Review: Giorgio Armani Si Passione Intense Parfum

Geplaatst door

Onlangs heb ik van Glenn een parfum cadeau gekregen, namelijk het Giorgio Armani Si Passione Intense parfum. Ik had hiervan een staaltje gekregen en ik was op slag verliefd op deze geur. Eigenlijk had ik dit parfum op mijn wishlist gezet maar Glenn was me dus voor šŸ˜‰ Het is een bloemige, houtachtige, warme en passionele geur. Leuk om nu te dragen, maar ook zeker in de herfst en winter. Lees hier mijn review van het Armani Si Passione Intense parfum!

giorgio armani si passione intense parfum

Verpakking

Over de verpakking kan ik kort zijn, die is prachtig! De felrode kleur straalt passie uit en sluit helemaal aan bij de geur van dit parfum. Ook het glazen flesje, in de vorm van een nagellak potje, ziet er prachtig en luxueus uit. Ik word al blij als ik nog maar naar het flesje kijk, laat staan als ik het parfum in mijn hals spray. Dit parfum springt er qua uiterlijk (en ook qua geur) echt uit in mijn parfum stash!

Beschrijving Giorgio Armani Si Passione Intense parfum 

Si Passione Eau De Parfum Intense, Giorgio Armani’s parfum voor vrouwen, vangt de sfeer op die ontstaat door de ervaring van Ć©chte passie. De iconische Si signatuur, zwarte bessen nectar, is vermengd met een intenser bloemenhart dat bestaat uit een duo van jasmijn. Dit wekt een krachtige, natuurlijke energie op, versterkt door patchoeli-essentie en vanille-extract. Als ode aan de sprankelende vrouwelijkheid, bejubelt Si Passione Intense het contrast en de dualiteit tussen een bloemige tederheid en de intensiteit van passie. In Giorgio Armani’s eigen woorden: “Intensiteit hoeft niet duister te zijn. Intensiteit is een beweging in wording, een ononderbroken vibratie.”

Topnoten: roze peper, peer, zwarte bes en grapefruit
Hartnoten:
roos, jasmijn, heliotroop (vanillebloem) en ananas
Basisnoten: ceder, vanille, amberhout en patchouli

armani si passione intense parfum

Ingrediƫnten

ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLO, BENZYL SALICYLAT, LIMONEN, LINALOOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, CINNAMYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, COUMARIN , EUGENOL, BENZYL BENZOATE

Mijn ervaring

De geurnoten verklappen het eigenlijk al: Armani Si Passione Intense is een bloemige, houtachtige, warme en passionele geur voor vrouwen. Ik ben echt verliefd op dit parfum! Wat me ook heel blij maakt is dat dit parfum de hele dag blijft hangen. Als ik ’s ochtends vroeg het parfum in mijn hals spray, dan ruik ik het ’s avonds voor het slapengaan nog steeds. Echt top dus! Armani Si Passione is een parfum dat je het hele jaar door kunt dragen, maar door de warme en houtachtige geur is hij perfect voor het najaar. Ik denk dat hij dan nog beter tot zijn recht zal komen.Ā 

armani si passione intense

Giorgio Armani Si Passione Intense parfum is o.a. te koop bij ICI Paris XL en Bol.com. Bij Bol.com kan je het parfum momenteel het goedkoopste scoren!

Volg mijn blog viaĀ FacebookĀ ofĀ Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

EĆ©n reactie

  1. Wat super fijn dat de parfum zolang blijft hangen, ik ben ook echt gek op dit parfum merk.. ik heb alleen de andere variant. En kan ook echt genieten van deze geur! šŸ™‚

Reacties zijn gesloten.