Review: Action Growl Like A Tiger Foot Mask

Geplaatst door

Tijdens mijn laatste bezoek aan de Action viel mijn oog op het Action Growl Like A Tiger Foot Mask. Dit Action voetenmasker met print bevat hyaluronzuur en vitamine E, en zorgt voor gladde en superzachte voeten. Ik heb het voetenmasker getest en deel graag mijn ervaring met jullie!

action voetenmasker met print

Beschrijving Action Growl Like A Tiger Foot Mask – € 0,99 (1 paar)

Dit Action voetenmasker met print bevat onder andere hyaluronzuur en vitamine E. Het vegan foot mask belooft je voeten glad en superzacht te maken. De sokken ruiken naar aloë vera. Er zijn twee prints verkrijgbaar: Growl Like A Tiger (die ik heb getest) en You Croc My World met een leuk krokodillenprintje. 

Ingrediëntenlijst

ingredienten action voetenmasker

action growl like a tiger foot mask

Hoe te gebruiken?

Zorg ervoor dat je voeten vrij zijn van vuil. Knip open op de stippellijn en trek de maskers aan. Druk aan voor een goed contact met de huid en laat 15 à 20 minuten zitten. Masseer het resterende serum in je voeten. 

Mijn ervaring

Ik vind het Action Growl Like A Tiger Foot Mask heel fijn! Niet alleen vanwege de superleuke print, maar ook omwille van de goede werking. De sokken ruiken lekker fris naar aloë vera, zijn ruim genoeg voor mijn voeten (schoenmaat 41) en bevatten veel serum. Na gebruik voelen mijn voeten en hielen heel glad en zacht aan. Mocht ik niet weten dat dit voetenmasker slechts € 0,99 kost, dan zou ik denken dat het een duurder maskertje is. Ik ben dus aangenaam verrast en ik zal dit Action voetenmasker met print nog vaker in mijn winkelmandje gooien. 

Het enige minpuntje is dat de sokken niet heel vlot openen, maar voor de goedkope prijs neem ik dit geklungel er even bij. De lipjes blijven wel goed rond mijn enkels kleven dus dat is fijn. 

growl like a tiger foot mask

Het Action voetenmasker met print kost € 0;99 en is verkrijgbaar bij Action.

Veel liefs,
Vanessa xxx

Nog meer Action voetenmaskertjes:

Review: DIsney voetenmasker Cinderella 

Review: Action voetenmasker voor slechts € 0,84