Review: NIVEA Urban Skin Detox 10 Minutes Tissue Mask

Geplaatst door

Laatst heb ik een review geschreven over de NIVEA Pure Detox Micellar Milde Shampoo. Vandaag ga ik het hebben over een ander detox product van dit merk, namelijk het NIVEA Urban Skin Detox 10 Minutes Tissue Mask. Dit gezichtsmasker, verrijkt met groene thee en houtskool, verfrist en reinigt de huid intensief in slechts tien minuten. Ben je benieuwd? Lees hier mijn review van het NIVEA Detox Tissue Mask!

nivea urban skin detox 10 minutes tissue mask

Verpakking NIVEA Urban Skin Detox 10 Minutes Tissue Mask

De groene verpakking ziet er leuk en fris uit. Het nodigt in ieder geval uit om te gebruiken. Op de verpakking vind je alle nodige informatie: de beschrijving, ingrediënten en hoe je het masker moet gebruiken. Het gezichtsmasker kost € 2,99 en is te koop bij de drogist.

Beschrijving van NIVEA

Het Nivea Urban Skin Detox 10 Minutes Tissue Masker is de perfecte traktatie voor je huid. Dagelijkse stress, het milieu en vervuiling eisen vaak veel van haar. Neem 10 minuten om te ontspannen en laat dit masker je huid ontgiften. Het Tissue Masker is verrijkt met groene thee en houtskool voor een huid die er gezond uitziet en schoon en fris aanvoelt. Voor een gezond uitziende huid trakteer je jezelf tweemaal per week op een masker. Tip: Voor een extra verkoelingsbehandeling, plaats het masker voor gebruik in de koelkast. 

Detoxifieert de huid door de effecten van omliggende stressfactoren te verminderen. Verwijdert vuil, voor een matte en schone huid. Verfrist en ontspant de huid.

Ingrediëntenlijst

Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Charcoal Powder, Argania Spinosa Kernel Oil, Magnolia Officinalis Bark Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Xanthan Gum, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, 1, 2-Hexanediol, Citric Acid, Biosaccharide Gum-4, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Geraniol, Parfum

Zo breng je het masker aan

nivea detox 10 minutes tissue masker

Mijn ervaring

Het NIVEA Detox Masker ruikt lekker fris naar groene thee en houtskool, echt zo’n typische detox geur. Het masker verfrist mijn huid vanaf de eerste seconde en dat is een heerlijk gevoel. Voordat ik het weet, zijn de tien minuten voorbij en is het tijd om het masker van mijn gezicht te halen. Na gebruik is mijn huid goed gereinigd en ziet ze er gezond en fris uit. 

Maar… Mijn huid voelt droog en trekkerig aan, vooral mijn wangen en het gebied rondom mijn neus. Het masker is dus toch niet zo goed voor mijn huid als ik dacht. Mijn huid ‘ziet’ er wel goed uit, maar voelt dat niet. Pas wanneer ik een dagcrème heb aangebracht, voelt mijn huid weer gekalmeerd. Ik ben dus best teleurgesteld en daarom zou ik het masker niet meer opnieuw kopen. Wel leuk om eens te proberen!

nivea urban skin detox tissue mask

Het NIVEA Urban Skin Detox 10 Minutes Tissue Mask kost € 2,99 en is te koop bij de drogist.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Hier een paar gezichtsmaskertjes waar ik wél enthousiast over ben:

Biotherm Aqua Bounce Flash Mask
Kneipp Hydro Kick Sheet Mask
Rituals The Ritual of Namasté Purifying Charcoal Wonder Mask
Garnier SkinActive Hydra Bomb Anti-Fatigue Oogmasker

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.