerde mezelf op de showergel, body butter en bath bomb. In dit artikel vertel ik je graag meer over deze heerlijke producten! 

the body shop wild pine

The Body Shop Wild Pine Limited Edition

De producten uit de Wild Pine collectie hebben een mooie, feestelijke verpakking die je meteen in kerstsfeer brengt. Aan de verpakking kan je ook meteen zien dat het om een groene, frisse geur gaat. Wild Pine heeft een groene, tintelfrisse, verkwikkende geur van pijnboom, munt en sandelhout. Het is een heerlijke geur met een feestelijk tintje, waardoor deze perfect bij de koude winter en de gezellige kerstdagen past!

De Wild Pine lijn bestaat uit de volgende producten:

– Wild Pine Body Scrub: € 17 (250 ml)
– Wild Pine Showergel: € 8 (250 ml)
– Wild Pine Body Butter: € 18 (200 ml) 
– Wild Pine Bath Bomb: € 5 per stuk (50 gr)
– Wild Pine Eau De Toilette: € 14 (28 ml)
– Wild Pine Hand Balm: € 7 (30 ml)
– Wild Pine Body lotion-to-oil: € 12 (200 ml)
– Diverse Wild Pine Gift Sets: van € 10 tot € 16

The Body Shop Wild Pine Showergel – € 8 (250 ml)

the body shop wild pine showergel

“Geniet van weldadig schuim en kietel je neus met onze nieuwe Wild Pine Shower Gel. Die is verrijkt met essentiële pijnboomolie, die beroemd is om de verkoelende, verfrissende werking, en laat je huid heerlijk schoon aanvoelen en fris ruiken naar koele munt en sandelhout. Hij bestaat voor 92% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder biologische Community Fair Trade-aloë vera uit Mexico. Zo ondersteunen we inheemse vrouwelijke telers aan de rand van het regenwoud. De fles van deze douchegel is gemaakt van 100% gerecycled plastic, en kan als ie leeg is bij het PMD-afval voor recycling.’

Deze vegan douchegel ruikt lekker fris en feestelijk, heeft een lichte geltextuur en schuimt lekker. Na het douchen voelt mijn huid schoon, fris en zacht aan. De douchegel is geschikt voor elk type huid. Ik gebruik de douchegel het liefst in combinatie met de body butter omdat de lekkere geur dan extra lang blijft hangen. 

wild pine shower gel

Ingrediëntenlijst: 

Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Decyl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Betaine, Parfum/Fragrance, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sodium Gluconate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Coumarin, Pinus Sylvestris Bud Extract, Denatonium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 19140/Yellow 5, CI 42090/Blue 1, CI 17200/Red 33.

The Body Shop Wild Pine Body Butter – € 18 (200 ml)

the body shop wild pine body butter

‘Vertroetel je neus met deze verfrissende geur en geef je huid een vochtregulerende, gezond ogende gloed met onze Wild Pine Body Butter. Die is ideaal voor droge winterhuid, want hij houdt je huid tot wel 96 uur lang zacht en soepel. De geur bevat essentiële pijnboomolie, die beroemd is om de verkoelende, verfrissende werking, en daarnaast vleugjes munt en sandelhout.’

‘Deze Body Butter is verrijkt met met de hand bereide Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana. Dankzij de handel in sheaboter met ons, al sinds 1994, zijn meer dan 600 vrouwen in 11 dorpen in het noorden van Ghana financieel zelfstandig. In totaal bestaat hij voor 97% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong en hij is vegan. De pot is als hij leeg is heel handig om dingetjes in op te bergen. Wil je ‘m niet bewaren, dan kunnen pot en deksel bij het PMD-afval voor recycling.’

De vegan body butter heeft een heerlijke en romige textuur, smeert gemakkelijk uit en trekt snel in mijn huid. Ik gebruik de bodycrème vooral voor mijn droge benen en na gebruik voelt mijn huid zacht, glad en gevoed aan. Van die droge huid is niets meer te bespeuren. De lekkere geur blijft lang hangen en daar geniet ik heel erg van!

the body shop body butter wild pine

Ingrediëntenlijst:

Aqua/Water/Eau, Butyrospermum Parkii Butter/Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Theobroma Cacao Seed Butter/Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Polyglyceryl-3 Distearate, Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetyl Alcohol, Triethyl Citrate, Glyceryl Stearate, Parfum/Fragrance, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Dimethicone, Sesamum Indicum Seed Oil/Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Stearate Citrate, Xanthan Gum, Tocopherol, Coumarin, Pinus Sylvestris Bud Extract, Citric Acid, Limonene, Cinnamal, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, CI 19140/Yellow 5, CI 42090/Blue 1, CI 14700/Red 4.

The Body Shop Wild Pine Bath Bomb – € 5 per stuk (50 gr)

the body shop wild pine bath bomb

‘Transformeer je bad in een verkwikkende geursensatie met een van onze Wild Pine Bath Bombs. Laat de bruisbal vallen in een warm bad en geniet van de intense, verfrissende geur van den, munt en sandelhout. De bruisbal is gecertificeerd door The Vegan Society, en verrijkt met essentiële pijnboomolie, die beroemd is om de verkoelende, verfrissende werking. Onze bruisballen zijn verpakt in een kartonnen doosje, dat na gebruik bij het oud papier kan voor recycling.’

Ingrediëntenlijst:

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium Carbonate, Sodium Sulfate, Alcohol, Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, VP/VA Copolymer, Polysorbate 20, Glycerin, Isopropyl Myristate, Coumarin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, CI 77891/Titanium Dioxide, CI 61570/Acid Green 25, CI 19140/Yellow 5, CI 14700/Red 4, CI 42090/Blue 1.

Ik ben gek op bruisballen! De Wild Pine bath bomb ziet er misschien simpel uit, maar ik gebruik hem heel graag en dat is het belangrijkste. Zodra ik de bruisbal in het badwater laat vallen, begint hij lekker te bruisen en komt de heerlijke geur me tegemoet. Het water heeft dezelfde kleuren als de bruisbal. De kleuren zijn dus niet zo bijzonder, maar mijn huid voelt wel zacht aan en dat vind ik heel fijn.

the body shop bath bomb wild pine

The Body Shop Wild Pine is limited edition en is dit najaar tijdelijk verkrijgbaar bij The Body Shop winkels en webshop.

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: The Body Shop Vanilla Pumpkin Bath Bomb

Eén reactie

  1. Oh ik ben heel benieuwd naar de geur van deze lijn. Leuk dat ze eens voor een totaal andere geur gaan dan de voorbije jaren.

Reacties zijn gesloten.