10x De leukste kerstcadeautjes voor theeliefhebbers

Geplaatst door

Drink je zelf graag thee en wil je leuke theespulletjes toevoegen aan je verlanglijstje? Of ben je op zoek naar leuke kerstcadeautjes voor theeliefhebbers? Hieronder zet ik de tien leukste thee cadeautjes op een rijtje, en dat voor ieder budget! Nu het buiten opnieuw kouder is, is er niets fijner dan ons verwarmen met een heerlijke kop thee. Een leuk, hartverwarmend theecadeautje is dan ook een superleuk idee voor kerst. Kijk mee en laat je inspireren door mijn tien favorieten!

kerstcadeautjes voor theeliefhebbers

10x De leukste kerstcadeautjes voor theeliefhebbers

Pukka Kruidenthee Relax Luxe Geschenkdoos – € 15,99 (45 zakjes)

pukka selection box relax 45 zakjes

Pukka Kruidenthee Relax Luxe Geschenkdoos bevat 45 zakjes met heerlijke biologische kruidenthee, speciaal geselecteerd uit het Pukka assortiment om je te helpen tot rust te komen. De Pukka Kruidenthee is perfect om te ontspannen na een werkdag of om mee weg te dromen vlak voor een onbezorgde nacht slaap. De geschenkdoos bevat de volgende varianten: Tulsi Clarity – Night Time – Love – Relax – Chamomile, Vanilla & Manuka Honey. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch en duurzaam geproduceerd. 

Lipton Feel Good Selection Thee Assortimentsdoos – € 24,99 (12 x 15 zakjes)

lipton thee doos

De Lipton Feel Good Selection Thee Assortimentsdoos bevat 12 verschillende smaken van zwarte thee, groene thee en kruidenthee voor ieder moment van de dag. De Lipton geschenkdoos bevat 180 individueel verpakte zakjes thee. Daar kan je wel een tijdje mee vooruit!

Pukka Christmas Bewaarblik – € 11,99 voor 30 zakjes

pukka christmas kilner

Het Pukka Kruidenthee Bewaarblik bevat 30 zakjes met heerlijke biologische kruidenthee voor magische feestdagen. Dit theeblik is het ideale cadeau om jezelf en je geliefden mee te verwarmen tijdens de koude wintermaanden. Het is een feestelijke selectie van vijf van Pukka’s biologische theeën. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch en duurzaam geproduceerd. 

Mr Mrs Mok – Koffie & Thee Mok – € 24,95

Mr Mrs Mok

Deze luxe en unieke geschenkset met luxe doos en tas is het ideale cadeau om weg te geven, maar het is ook een leuk cadeautje voor jezelf. Er is een Mr mok (marmer) en Mrs mok (roze) verkrijgbaar. Je kunt ze ook in een set kopen. De keramieken mokken mogen in de vaatwasser.

Blond Amsterdam Kerstmok– € 8,95

blond amsterdam kerst mok

Kom in de gezellige winterse sferen met deze Blond Amsterdam Kerstmok. Een leuk cadeau voor Blond Amsterdam liefhebbers of voor wie graag vrolijk door het leven gaat. Met deze mok wordt Kerst nog veel leuker, maar eigenlijk kan je er het hele jaar door van genieten! Er is ook nog ander Blond Amsterdam (thee)servies verkrijgbaar. Leuk om te combineren!

Beauty and the Beast Mrs Potts Theepot – € 32,99

Beauty and the Beast Mrs Potts Theepot

Dit is een superleuk kerstcadeau voor Disney liefhebbers: een theepot in de vorm van Mrs. Potts uit Beauty & the Beast. De keramieken theepot met handvat heeft een inhoud van 1,25 liter. Met deze Mrs. Potts theepot wordt thee drinken een echt feestje. Ik word al helemaal vrolijk als ik nog maar naar de theepot kijk!

Bredemeijer Theepot Jang – Gietijzer Zwart – € 42,99 

bredemeijer theepot jang gietijzer

De Bredemeijer Jang is het traditionele Japanse model theepot van gietijzer. De hoogwaardige kwaliteit gietijzer met geëmailleerde binnenkant zorgt ervoor dat thee lang warm en op smaak blijft. Wil je de thee nog langer warm houden? Dan biedt het bijpassende theelichtje uitkomst. Om de set compleet te maken zijn er ook kopjes en een onderzetter verkrijgbaar. Jang is verkrijgbaar met een inhoudsmaat van 0,8 en 1,1 liter.

Eva Solo Theemaker – € 79,95 (verkrijgbaar in grijs en zwart)

Eva Solo Theemaker

Makkelijk zelf thee maken? Dat kan met de Eva Solo Theemaker! Dankzij het innovatieve theefilter heb je zelf de controle over de sterkte van de thee zonder thee te hoeven verwijderen. Vul de theehouder met de verse thee en giet hier kokend water overheen. Na de aanbevolen tijd druk je de plunger in en stopt het proces automatisch. Je hoeft de theeblaadjes dus niet meer te verwijderen. Deze worden er automatisch uitgefilterd tijdens het schenken. Daarnaast is deze theekan 100% drupvrij en zorgt het Tip-up deksel voor automatisch openen en sluiten tijdens het schenken. De isolerende hoes van neopreen kan mee in de handwas / delicate was op 30 graden en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Aigostar Adam 30GOM Glazen Waterkoker met LED – € 20,99

aigostar adam glazen waterkoker met led

Ben je op zoek naar een nieuwe waterkoker? De elegante Aigostar Adam is gemaakt van veiligheidsglas en is voorzien van een stijlvolle geïntegreerde blauwe LED-verlichting. Het resultaat is een prachtig water- en licht spektakel wanneer je deze waterkoker aanzet! De ingebouwde thermostaat laat het water volledig koken en schakelt zich vervolgens automatisch uit. Met een inhoud van 1,7 liter zet je snel en makkelijk thee voor 7 personen.

Plint Retro Waterkoker Pastelblauw – € 84,95

plint retro waterkoker

Tenslotte mag deze Plint Retro Waterkoker niet in dit rijtje ontbreken! Plint heeft haar bekende retro waterkoker vernieuwd. Deze verbeterde waterkoker is nu digitaal regelbaar in stappen van 60°, 75°, 90° en 100°C. Hij is aanmerkelijk sneller dan de voorgaande modellen en heeft nu een warmhoud-instelling van 60° of 90°C gekregen. De regelware waterkoker is tevens een warmhoudkan. Na het koken blijft de temperatuur van het water gedurende geruime tijd goed op temperatuur.

De Plint Retro Waterkoker is niet alleen superhandig, hij ziet er ook ontzettend leuk uit. Een echte eyecatcher in de keuken! Er zijn diverse kleuren verkrijgbaar waaronder roze en rood. 

Veel liefs,
Vanessa xxx