Cadeautip: Scento Black Vanilla & Snowdrop set

Geplaatst door

Onlangs heb ik een bestelling gedaan bij ICI Paris XL. Eén van de dingen die ik heb gekocht is de Scento Black Vanilla & Snowdrop Discovery Set. Deze giftset bevat een Scento Black Vanilla & Snowdrop shower foam en geurstokjes. Een heerlijke geschenkset om te geven én te krijgen. Iedereen die van een warme vanillegeur houdt, zal deze Scento giftset graag ontvangen als kerstcadeau. Bovendien valt de prachtige verpakking helemaal op onder de kerstboom!

scento black vanilla & snowdrop

Over Scento

Scento is een merk waar ik eerder nog geen ervaring mee had. De producten vielen me op door hun prachtige verpakkingen. Iedere verpakking straalt luxe uit, een beetje zoals Rituals. Net als Rituals heeft ook Scento heerlijke home- en bodyproducten voor een ultiem gevoel van verwennerij. Scento is te koop bij ICI Paris XL.

Er zijn verschillende Scento geuren verkrijgbaar. Ik moet zeggen dat ze allemaal heerlijk klinken:

 • Black Vanilla & Snowdrop
 • Vanilla & Musk
 • Gold Vanilla
 • Nashi Pear & Vanilla
 • Frosted Plum & Almond
 • Cherry Blossem & Freesia
 • Peony & Rose
 • Cotton Flower & Musk
 • Cashmere & Cotton
 • Wood & Suede
 • Fig & Sandalwood

Voor de feestdagen zijn er ook diverse geschenksets verkrijgbaar. Eén daarvan is de Scento Black Vanilla & Snowdrop geschenkset die ik heb gekocht. Kijk mee!

Scento Black Vanilla & Snowdrop Discovery Set – € 27,95

scento black vanilla & snowdrop

scento black vanilla & snowdrop set

Ik val in herhaling, maar wat een prachtige verpakking! De combinatie zwart en goud ziet er mooi en luxueus uit. Ideaal voor de feestdagen! De Scento giftset bevat een shower foam (200 ml) en geurstokjes (200 ml). De producten zijn ook los verkrijgbaar. Samen zijn ze een euro duurder dan wanneer je de geschenkset koopt. Wanneer je de producten los koopt, krijg je de luxe doos er natuurlijk niet bij. Als je iemand deze producten cadeau wilt doen, dan maakt de mooie doos het cadeautje toch wel compleet.

Scento Black Vanilla & Snowdrop shower foam – € 7,95 (200 ml)

scento black vanilla & snowdrop shower foam

Ik ben gek op shower foams! Tot nu was ik vooral fan van de Rituals shower foams, maar ik moet zeggen dat deze Scento shower foam ook heerlijk is. Eerst is het een luchtig schuim, een beetje zoals een scheerschuim. In combinatie met water verandert het in een zacht, verzorgend schuim dat ook nog eens heerlijk ruikt. Als je van een warme vanillegeur houdt, dan zal je deze douche foam geweldig vinden. Mede door de sneeuwklokjes is dit echt een heerlijk winterse geur. Na gebruik blijft de geur nog een hele tijd hangen en dat vind ik echt heel fijn. Laat die koude winteravonden maar komen! 

scento shower foam

scento shower foam black vanilla snowdrop

Scento Black Vanilla & Snowdrop geurstokjes – € 20,95 (200 ml)

Net als dat ik gek ben op douche foams, hou ik ook heel erg van geurstokjes in huis. De Scento Black Vanilla & Snowdrop fragrance diffuser ziet er prachtig uit. Met deze Scento geurstokjes (10 stuks) krijgt je interieur meteen een chique uitstraling! Het duurt eventjes voordat de geur vrijkomt, maar eenmaal de geur zich in de kamer verspreidt is het echt genieten. Aangezien ik de Scento fragrance diffuser nog maar net op de kast heb staan, kan ik nog niet vertellen hoe lang de geurstokjes meegaan. Later zal ik dit nog toevoegen aan het artikel. Ik wilde gewoon al heel graag deze leuke cadeautip delen met jullie!

scento black vanilla & snowdrop geurstokjes

scento black vanilla & snowdrop fragrance

Ben jij ook benieuwd geworden naar deze Scento geschenkset of wil je hem graag cadeau doen aan iemand? Dan kan je hem voor € 27,95 kopen bij ICI Paris XL. De producten zijn ook los verkrijgbaar, maar zijn dan iets duurder. Er is ook een heerlijke geurkaars verkrijgbaar in deze geur. 

Tip: Op dit moment heeft ICI Paris XL een Black Friday actie waarbij je – 21% korting krijgt op alles, dus ook op de Scento producten en geschenksets. Als je graag iets wil kopen, dan wacht je best niet te lang 😉

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook: Review: Scento shower foam mini (discovery gift set)