Review: The Body Shop Vitamin E Sheet Mask

Geplaatst door

Onlangs liet ik The Body Shop adventskalender 2021 zien aan jullie. Ik ben heel blij met de producten die in deze kalender zitten! Inmiddels heb ik al één van de producten gebruikt: The Body Shop Vitamin E Sheet Mask. Dit is een heerlijk hydraterend sheetmasker voor de droge huid. Het masker maakt je huid zachter, gladder en voller. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

the body shop sheet mask vitamine E

Beschrijving The Body Shop Vitamin E Sheet Mask – € 5

“Hydrateer en verzorg je droge huid in slechts 15 minuten met The Body Shop Vitamin E Quench Sheet Mask. Het is verrijkt met hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong, tarwekiemolie en biologische Community Fair Trade-aloë vera – drie kampioenen hydratatie die ervoor zorgen dat je huid zachter en gladder aanvoelt en voller oogt. Het hydraterend sheetmasker is voor eenmalig gebruik. Het is geschikt voor alle huidtypes.”

Ingrediënten

Aqua/Water/Eau, Alcohol Denat., Glycerin, Propanediol, Benzyl Alcohol, Salicylic Acid, PPG-26-Buteth-26, Tocopheryl Acetate, Triticum Vulgare Germ Oil/Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Isohexadecane, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Parfum/Fragrance, Polysorbate 80, Benzyl Benzoate, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Sorbitan Oleate, Trideceth-6, Hydroxycitronellal, Limonene, Geraniol, Linalool.

the body shop vitamine e sheet mask

the body shop vitamin e sheet mask

Hoe moet je The Body Shop Vitamin E Sheet Mask gebruiken?

Vouw het masker open en breng het glad aan over je gezicht. Wacht 15 minuten, verwijder het masker en masseer de overgebleven restjes in je huid.

Mijn ervaring

Ik vind dit sheetmasker met vitamine E heerlijk! Ik heb vroeger een dag- en nachtcrème uit dezelfde lijn gehad, die ik overigens ook heel fijn vindt, dus ik was reeds bekend met de lijn en geur. Het sheetmasker is stevig, makkelijk uit te vouwen en blijft goed op mijn gezicht zitten. Aan mijn wangen valt het wat groot uit maar het stoort me niet. 

Het masker is goed doordrenkt en voelt heerlijk aan op mijn gezicht. Aangenaam fris, niet té fris. Ik voel meteen dat mijn droge huid flink wordt gehydrateerd. Wanneer ik het sheetmasker verwijder, zijn er bijna geen overgebleven restjes meer. Mijn droge huid heeft het product dus goed opgenomen. Mijn huid voelt gehydrateerd, zacht, glad en voller aan. Ik ben er heel tevreden over en ik ga het zeker nog eens kopen! 

the body shop sheet mask vitamin e

The Body Shop Vitamin E Sheet Mask kost € 5 en is te koop in de winkels en webshop.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Ik heb al hun maskertjes al eens getest en ik moet zeggen dat ik er toch meer van verwacht had. Niet dat ze slecht waren of zo maar toch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *