Review: OPI Pro Spa Moisturizing Socks

Geplaatst door

Vandaag review ik de OPI Pro Spa Moisturizing Socks. Ik heb dit OPI voetenmasker in de sale gekocht bij Douglas. Aangezien ik ontzettend graag voetmaskertjes gebruik en nog geen ervaring had met dit OPI foot mask, twijfelde ik geen seconde over deze aankoop. Hieronder vertel ik graag meer over dit voetenmasker en deel ik mijn ervaring met jullie.

OPI pro spa moisturizing socks

Beschrijving OPI Pro Spa Moisturizing Socks 

OPI Pro Spa Moisturizing Socks is een intensief verzorgend voetenmasker voor eenmalig gebruik. Het voetenmasker hydrateert en verzacht in 15 minuten zelfs de extreem droge huid, en dit met serum op basis van vitamine E, macadamia-olie, sheaboter en aloë vera. Een luxe wellness ervaring gegarandeerd! Het gaat om dubbellaagse sokken met gesealde bovenkant.

Ingrediëntenlijst

Hoe OPI voetenmasker gebruiken?

Stop je schone, droge voeten in de sokken en trek de lipjes rond de enkels aan om de sokken vast te maken. Trek de sokken na 15 minuten uit en wrijf het resterende product in de huid.

Mijn ervaring

Ik vind dit OPI voetenmasker heerlijk! De sokken bevatten héél veel product waardoor mijn voeten optimaal worden gehydrateerd. In het begin voelen de sokken best fris aan, maar dat frisse gevoel verdwijnt gelukkig snel. Aangezien ik een hekel heb aan koude voeten – zeker op deze koude dagen – vind ik het heel fijn dat de sokken niet fris blijven. De sokken zijn groot genoeg voor mijn voeten (schoenmaat 41). Alleen de lipjes blijven niet rond mijn enkels kleven, maar dat is een probleem dat ik bij veel voetenmaskertjes ervaar. De sokken ruiken lekker fris en de geur blijft duidelijk hangen tijdens mijn me-time momentje, wat ik zeker een pluspunt vind.

Zodra ik de sokken verwijder, wrijf ik de overgebleven restjes nog even goed in. Na gebruik voelen mijn voeten heel zacht en gehydrateerd aan. Voordat ik het voetenmasker heb aangebracht, waren mijn hielen erg droog. Na het voetenmasker heb ik geen droge hielen meer. De OPI Pro Spa Moisturizing Socks doen veel goeds voor je voeten en dus ook voor je hielen. Ik ben blij dat ik kennis heb gemaakt met het OPI foot mask en ik zal het zeker nog eens kopen.

OPI voetenmasker

De OPI Pro Spa Moisturizing Socks kosten € 10,75 en zijn verkrijgbaar in de Douglas winkels en webshop

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook:

Review: Sence Nourishing Foot Mask Socks

Review: Skin Republic Foot Repair Mask

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.