Deze producten heb ik in oktober opgebruikt

Geplaatst door

Ik gebruik best veel verzorgingsproducten. Enerzijds omdat ik me graag verzorg en anderzijds omdat het mijn job is om producten te reviewen. Helaas kan ik niet over alle producten een uitgebreide review schrijven. Sommige producten zijn gewoon fijn of niet fijn, om het zo maar te zeggen. Echter vind ik het zonde om hier helemaal niets over te schrijven. Ik deel graag mijn mening met jullie, ook over producten die me niet zo goed bevallen. Daarom laat ik in dit artikel zien welke producten ik de afgelopen maand heb opgebruikt. Ook vertel ik kort wat ik ervan vind. Kijk je mee?

gold mask action

Laat ik beginnen met een gezichtsmasker dat heel erg tegenviel: het Hydrogel Gold Mask van de Action. Dit 2-delige masker heeft een kalmerende, verzachtende en hydraterende werking, maar daar heb ik niets van gemerkt. Het hydrogel masker viel namelijk constant van mijn gezicht, zelfs als ik gewoon stilzat. Het masker is veel te dun en te nat. Na vijf minuten was ik het beu en heb ik het masker gewoon van mijn gezicht gehaald. Jammer, want de verpakking ziet er veelbelovend uit.

Dit gezichtsmasker vind ik wél heel fijn: The Body Shop Vitamin C Glow Sheet Mask. Dit sheetmasker met vitamine C geeft mijn droge huid een hydratatieboost en zorgt voor een frisse, stralende teint. Ik zou het zeker opnieuw kopen, net als The Body Shop Vitamin E Sheet Mask

essence hydrogel eye patches

Deze Essence hydrogel eye patches verfrissen en hydrateren de huid onder mijn ogen. De oogpatches bevatten onder andere hyaluronzuur, roze bessen en allantoïne. Ze zien er leuk uit door de roze, holografische print. Tip: leg de oogpatches op voorhand even in de koelkast voor een extra verkoelend effect! 

kruidvat hair mask intensive boost

Naast gezichtsmaskertjes gebruik ik ook graag haarmaskers. Onlangs heb ik het Kruidvat Hair Mask Intensive Boost gebruikt. Dit haarmasker bevat onder andere amandelolie, melkproteïne en cacaoboter, en ruikt heerlijk. Het masker herstelt droog en beschadigd haar. Na gebruik voelde mijn haar heel zacht aan en was het makkelijker door te kammen. Jammer dat Kruidvat hier geen full size verpakking van heeft want anders zou ik dit zeker kopen. 

Jullie konden al lezen dat ik in bad ben gegaan met The Ritual of Holi Fizzing Bath Bomb. Hier heb ik dus ook een lege verpakking van. Ik vind deze Rituals bruisbal heerlijk! De bruisbal ruikt lekker zoet, geeft het badwater prachtige kleuren en maakt mijn huid zacht. Een aanrader!

Ik ben ook in bad gegaan met de Lush Ghostie Bath Bomb en de Lush I Want A Hippopotamus For Christmas Bath Bomb. Ook deze bath bombs vind ik heerlijk! Aangezien de Lush bath bombs verpakkingsvrij zijn (via de webshop), heb ik hier geen lege verpakkingen van.

Van de Hema You Are One In A Melon Bath Bomb heb ik geen lege verpakking meer omdat ik ze per ongeluk heb weggegooid. Deze bruisbal ruikt lekker fris en zoet naar watermeloen, maar wat betreft de kleuren in bad vind ik hem niet bijzonder. Je kunt er meer over lezen in deze plog.

kruidvat face wipes

Ik gebruik graag reinigingsdoekjes. Ze zijn gemakkelijk en snel, en mijn huid kan er prima tegen. Afgelopen maand heb ik twee pakken reinigingsdoekjes opgebruikt, waaronder de Kruidvat Face Wipes gezichtsreinigingsdoekjes. Deze hydraterende en verzorgende doekjes bevatten onder andere provitamine B5 en kamille. Handig om te weten is dat deze doekjes geen alcohol bevatten. 

balea reinigingsdoekjes

Het tweede pak dat ik heb opgebruikt, zijn deze Balea reinigingsdoekjes met grapefruit geur. Ook dit zijn prima reinigingsdoekjes voor mij. Ze ruiken lekker fris en fruitig, zijn zacht voor mijn huid en bevatten geen alcohol. Heb je trouwens al de Balea adventskalender 2021 gezien?  

Ook heb ik één van mijn favoriete douche foams opgebruikt: The Ritual of Ayurveda foaming shower gel. Deze douche foam ruikt ontzettend lekker en maakt mijn huid heerlijk zacht. Ik heb hem al tientallen keren gekocht en dat zal in de toekomst niet anders zijn. 

Over deze The Body Shop Bath Blend heb ik reeds een review geschreven. Deze bath blend ruikt lekker zoet en laat mijn droge huid weer zacht aanvoelen. Het enige wat ik jammer vind is dat de geur zo snel vervliegt. Maar verder kan ik alleen maar pluspunten over dit product benoemen. 

the ritual of mehr bath oil

The Ritual of Mehr 2 Phase Bath Oil heb ik leren kennen door de Rituals adventskalender 2021. Zoals de naam reeds zegt, bestaat deze badolie uit twee lagen. De bovenste laag bevat ultravoedende elementen en verzachters die mijn huid soepel maken en het badwater veranderen in een zacht melkbad. De onderste laag maakt mijn huid soepel en zacht. Voor gebruik moet je het flesje even schudden om de twee lagen te mixen. Daarna mag je de badolie onder de lopende kraan toevoegen aan het bad.

De geur van zoete sinaasappel en cederhout is heerlijk en blijft ook na het badderen nog lang hangen. In de Rituals adventskalender zat een klein flesje van 50 ml, maar ik ben sowieso van plan om binnenkort een grote fles aan te schaffen. Dit product heeft me echt aangenaam verrast!

rituals body mist amsterdam collection

Nog een product uit de Rituals adventskalender: de Rituals Body Mist Amsterdam Collection. Deze body mist op waterbasis parfumeert mijn huid subtiel met een fijne mist, geeft een fris gevoel en hydrateert met de geur van Nederlandse tulpen en Japanse yuzu. Ik vond deze body mist leuk om eens te gebruiken, maar ik zou hem niet opnieuw kopen omdat de geur snel vervliegt.

Deze Dove Summer Breeze Deodorant is limited edition en heb ik afgelopen zomer in de Action gekocht. Het is een goede anti-transpirant die lekker zomers ruikt en mijn oksels beschermt tegen zweetgeurtjes.

De tweede deodorant die ik heb opgebruikt, is de Odorex 0% Perfume Deodorant. Op warme zomerdagen heb ik deze deodorant vooral gebruikt tegen schurende bovenbenen. De laatste restjes heb ik onder mijn oksels gebruikt, waar deze deodorant overigens ook prima voor is. De deo bevat geen alcohol, geen parfum, is hypoallergeen en geschikt voor de gevoelige huid.

Ik sluit dit artikel af met de Oral B Pro Expert tandpasta. Ik vind dit een prima tandpasta, niet meer en niet minder. De Oral B tandpasta’s beloven veel, maar eerlijk gezegd vind ik ze niet beter dan andere tandpasta’s. Mijn mama scoort ze dikwijls goedkoop met een bonnetje in de supermarkt en geeft ze dan aan mij. Zelf zou ik ze niet per se kopen. Als het om tandpasta gaat, ben ik eigenlijk niet moeilijk. Als ze mijn tanden maar proper maken en een fris gevoel in mijn mond achterlaten!

Zo, deze producten heb ik afgelopen maand opgebruikt. Vind je dit leuk om te zien? Laat hieronder dan een reactie achter of geef een like op Facebook. Als jullie het leuk vinden, wil ik mijn opgebruikte producten graag vaker delen met jullie.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Zo leuk dat je ook een opgebruikt artikel geschreven hebt. Vind dat altijd zo leuk om te lezen.

Reacties zijn gesloten.