PLOG #2: Action (kerst) shoplog & in bad met Lush

Geplaatst door

Hey! Daar ben ik weer met een nieuwe plog. Dit keer is het een fotodagboekje van gisteren, zaterdag. We gingen onze wekelijkse boodschappen halen en we brachten een bezoekje aan de Action. Ook ben ik in bad gegaan met een heerlijke Lush bruisbal. Kijk mee naar mijn foto’s!  

Rond 09.00 uur zijn we in de Lidl om de wekelijkse boodschappen te halen. In de inkomhal staan veel leuke kerstplantjes. Word ik vrolijk van!

play doh tandarts

Lara wordt vooral vrolijk van deze Play Doh Top Tandarts set dus we nemen hem mee naar huis.

Voor mijn mama kies ik een bosje gele roosjes. Lara gaat straks spelen bij haar en mag het afgeven. 

Eenmaal terug thuis spelen we meteen met de nieuwe Play Doh set. Eerst met ons drietjes… 

En daarna gaat Lara helemaal op in haar eigen fantasie. Met de plasticine maakt ze een strand voor de barbies.  

Mijn middageten: een broodje met gehakt en een tomatensoepje.

Daarna gaat Lara bij mijn mama spelen. Glenn en ik gaan naar de Action. Als ik binnenkom, zie ik dit prachtige servies staan. Dit is niet alleen leuk voor de feestdagen, maar voor het hele jaar door. Het is dat ons servies nog in prima staat is, anders zou ik het zo meenemen. Love it!

Dit goudkleurig bestek vind ik ook prachtig. Volgens Glenn is het kitsch, haha.

Oh, deze poefjes vind ik ook zo mooi. Ik heb er alleen geen goed plekje voor in huis. Daarom stap ik er – héél langzaam en met pijn in het hart – voorbij. 

Deze kersttrui is heel leuk voor Lara, maar jammer genoeg niet meer in haar maat verkrijgbaar (122/128).

Ongeveer een uurtje later stappen we met deze kar naar de kassa. We hebben zoveel leuke kerstdecoratie gekocht. Echt heel blij mee! Hieronder laat ik al onze aankoopjes zien. Sorry voor de donkere foto’s, maar het was dan ook een heel donkere dag. 

Ik heb al veel goeds gelezen over de Treewick geurkaarsen dus ik kon het me niet laten om er eentje te kopen. Geen nieuw servies en bestek, dan nog maar een geurkaars, lol. Soft Vanilla ruikt echt heerlijk!

Ook op dit mini kerstboompje was ik meteen verliefd. Een paar dagen geleden was ik nog aan het twijfelen of ik een echte kerstboom of een valse zou zetten, en nu heb ik een mini kunstkerstboompje in huis. Zo zie je maar wat een bezoek aan de Action allemaal doet, haha. Ik zoek alleen nog een klein slingertje met lampjes want dat mis ik wel. 

Nog meer leuke kerstdecoratie! En allemaal heel goedkoop.

Een Kerst tafelkleed en servetten om onze tafel mooi te versieren.

Twee notitieboekjes die ik niet per se nodig heb, maar veel te leuk vond om te laten liggen.

Kousen voor Glenn. Allemaal in dezelfde kleur zodat er geen eindeloze zoektocht meer is naar twee dezelfde kousen.

Tandenborstels voor Lara (dit pak kost maar een euro), batterijen, rolletjes plakband en groene vuilniszakjes.

Scrunchies en haarspelden voor mij. Ik hou van luipaardprint!

Eten voor de vogeltjes in onze tuin.

Twee flessen ontstopper ter preventie want dat is altijd handig om alvast in huis te hebben.

En tenslotte nog unicorn cupcakes om samen met Lara te bakken.

Terwijl ik de kerstdecoratie een plekje geef, maak ik ook meteen de woonkamer schoon. Deze Rituals interieurspray in de geur van The Ritual of Karma ruikt echt heerlijk en blijft lang hangen. Niet gesponsord, gewoon een fijne tip!

lush peachy bath bomb

Na het opruimen en schoonmaken ga ik in bad met deze Lush Peachy bath bomb. Ondanks dat hij een beetje beschadigt is, ruikt hij nog steeds ontzettend lekker en zorgt hij voor mooie kleuren in bad. Het is een zoete, fruitige geur met een houtachtige noot. Na het bad voelt mijn huid heel zacht aan.

Zo mooi!

We gaan Lara ophalen en eten spaghetti als avondeten, jammie!

Glenn en ik kijken naar The Good Doctor.

En ik drink nog een heerlijke tas thee om de dag af te sluiten. Pickwick Warm Cinnamon is heel lekker. De vraag van vandaag is: hou je meer van Sinterklaas of de Kerstman? Dat is ongetwijfeld Sinterklaas want ik heb weinig met de Kerstman, ook als kind trouwens. En jij?

Met deze kerstvraag sluit ik mijn plog af. Bedankt voor het lezen en tot volgende keer!

Veel liefs,
Vanessa

Lees ook: PLOG #1: Studiedag, tandenfee & Pickwick adventskalender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *