Nieuw: Garnier micellair water met vitamine C

Geplaatst door

Bij Kruidvat viel mijn oog op het nieuwe Garnier micellair water met vitamine C. Dit micellair reinigingswater verwijdert make-up en laat je huid weer stralen. Daarnaast wordt je huid een stuk egaler door de vitamine C. Ik heb dit Garnier micellair water getest en deel graag mijn ervaring met jullie.

garnier micellair water vitamine c

Beschrijving Garnier micellair water vitamine C

‘Je huid reinigen wordt een stuk makkelijker met Garnier SkinActive Micellair Reinigingswater met Vitamine C. Het water reinigt je huid, verwijdert make-up en laat je huid weer stralen. En dankzij de vitamine C wordt je huid een stuk egaler.’

Ingrediëntenlijst

AQUA / WATER / EAU • HEXYLENE GLYCOL • GLYCERIN • POLOXAMER 184 • PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL • ASCORBYL GLUCOSIDE • DISODIUM COCOAMPHODIACETATE • DISODIUM EDTA • MYRTRIMONIUM BROMIDE • PARFUM / FRAGRANCE

Hoe te gebruiken?

Breng het reinigingswater aan op een wattenschijfje of de Garnier herbruikbare eco-pad. De micellen trekken vuil, make-up en onzuiverheden als een magneet en verwijderen deze van de huid zonder te wrijven.

garnier micellair water

Mijn ervaring

Ik heb een gemengd gevoel over dit Garnier micellair water. Laat ik beginnen met de positieve punten! Het micellair water heeft een lekkere citrusgeur, net als bij het nieuwe Garnier tissue masker met vitamine C. Het water voelt verfrissend aan, reinigt mijn huid goed en verwijdert vlot mijn (oog)make-up. Mijn huid ziet er ook mooi en stralend uit. Of ze egaler is geworden, is moeilijk te zeggen aangezien mijn huid van nature redelijk egaal is. 

Wat zijn mijn minpuntjes? Als ik te veel micellair water gebruik, dan prikken mijn ogen wel eens. Ik moet er dus echt op letten dat ik niet te enthousiast aan de slag ga. Een tweede minpunt is dat mijn huid na gebruik wat droog en trekkerig aanvoelt. Dit los ik op door meteen een dag- of nachtcrème te smeren maar eigenlijk zou het toch niet mogen, vind ik. Vanwege deze minpuntjes zou ik dit Garnier micellair water niet meer opnieuw kopen. Ik gebruik dan toch liever het NIVEA Micellair Rose Water om mijn huid mee te reinigen. 

garnier micellair water met vitamine c

Het Garnier micellair water met vitamine C kost € 6,99 (400 ml) en is te koop bij de drogist.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx