Review: Lush Ghostie Bath Bomb

Geplaatst door

Lush Ghostie – Onlangs heb ik een bestelling gedaan bij de Lush webshop. Ik heb veel kerstproducten besteld waarover jullie binnenkort reviews kunnen lezen op mijn blog. Ook nam ik een kijkje in de Lush Halloween collectie. Zelf heb ik eigenlijk niks met Halloween, maar Lara was wel erg onder de indruk toen ze de Halloween producten zag. Omdat ze van bruisballen houdt (zo moeder, zo dochter, haha), mocht ze van mij een bruisbal kiezen. Het was al snel duidelijk: de Lush Ghostie bath bomb moest in mijn winkelmandje! Inmiddels zijn we ermee in bad geweest en in deze blogpost deel ik mijn ervaring. 

lush ghostie bath bomb

Lush Ghostie bath bomb – € 6,00

Lush Ghostie zorgt voor regenboogwater met mango-geur en spooky geknetter. Het enige wat je moet doen is de bomb in een bad vol water laten vallen en dan kan je direct genieten van een explosie aan geur en kleur. Deze bath bomb is vegan en verpakkingsvrij. 

Ingrediëntenlijst

Natrium Bicarbonaat, Citroenzuur, Knettersnoep, Titanium Dioxide, Citroengrasolie (Cymbopogon citratus), Siciliaanse Citroenolie (Citrus limonum), Perzische Limoenolie (Citrus aurantifolia), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Water (Aqua), Talk, Maïszetmeel (Zea mays), Natrium Coco Sulfaat, Dipropyleen Glycol, Cocamidopropyl Betaïne, Synthetische Fluorflogopiet, Propyleen Glycol, Tinoxide, Citral, Geraniol, Limonene, Linalool, Parfum, Kleurstoffen.

lush ghostie

Daar gaat Ghostie!

Mijn ervaring

De Lush Ghostie bath bomb is geweldig! Zoals je op bovenstaande foto’s kunt zien, zorgt hij voor prachtig regenboogwater. Uiteindelijk kleurt het badwater helemaal blauw, heel mooi! Omdat de bruisbal knettersnoep bevat, knettert hij in het water en dat is ook heel leuk. Volgens de beschrijving op de Lush website zou Ghostie naar mango ruiken, maar dat klopt niet. Ik ruik geen mango, maar wel een lekker energieke en verkwikkende citroengeur. De geur is duidelijk aanwezig in de badkamer en ook op mijn huid blijft de geur nog even hangen. De bruisbal maakt mijn huid zacht en droogt ze zeker niet uit. Kortom: Ghostie is een leuke bruisbal die ik volgende Halloween zeker nog eens zou kopen! 

De Lush Ghostie bath bomb kost € 6 en is te koop in de Lush winkels en webshop. Let op: Ghostie behoort tot de Halloween collectie en is slechts tijdelijk verkrijgbaar. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Lush The Comforter Bath Bomb

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.