Opgebruikte producten november & december XL

Geplaatst door

Vandaag laat ik mijn opgebruikte producten van november en december zien. In november had ik niet veel lege producten om er een artikel over te schrijven en daarom heb ik ze tot nu bewaard. Zoals je ziet is mijn mandje inmiddels flink vol dus laten we snel kijken naar de inhoud!

the body shop fresh raspberry body butter

The Body Shop Whipped Body Butter Fresh Raspberry

Ik vind de body butters van The Body Shop heerlijk en ook Fresh Raspberry is ontzettend fijn. Deze whipped body butter heeft een lekkere zoete geur en is heel prettig om te gebruiken. De whipped body butter is een combinatie van oliën (vloeibaar) met lichaamsboter (vast). Dit zorgt voor een zeer hydraterende en voedende combinatie. De slagroomachtige textuur maakt het aanbrengen van de body butter heel makkelijk. De boter trekt ook snel in mijn huid en laat geen witte waas achter.

The Body Shop Bath Bomb Wild Pine (review)

Ik vind Wild Pine een heerlijke limited edition van The Body Shop. Ondanks dat de bruisbal een vrij simpel uiterlijk heeft, gebruik ik hem wel heel graag vanwege de geur. De bruisbal heeft een verfrissende geur van den, munt en sandelhout. Het is echt zo’n typische winterse, kerstachtige geur waar ik heel erg van hou.

The Body Shop Shower Gel Wild Pine (review)

Uit dezelfde collectie heb ik ook een douchegel opgebruikt. Deze douchegel heeft een lichte geltextuur en schuimt lekker. Na het douchen voelt mijn huid schoon, fris en zacht aan, maar het meest geniet ik toch weer van de heerlijke geur.

Lucovitaal Haar Vitamine Gummies

Deze haar vitamine gummies hebben jullie al meerdere keren voorbij zien komen op mijn blog. De gummies zorgen ervoor dat ik minder last heb van haaruitval. Door de lekkere bosbessensmaak zijn deze gummies geen straf om op te eten. Als ik één minpuntje moet benoemen, dan is het de prijs. Een potje kost € 20 maar gelukkig is er bij Kruidvat dikwijls een actie van 1+1 gratis. Ideaal om een voorraadje in te slaan!

lush snow fairy geurkaars

Lush Snow Fairy geurkaars 

Deze Lush Snow Fairy geurkaars is oprecht de lekkerste geurkaars die ik al ooit heb gehad. Zo lekker dat ik inmiddels een nieuwe kaars heb besteld. Al na een paar minuten rook ik de superzoete geur in de hele woonkamer. Ik heb enorm genoten van de heerlijke geur en het was iedere keer een geluksmomentje wanneer de kaars brandde. Het enige minpunt is dat de kaars niet mooi is opgebrand en er nog was langs de zijkant zit. Jammer dat ik dat stuk niet meer kan laten branden.

Garnier micellair reinigingswater met vitamine C (review)

Ik vind dit micellair water heel goed om mijn gezicht mee te reinigen en mijn make-up te verwijderen. Ik merk ook dat mijn huid mooi straalt door de vitamine C. Jammer genoeg prikt het micellair water soms een beetje in mijn ogen en wordt mijn huid er droog en trekkerig van. Nadat ik het reinigingswater heb gebruikt, kan ik dan ook niet snel genoeg een hydraterende crème aanbrengen. Om die reden zou ik dit micellair water niet meer opnieuw kopen.

nivea lemongrass & oil

NIVEA Lemongrass & Oil Showergel

Deze douchegel ruikt lekker fris naar citrusvruchten, schuimt lekker en maakt mijn huid goed schoon. Ik heb er eigenlijk niets op aan te merken, behalve dan dat hij misschien iets te fris ruikt voor deze tijd van het jaar. In de zomer zal ik deze douchegel waarschijnlijk nog liever gebruiken.

Dove Original anti-transpirant

Ook deze deodorant zien jullie regelmatig voorbijkomen. Ik vind dit een prima deo die lekker fris ruikt en mijn oksels beschermt tegen vieze geurtjes.

rexona active morning

Rexona Active Morning anti-transpirant

Deze Rexona Active Morning deodorant ruikt ook lekker fris en beschermt mijn oksels goed tegen zweetgeurtjes. Het was de eerste keer dat ik deze variant heb gekocht en het zal zeker niet de laatste keer zijn.

rituals shampoo ayurveda

Rituals The Ritual of Ayurveda shampoo en conditioner

Deze Rituals Ayurveda shampoo en conditioner ruiken lekker zoet, schuimen lekker en maken mijn haar goed schoon. Na gebruik blijft de lekkere geur nog lang hangen en dat vind ik heel fijn. Ik heb trouwens ook al The Ritual of Hammam shampoo & conditioner en The Ritual of Sakura shampoo & conditioner gebruikt en ik ben nog geen enkele keer teleurgesteld geweest.

Colgate MaxFresh tandpasta

Ik heb mijn favoriete tandpasta opgebruikt: de Colgate MaxFresh tandpasta. Ik vind deze heel fijn vanwege z’n frisse smaak.

Elmex kindertandpasta 2-6 jaar

Ook Lara’s Elmex tandpasta is leeg. We gebruiken altijd deze tandpasta voor haar en ze vindt hem prima. Geen zoete smaak, gewoon een frisse muntsmaak.

clinique moisture surge

Clinique Moisture Surge 100h auto-replenishing hydrator

Voor het eerst in mijn leven heb ik drie hydraterende crèmes van Clinique opgebruikt. Het zijn drie dezelfde crèmes waarvan één full size en twee mini’s uit de Clinique adventskalender 2022. Ik vind deze hydraterende crème echt top voor mijn droge huid en ik ga hem sowieso opnieuw kopen. Naast dat de crème mijn huid flink hydrateert, laat hij mijn huid ook stralen en voller aanvoelen. 

maybelline lash sensational mascara

Maybelline Lash Sensational Mascara

Deze mascara doet te weinig voor mijn rechte, korte wimpers. In combinatie met een lash lift van bij de schoonheidsspecialiste vind ik deze mascara heel mooi, maar voor mijn naturelle wimpers valt hij tegen. Ik vind het borsteltje wel heel fijn want deze separeert goed je wimpers en zorgt niet voor klontertjes.

maybelline anti age eraser concealer

Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Concealer

Ook heb ik mijn favoriete concealer opgebruikt. Ik vind het altijd jammer wanneer hij op is, maar gelukkig heb ik altijd eentje in mijn voorraadkast liggen. Het is een goed dekkende concealer die mijn donkere kringen vermindert. Helemaal weg krijg ik ze er niet mee, maar dat lukt met geen enkele concealer. Na vijf jaar gebroken nachten met Lara hebben mijn donkere kringen inmiddels hun eigen leven.

Labello Original lippenbalsem

Hoe kan het ook anders: een Labello lippenbalsem! Ik gebruik altijd lippenbalsems van dit merk om mijn droge lippen te hydrateren.

sence face sheet mask vanille

Ik heb ook een paar maskertjes opgebruikt waaronder dit Sence sheetmasker voor het gezicht. Het masker hydrateert mijn huid goed en heeft een subtiele vanillegeur. Van mij mocht de geur duidelijker aanwezig zijn maar verder heb ik geen minpunten. Het masker heeft een leuke print en sluit goed aan op mijn gezicht.

douglas rose infused glow mask

Douglas Rose Infused Glow Mask

Dit Douglas sheetmasker met rozenwater zag er veelbelovend uit maar maakte mijn huid droog en trekkerig. Daarom zou ik dit masker niet meer opnieuw kopen. 

OPI Pro Spa Moisturizing Socks (review)

Ik vind dit OPI voetenmasker heerlijk. De sokken bevatten veel product waardoor mijn voeten optimaal worden gehydrateerd en verwend. Zeker voor herhaling vatbaar!

Sence Nourishing Foot Mask Socks (review)

Ook over het Sence voetenmasker ben ik heel tevreden. De sokken zien er leuk uit door de hartjes en ze bevatten veel serum waardoor mijn voeten heerlijk gehydrateerd worden. 

Action Growl Like A Tiger Foot Mask (review)

En ja hoor: ook dit Action voetenmasker heeft me aangenaam verrast. Mocht ik niet weten dat dit voetmasker slechts een euro kost, dan zou ik het duurder inschatten. Ook deze sokken hebben een superleuke print en maken mijn voeten heerlijk zacht. Over de voetmaskertjes niets dan lof dus!

Zo, deze producten heb ik in november en december opgebruikt. Een flink gevuld mandje dat ik nu met veel plezier ga leegmaken, zodat ik het opnieuw kan vullen met andere heerlijke producten. Bedankt voor het lezen en tot volgende keer!

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

  1. Wat heb je veel producten opgebruikt! Kleine tip voor je kaars. Je kan er kokend water in gieten en dan laten afkoelen. Zo komt het resterende stukje kaars naar boven en dan kan je dat stukje nog in zo’n brander met theelichtje onder opbranden. Zo kan je de hele kaars opgebruiken

Reacties zijn gesloten.