Review: Lush I Want A Hippopotamus For Christmas Bath Bomb

Geplaatst door

Lush I Want A Hippopotamus For Christmas – Onlangs heb ik heel wat kerstproducten besteld in de Lush webshop. Naast de Lush Snow Fairy Body Spray heb ik ook meerdere bath bombs gekocht. Eén van die bath bombs is de Lush I Want A Hippopotamus For Christmas bath bomb. Ik ben inmiddels in bad geweest met dit schattige, drijvende nijlpaard en vertel je graag wat ik ervan vind. Ook deel ik een aantal foto’s van de hippo bath bomb in bad!

i want a hippopotamus for christmas

Lush I Want A Hippopotamus For Christmas Bath Bomb – € 4,00

‘Een drijvend nijlpaard dat frambozengeur en knettersnoep achterlaat in je bad. Wie wil dat nou niet? Laat de bomb in een bad vol water vallen en geniet van een explosie aan geur en kleur. De Hippo Bath Bomb Lush bevat glitters, is vegan en verpakkingsvrij’. 

Ingrediëntenlijst

Natrium Bicarbonaat, Citroenzuur, Parfum, Knettersnoep, Disodium Lauryl Sulfosuccinaat, Grapefruitolie (Citrus paradisi), Bergamotolie (Citrus aurantium bergamia), Etherische Amandelolie (Prunus amygdalus amara), Koudgeperste Frambozenzaadolie (Rubus idaeus), Water (Aqua), Glycerine, Titanium Dioxide, Dipropyleen Glycol, Synthetische Fluorflogopiet, Hydroxy Propyl Methyl Cellulose, Natrium Carboxymethyl Cellulose, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Linalool, Kleurstof 17200, Kleurstof 77492, Kleurstof 42053

De bath bomb bevat 4 verschillende oliën. Grapefruit- en bergamotolie werken verfrissend en verkwikkend. Etherische amandelolie heeft een verzorgend effect en koudgeperste frambozenzaadolie zorgt voor een gezonde, stralende huid. Samen zorgen ze voor een zachte, zoete frambozengeur. 

hippo bath bomb lush

Daar gaat de Hippo Bath Bomb!

Mijn ervaring 

Het nijlpaard ziet er niet alleen schattig uit, maar bevat ook feestelijke, gouden sterretjes waardoor hij zeker onder de kerstboom past. Zodra ik de hippo bath bomb in bad laat vallen, verschijnt er een dikke, schuimende laag, heerlijk! Het is een trage bruisbal waardoor je er lang plezier aan hebt. I Want A Hippopotamus For Christmas drijft langzaam doorheen het bad en geeft het water een prachtige paarse kleur. De gouden sterretjes op zijn rug komen één voor één los, drijven even op het wateroppervlak en zakken vervolgens naar de bodem waar ze verder oplossen.

I Want A Hippopotamus For Christmas bevat ook knettersnoep, maar daar heb ik niet veel van gemerkt. De hippo bath bomb knettert heel subtiel waardoor je het bijna niet hoort. Verder heeft de bruisbal een zachte, zoete frambozengeur waar ik heel erg van hou. Zodra ik uit bad kom, vervliegt de geur wel snel en dat vind ik jammer. Van mij zou de geur gerust wat langer mogen blijven hangen.

Als ik naar het formaat van de bruisbal kijk, is dit wat kleiner dan bij de meeste Lush bath bombs. Echter is dit een heerlijke bruisbal die niet moet onderdoen voor de grotere bruisballen. Ik vind deze hippo bath bomb heel fijn en ik zou hem zeker opnieuw kopen!

lush i want a hippopotamus for christmas

De Lush I Want A Hippopotamus For Christmas bath bomb kost € 4 en is te koop in de Lush winkels en webshop. Deze bath bomb behoort tot de kerstcollectie en is slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Ik heb deze ook liggen, ben er zo benieuwd naar. Denk dat vooral Rui deze leuk zal vinden.

Reacties zijn gesloten.