Deze producten heb ik in september opgebruikt

Geplaatst door

Een beetje later dan normaal, maar hier zijn ze dan: mijn opgebruikte producten van september. Als ik naar mijn mandje kijk, heb ik het gevoel dat ik niet zoveel heb opgebruikt. Op dit moment staan er nog een paar producten in de badkamer die bijna op zijn. Wellicht zal mijn mandje volgende maand dus wat voller zijn. Anyway, kijk mee naar de producten van september!

Bioderma Atoderm doucheolie (review)

Vorige winter had mijn dochter Lara een zeer droge en jeukerige huid. Een apotheek raadde aan om de Bioderma Atoderm doucheolie te gebruiken en sindsdien blijven we deze doucheolie gebruiken voor haar. Gewoon ter preventie eigenlijk. De doucheolie ruikt lekker, is heel voedend en is ook als badolie te gebruiken. Met een paar pompjes krijg je een heerlijk schuim dat niet uitdroogt. De Bioderma Atoderm doucheolie is niet heel goedkoop, maar je krijgt wel een fles van een liter die je lang kunt gebruiken.

L’Oréal Paris Elseve Hydra Hyaluronic Conditioner

Ik vind deze conditioner heerlijk en heb spijt dat hij op is. De conditioner ruikt ontzettend lekker en de geur blijft heel lang hangen. Hij bevat hyaluronzuur en dat zorgt voor een langdurige hydratatie van mijn haar. Daarnaast is mijn haar makkelijker door te kammen. Ik gebruik ook de shampoo en het haarmasker uit deze lijn, maar die producten zijn nog niet op en zullen pas volgende maand in mijn mandje zitten.

Listerine Intense Fresh mondwater

Ook heb ik weer een fles Listerine mondwater opgebruikt. Ik hou van de frisse smaak in mijn mond en gebruik het mondwater iedere dag. Onlangs heb ik trouwens een paar flessen Listerine bij de Action gekocht en dat scheelt toch wat in de portemonnee. Mocht je ook graag Listerine mondwater gebruiken, is het dus zeker de moeite om deze bij de Action te kopen.

Parodontax Original tandpasta

We blijven even in de mondverzorging en gaan door naar de Parodontax Original tandpasta. Deze tandpasta helpt tegen en voorkomt bloedend tandvlees. Eens in de zoveel maanden heb ik last van mijn tandvlees en dan gebruik ik altijd een Parodontax tandpasta. Voor mij werkt deze tandpasta heel goed. De slechte smaak is niet zo prettig, maar die neem ik er inmiddels gewoon bij. Het is immers voor de goeie zaak!

Odorex Coconut Flower anti-transpirant (limited edition)

Deze deodorant was tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat en volgens mij is hij nu niet meer te koop. Best jammer want de deo ruikt heel lekker. De combinatie van kokos en bloemen klinkt in eerste instantie vreemd, maar het is echt een heerlijke geur. Hopelijk komt hij volgende zomer terug in het assortiment. 

Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea anti-transpirant

Deze Dove deodorant heb ik al vaker opgebruikt. Het is gewoon een prima deo die lekker fris ruikt en doet wat hij moet doen: mijn oksels beschermen tegen vieze geurtjes. Ook deze deo scoor ik dikwijls goedkoper bij de Action. 

Skin Republic Foot Repair Mask (review)

Over dit voetmasker is mijn mening een beetje verdeeld. Ik vind het niet super maar ook niet slecht. Na gebruik voelen mijn voeten en hielen zacht en gehydrateerd aan, maar ik vind de werking van korte duur. Zeker in vergelijking met andere voetmaskertjes die ik al heb gebruikt. Leuk om eens te proberen, maar ik zou dit voetmasker niet meer opnieuw kopen.

Hema Softening Foot Mask (review)

Dit Hema voetmasker valt erg tegen voor mij. De pasvorm is raar en mijn voeten (schoenmaat 41) passen er nog maar nét in. Daarnaast bevatten de sokken weinig product in vergelijking met andere voetmaskertjes. Na gebruik voelen mijn voeten helemaal niet zo zacht en gehydrateerd aan. Ik merk weinig verschil tussen voor en na. Nee, niet voor herhaling vatbaar. Heel jammer!

Labello Original Pride Kiss Edition lippenbalsem

En last but not least – hoe kan het ook anders – een Labello lippenbalsem. Deze lippenbalsem bevat natuurlijke oliën en hydrateert mijn droge lippen goed. Met de special edition wil Labello een zichtbaar signaal tegen haat en onverdraagzaamheid geven. Deze lippenbalsem is dus niet alleen goed voor mijn lippen, maar geeft ook een mooie boodschap mee.

Heb jij al één van deze producten gebruikt?

Veel liefs,
Vanessa xxx

Mooi en gezondMooi en gezond