Lush shoplog november 2020

Geplaatst door

Begin deze maand ben ik 31 jaar geworden. Met mijn verjaardagsgeld heb ik onder andere producten besteld bij Lush. Ik hou er heel erg van om in bad te gaan. Dit is voor mij echt een heerlijk me-time momentje, zeker sinds ik mama ben. Aangezien ik maar eens in de zoveel tijd bij Lush bestel, sla ik meteen een voorraadje in waarmee ik een tijdje verder kan. Ik heb dus flink wat items besteld, zowel oude als nieuwe Lush producten. Ben je benieuwd naar mijn Lush shoplog? Kijk mee! 

lush shoplog

Lush Snow Fairy

Als eerste heb ik een paar producten uit de Lush Snow Fairy lijn besteld: een Lush Snow Fairy showergel (review), 2 x Snow Fairy Roll bubble bar en een Snow Fairy body conditioner. De showergel heb ik al eerder gehad, maar de andere producten zijn nieuw voor mij. Ik ben vooral benieuwd naar de Lush body conditioner. Deze moet je aanbrengen op een vochtige huid en zou je huid heerlijk zacht maken. Van de Snow Fairy Roll bubble bar moet je een beetje verkruimelen onder stromend water voor suikerzoete bubbels. Ik kan niet wachten!

Voor wie de Snow Fairy lijn niet kent, deze producten ruiken zoals ze eruit zien: héél zoet! De geur doet me denken aan zoete snoepjes en suikerspinnen. Het lijkt wel alsof ik in een snoepwinkel binnenstap en daar word ik heel blij van, haha! De Snow Fairy lijn is limited edition en is enkel in het najaar verkrijgbaar tot na Kerst. 

Snow Fairy showergel: € 14,00 (250g)
Snow Fairy Roll bubble bar: € 8 per stuk
Snow Fairy body conditioner: € 13,95 (100 g)

lush snow fairy

Lush The Comforter bubble bar

Omdat ik niet genoeg bubbels in bad kan hebben, heb ik twee Lush The Comforter bubble bars besteld. Deze bubble bars hebben een fruitige, opwekkende geur van bergamot en blauwe bessen. Ook van deze bubble bars moet je een beetje verkruimelen onder stromend water om van de heerlijke bubbels te genieten. De bubble bars beloven je bad prachtig roze te kleuren, ik ben benieuwd!

Lush The Comforter bubble bar kost € 7,95 per stuk.

lush the comforter bubble bar

Lush American Cream showergel & Lush Sleepy showergel

Naast de Snow Fairy douchegel bestelde ik nog twee kleine douchegels om eens te proberen: Lush American Cream showergel en Lush Sleepy showergel. Ze kosten € 9 per stuk (100 g). 

American Cream ruikt naar zoet, vers aardbeiensap en verfrissend sinaasappelsap. Het lijkt wel een milkshake! Als je Snow Fairy té zoet vindt, dan is American Cream misschien iets voor jou. Deze laatste ruikt ook zoet, maar een stuk subtieler dan Snow Fairy. 

De Sleepy showergel is een ontspannende combinatie van havermelk, zoete tonka en rustgevende lavendel. Ideaal om te gebruiken voor het slapengaan!

lush sleepy showergel

Lush Buffy body butter & Lush Scrubee body butter

Als laatste heb ik twee body butters / scrubs besteld: Lush Buffy body butter (links) en Lush Scrubee body butter (rechts).

Lush Buffy body butter is een vaste scrub vol essentiële oliën, boters en scrubbende deeltjes. Je moet Buffy op je vochtige huid masseren om hiervan te kunnen genieten. Gemalen rijst, amandelen en adukibonen gaan meteen aan de slag en verwijderen dode huidcellen, terwijl de mix van lavendeolie, cacaoboter en sheaboter voor hydratatie zorgen. Ik heb nog nooit een vaste scrub geprobeerd dus ik ben hier heel benieuwd naar!

Lush Scrubee body butter bevat hydraterende honing en romige cacaoboter. Dankzij gemalen kokosschil en amandelen scrubt hij je huid mild, maar gladder dan glad. Ook deze moet je op je vochtige huid aanbrengen. Scrubee ziet er alvast leuk uit, benieuwd of hij ook fijn werkt voor mijn huid!

Lush Buffy body butter: € 11 per stuk
Lush Scrubee body butter: € 12 per stuk

lush body butter

lush shoplog november 2020
Zo, dit is mijn Lush shoplog. Flink wat producten waar ik maanden van ga kunnen genieten. Terwijl ik dit artikel typ, ruikt de hele kamer naar Lush. Ik kan dan ook niet wachten om in bad te gaan en al dit lekkers te ontdekken! Wellicht schrijf ik over een aantal producten nog een review. Als je mijn blog volgt, dan zal je deze reviews vanzelf zien verschijnen.

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.