Review: Givenchy Very Irrésistible eau de toilette

Geplaatst door

Onlangs heb ik een bestelling gedaan bij ICI Paris XL. Ik kocht onder andere de Givenchy Very Irrésistible eau de toilette. Dit is geen nieuwe geur voor mij want ik heb hem vroeger al eens gehad. Echter zijn er de voorbije jaren heel wat nieuwe parfums bijgekomen waardoor ik de Givenchy Very Irrésistible een beetje uit het oog ben verloren. Tijdens het shoppen zag ik dat de eau de toilette in promotie was en gooide ik hem in mijn winkelmandje. Inmiddels heb ik de geur al iedere dag gedragen en ik ben weer helemaal verliefd. Lees hier mijn review van de Givenchy Very Irrésistible eau de toilette!

givenchy very irrésistible

Verpakking

Ik vind de wit-roze verpakking heel mooi. Het doosje is vrij basic, maar het glazen flesje ziet er mooi en stijlvol uit. Het doorzichtige flesje is handig, zo kan ik makkelijk zien hoeveel parfum er nog in zit. Givenchy Very Irrésistible is in drie formaten verkrijgbaar: 30 ml, 50 ml en 75 ml. Ik heb een flesje van 30 ml gekozen omdat dit in promotie was. 

Beschrijving Givenchy Very Irrésistible

Vanaf de lancering van Very Irrésistible Givenchy Eau de Toilette in 2003, geïnspireerd op de relatie van Hubert de Givenchy met Audrey Hepburn, zijn eerste muze, associeert Very Irrésistible Givenchy elegantie à la française met de klassieke Hollywood glamour. Vrouwelijke rozen, verrijkt met de zurige frisheid van steranijs en verbenablad maken van dit iconisch parfum een pittig alternatief voor de traditionele bloemengeuren.

Topnoten: anijs, kassieboom en citroenverbana
Hartnoten: roos, pioenroos en magnolia
Basisnoten: rosa damascena

givenchy very irresistible

Mijn ervaring

De geurnoten verklappen het al: Givenchy Very Irrésistible is een bloemige, zacht kruidige en frisse geur. Het is een vrouwelijke, ietwat sensuele geur die lang blijft hangen. ’s Avonds ruik ik het parfum nog steeds, uiteraard wel een stuk subtieler dan wanneer ik hem ’s ochtends heb aangebracht. Voor een eau de toilette is dit echt een pluspunt want de meeste eau de toiletten vervliegen veel sneller. Als je van een frisse rozengeur houdt, dan moet je deze eau de toilette zeker eens proberen. Givenchy Very Irrésistible bestaat al heel lang maar blijft een pareltje. Ik ben heel blij dat ik deze eau de toilette weer aan mijn parfum stash heb toegevoegd!

givenchy very irrésistible eau de toilette

Givenchy Very Irrésistible is o.a. te koop bij de parfumerie en Bol.com. De prijzen variëren tussen de € 45 en € 85, afhankelijk van het formaat en waar je hem koopt. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *