Review: The Ritual of Holi Fizzing Bath Bomb

Geplaatst door

The Ritual of Holi – Ik gebruik heel graag bath bombs en Rituals is één van mijn favoriete beautymerken. Een Rituals bath bomb leek me dan ook perfect! Daarom bestelde ik The Ritual of Holi Fizzing Bath Bomb. Deze Rituals bruisbal ruikt lekker zoet, zorgt voor geweldig mooie kleuren in bad en maakt je huid zacht. Kortom: een bath bomb die ik gewoon moet delen met jullie!

the ritual of holi fizzing bath bomb

Beschrijving The Ritual of Holi Fizzing Bath Bomb – € 4,90

‘Een bad wordt een feest met deze Rituals bath bomb: levendige kleuren, een suikerzoete geur en een bruisend gevoel dat je huid verzacht. Laat deze Rituals flower bomb in je bad vallen en ervaar het plezier van de exotische Flamingo Flower en de verfrissende Pink Grapefruit: een feestje voor je huid. Vier het leven en maak plezier met deze bath bomb voor eenmalig gebruik.’

the ritual of holi bath bomb

Ingrediëntenlijst

Sodium Bicarbonate, Citric Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum/Fragrance, Hydrogenated Coconut Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Anthurium Andraeanum Flower Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Aqua/Water, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Glycerin, Sodium Benzoate, CI 42090 (Blue 1), CI 17200 (Red 33), Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Flamingobloem

Flamingobloem is een symbool voor schoonheid en staat bekend om haar verzachtende en zuiverende eigenschappen.

Pink Grapefruit

Roze grapefruit is een trendy ingrediënt vol vitaliteit dat bekend staat als de “paradijsvrucht”, vanwege de gezondheidsbevorderende eigenschappen. Het heeft zowel verfrissende als reinigende eigenschappen voor een prachtige glow.

rituals holi bath bomb

Hoe moet je de Rituals bath bomb gebruiken?

Pak de bruisbal uit. Wanneer het bad bijna vol is, houd je de bal onder de kraan om het bruisen te activeren. Ga met je handen door het water tot de bruisbal is opgelost.  

Mijn ervaring

Ik ben heel enthousiast over deze Rituals bath bomb! De bruisbal zorgt voor een prachtig kleurenspektakel in bad. Hieronder heb ik een aantal foto’s toegevoegd waarop je de kleuren heel mooi kunt zien. De bruisbal blijft ook best lang bruisen in bad waardoor ik er echt van heb genoten. De geur is lekker zoet: bloemig en fruitig. Ik vind het een heerlijke geur! Na het badderen blijft de geur nog subtiel hangen op mijn huid. In de badkamer is de geur heel sterk aanwezig. De Rituals bruisbal maakt mijn huid ook zacht. Na het bad heb ik geen bodylotion of body cream meer moeten smeren dus dat is fijn! 

ritual of holi bath bomb
rituals bruisbal

rituals bath bomb

rituals holi bruisbal
Ik heb maar één minpuntje over dit product en dat is de verpakking. Het was niet zo gemakkelijk om de bruisbal uit de plastic verpakking te krijgen. De verpakking zou gerust wat vlotter mogen openen. Of beter: helemaal geen verpakking zoals bij de Lush bath bombs. Verder ben ik heel tevreden over deze bath bomb en ik ga hem zeker opnieuw kopen. Wat mij betreft mag Rituals nog veel meer bruisballen uitbrengen!

The Ritual of Holi Fizzing Bath Bomb kost € 4,90 en is te koop in de Rituals winkels en webshop.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Rituals Serendipity Foaming Shower Gel