Review: NIVEA Micellair Rose Water

Geplaatst door

NIVEA Micellair Rose Water – Ik heb lang reinigingsdoekjes gebruikt voor mijn gezicht. Ik vond dit gemakkelijk en snel, en mijn huid kan er prima tegen. Echter verlangde ik onlangs terug naar een verfrissend micellair water om mijn gezicht mee te reinigen. Bij Kruidvat scoorde ik het NIVEA Micellair Rose Water in de aanbieding 1+1 gratis (koopje!). Inmiddels heb ik dit micellair water met bio rozenwater & olie een tijdje in gebruik en vandaag wil ik graag mijn ervaring delen met jullie.

nivea micellair rose water

Beschrijving NIVEA Micellair Rose Water – € 6,99 (400 ml)

NIVEA Micellair Rose Water, met bio rozenwater & olie, verwijdert waterproof make-up zonder je huid te irriteren. Het verfijnt en verfrist je huid zonder haar uit te drogen. Dankzij de technologie van micellen is afspoelen niet nodig en is de natuurlijke huidbarrière niet doorbroken. Het micellair water is huidvriendelijk, dermatologisch goedgekeurd en geschikt voor alle huidtypen. 

1. Verwijdert zacht waterproof make-up zonder te wrijven of spoelen. 
2. Reinigt grondig, zuivert en verfrist de huid zonder uit te drogen.
3. Houdt de huid gehydrateerd gedurende 24 uur.

Ingrediëntenlijst

Aqua, Isododecane, Glycerin, C15-19 Alkane, Coco-Caprylate/Caprate, Sodium Chloride, Henoxyethanol, Trisodium EDTA, Isopropyl Palmitate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Benzethonium Chloride, Rosa Damascena Flower Water, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Sodium Sulfate, Linalool, Geraniol, Citronellol, Limonene, Methyl Benzoate, BHT, Tocopherol, Parfum, CI 16035, CI 61570

nivea micellair water

Hoe NIVEA Micellair Rose Water gebruiken?

Schud goed met de fles voor gebruik. Week een wattenschijfje in micellair water en druk het zachtjes tegen je gezicht en gesloten ogen aan, veeg zachtjes tot je make-up verwijderd is en je gezicht gereinigd is.

Mijn ervaring

Ik vind dit NIVEA micellair water heel fijn! Het reinigingswater heeft een frisse rozengeur en voelt verfrissend aan op mijn gezicht. Ik gebruik geen waterproof make-up dus ik kan niet vertellen of het micellair water hiervoor geschikt is, maar het verwijdert wel goed mijn gewone (oog)make-up, zonder dat ik hard hoef te wrijven. Het product prikt niet in mijn ogen.

Na gebruik voelt mijn huid schoon, zacht en gehydrateerd aan, zonder zichtbaar residu of een vettig gevoel. Wat ik ook een pluspunt vind, is dat er niet te veel product in een keer uit de fles komt en dit micellair water dus zuinig in gebruik is. Ja, ik ben er heel tevreden over en ik vind het leuk dat ik nog een fles in voorraad heb staan. 

micellair rose water nivea

Je kunt het NIVEA Micellair Rose Water voor € 6,99 (400 ml) kopen bij diverse drogisterijen en supermarkten. Bij Kruidvat is er regelmatig een interessante NIVEA aanbieding dus ik raad zeker aan om hun foldertje in de gaten te houden.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

Reacties zijn gesloten.