9 dingen waar ik momenteel heel blij van word

Geplaatst door

Vandaag deel ik 9 random dingen waar ik momenteel heel blij van word. Gaande van de kerstboom tot parfum en van truien tot de robotstofzuiger. Door corona staat de wereld op zijn kop en dat brengt de nodige dipjes met zich mee, zeker in de koude en donkere wintermaanden. Daarom is het in deze tijd nog belangrijker om stil te staan bij de (kleine) dingen waar we blij van worden. Kijk je mee naar mijn lijstje?

kerstboom

Kerstboom en led-kerstdorp

Vorig weekend heb ik de kerstboom gezet. De afgelopen jaren deed ik dit pas na Sinterklaas, maar door corona loopt alles anders dit jaar. Aangezien we toch grotendeels thuis zitten, kan ik net zo goed langer van de kerstboom genieten met mijn gezin. Ik vind de boom heel mooi geworden en hij zorgt voor een warme sfeer in huis. Ik ben er heel blij mee!

Waar ik ook heel blij mee ben is het led-kerstdorp van Lidl. Op zich is het al een mooi kerstdorp, maar de bewegende schaatsers en het bewegende rendier maken het dorp nog leuker! Het is mogelijk om kerstmuziek af te spelen. Echter staat het volume vrij luid ingesteld en daar heb ik niet altijd zin in. Gelukkig kan je de muziek ook gewoon uitzetten en zo verder genieten van het led-kerstdorp.

kerstboom inspiratie

led kerstdorp lidl

Scento Black Vanilla & Snowdrop geurkaars

Onlangs heb ik een review geschreven over de Scento Black Vanilla & Snowdrop set. Ik vond de warme vanillegeur zo heerlijk dat ik er nu ook een mooie geurkaars van heb. En wauw, wat is die geweldig! Het is een XL geurkaars waar je volgens mij ontzettend lang van kunt genieten. De geur verspreidt zich snel door de hele woonkamer en is duidelijk aanwezig, heel fijn! De Scento Black Vanilla & Snowdrop geurkaars is een dikke aanrader en is te koop bij ICI Paris XL.

scento black vanilla snowdrop geurkaars

ONLY truien

Ik heb ook een paar nieuwe ONLY truien gekocht. Het zijn allemaal heerlijk warme, wollen truien die lekker oversized vallen. Daar hou ik heel erg van! Jeans eronder en mijn favoriete outfit is compleet. Ik heb het snel koud, maar met deze warme truien kom ik waarschijnlijk een stuk warmer de winter door! Ik heb de ONLY truien besteld bij Zalando. 

only blauwe trui

only zwarte trui

only roze trui

only grijze trui

Robotstofzuiger Eufy RoboVac 11S 

Met Black Friday heb ik een robotstofzuiger gekocht voor op de eerste verdieping (onze slaapkamers en mijn bureau). Ik irriteerde me steeds meer aan de hoeveelheid stof in die kamers en ik was het beu om iedere dag te moeten stofzuigen. Normaal vind ik een robotstofzuiger duur en zou ik dit niet snel kopen, maar aangezien er flink wat korting was op de Eufy robotstofzuiger heb ik niet langer getwijfeld. En wat ben ik blij met deze aankoop! Iedere dag om 09:00 begint hij automatisch te stofzuigen (ook onder de bedden, zo handig) en als hij klaar is gaat hij terug naar zijn laadstation. Inmiddels is er geen stofwolkje meer te bespeuren en mijn frustratie is ook verdwenen. Ik ben er echt heel blij mee!

eufy robotstofzuiger

Lush Snow Fairy

In mijn Lush shoplog konden jullie al zien dat ik Snow Fairy producten heb gekocht. Inmiddels heb ik ze al een paar keer gebruikt in bad. Net als de voorbije jaren word ik er ook dit jaar heel vrolijk van. De roze kleur, de snoepjesgeur… Heerlijk gewoon. De geur blijft ook nog een hele tijd in de badkamer hangen en dat is echt heel fijn! Van de Lush Snow Fairy body conditioner had ik wel meer verwacht. Hij maakt mijn huid niet per se zachter dan wanneer ik alleen de Snow Fairy shower gel en de Snow Fairy bubble bar gebruik. 

lush snow fairy

Lord Nelson pepermunt thee 

Ik drink heel graag thee. Eén van mijn favoriete theesoorten is muntthee. Sinds kort drink ik de Lord Nelson pepermunt thee van Lidl en ik vind deze muntthee heel lekker. Leuk meegenomen is dat deze thee goedkoop is, een doosje van 25 zakjes kost slechts € 0,99.

lord nelson pepermunt thee

Parfum

Ik breng iedere ochtend parfum aan, ook nu ik elke dag thuis ben. Ik vind het gewoon heel fijn om lekker te ruiken. Momenteel wissel ik steeds af tussen het Givenchy Very Irrésistible eau de toilette en het Giorgio Armani Si Passione Intense Parfum. Het zijn twee heerlijke geuren die lang blijven hangen. Als ik één van deze parfums draag, dan voel ik me helemaal mezelf!

givenchy very irresistible

Dior Backstage Amber Neutrals Eye Palette

Mijn favoriete oogschaduw palette van dit moment is de Dior Backstage Amber Neutrals. Deze palette bestaat uit acht oogschaduw tinten en een primer. Het is een mix van matte en glanzende / parelmoer finishes. Allemaal prachtige warme tinten voor het najaar! De oogschaduw is kwalitatief goed en blijft mooi zitten. Het nadeel van deze Dior eye palette is dat ze vrij duur is. Ik heb ze gelukkig met korting kunnen scoren bij ICI Paris XL. 

Dior Backstage Amber Neutrals Eye Palette

Vlaamse series op Netflix

Glenn en ik kijken meerdere keren per week Netflix. Meestal kijken we naar Amerikaanse series, vooral thriller- en misdaadseries. Sinds kort zijn er Vlaamse series aan Netflix toegevoegd en daar zijn we ook wel benieuwd naar. Ondertussen hebben we ‘Undercover’ en ‘Twaalf’ uitgekeken, en beide series vielen heel goed in de smaak. Goede acteurs en goede, spannende verhaallijnen. Stiekem waren we een beetje vergeten dat Vlaamse series ook leuk kunnen zijn. Vanaf nu zullen we dus vaker afwisselen tussen Amerikaanse en Vlaamse Netflix series.

undercover

Welke dingen maken jou heel blij op dit moment?

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Wat een heerlijke verzameling. Ik ben bezig met het opnieuw kijken van The Hunger Games, heerlijk! En ik moet zeggen dat het afronden van projecten qua werk ook wel fijn voelt; kerstvakantie is onderweg.

Reacties zijn gesloten.