Review: Biotherm Aqua Bounce Flash Mask

Geplaatst door

Eén keer per week breng ik een hydraterend gezichtsmasker aan. De laatste tijd is mijn huid vrij droog dus extra hydratatie is zeker welkom. Daarnaast is het aanbrengen van een masker een heerlijk me time momentje. Gisterenavond heb ik het Biotherm Aqua Bounce Flash Mask aangebracht. Dit is een hydraterend gezichtsmasker met volume-gevend effect. Ben je benieuwd wat ik ervan vind? Lees hier mijn review van het Biotherm gezichtsmasker!

biotherm aqua bounce flash mask

Verpakking Biotherm Aqua Bounce Flash Mask

De verpakking ziet er fris en uitnodigend uit. Aan de verpakking kan je al zien dat het om een hydraterend gezichtsmasker gaat en dat vind ik fijn. Verder bevat de verpakking alle nodige informatie: een uitgebreide beschrijving, ingrediëntenlijst en hoe je het masker moet gebruiken. Het Biotherm Flash Mask kost € 6,50 en is o.a. te koop bij Ici Paris XL. 

Beschrijving van Biotherm

Ontdek het hydraterende gezichtsmasker Aqua Bounce Super Flash Mask van Biotherm, een onmiddelijke boost voor een vochtarme huid, één van de meest voorkomende huidproblemen.

Je huid wordt dagelijks op de proef gesteld (stedelijke aggressies, airconditioning, etc.). Als resultaat hiervan is de huid droger, trekkerig en gedehydrateerd. Dit hydraterende gezichtsmasker Aqua Bounce Super Flash Mask werkt als een tweede huid en biedt dé hydraterende oplossing door een sterk geconcentreerde formule van Life Plankton™ en hyaluronzuur te combineren. Deze twee ingrediënten zorgen ervoor dat de huid weer soepel en veerkrachtig wordt. De huid is onmiddellijk gehydrateerd en lijkt zachter en steviger. Rimpels en fijne lijntjes zijn minder zichtbaar.

Dit gezichtsmasker is de ideale oplossing voor een hydratatie boost. Te gebruiken in combinatie met de hydraterende emulsie Aqua Bounce Super Concentrate, voor zichtbare en langdurige resultaten.

Ingrediëntenlijst

Zoals je in het vorig stukje kunt lezen, zijn Life Plankton™ en hyaluronzuur de twee belangrijkste ingrediënten. 

Life Plankton™ is afkomstig uit de mineraal-rijke thermale bronnen in de Franse Pyreneeën, puur thermaal plankton bestaande uit 35 voedingsstoffen, proteïnen, vitamines, sachariden, lipiden en mineralen die helpen om de vitale functies van de huid te regenereren en essentieel zijn voor de huid.

AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, PVM/MA COPOLYMER, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, SODIUM HYALURONATE, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM POLYACRYLATE STARCH, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, HYDROXYACETOPHENONE, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, VITREOSCILLA FERMENT, XANTHAN GUM, PHENOXYETHANOL, PARFUM

biotherm aqua bounce mask

Gebruiksadvies

Breng het masker aan op een gereinigde en droge huid. Haal het Aqua Flash Mask uit de verpakking en vouw het volledig uit. Breng deze voorzichtig aan op het gezicht en zorg ervoor dat de ogen, neus en mond op de voorziene gaten zitten. Verwijder voorzichtig de blauwe film en strijk het masker glad met je vingers voor optimaal huidcontact. Laat 15 minuten intrekken en verwijder dan voorzichtig het masker. Je kunt het resterende product zachtjes over het gezicht en de nek masseren. Je hoeft het niet af te spoelen. Indien nodig, kan je het resterende product met een watje verwijderen. Ideaal om na je cleanser en voor je serum te gebruiken voor een onmiddellijk en optimaal resultaat. 

Mijn ervaring

Ik vind het een heerlijk gezichtsmasker! Zo heerlijk dat ik het spijtig vind als de vijftien minuten voorbij zijn. Het Biotherm Aqua Bounce masker voelt verfrissend aan op mijn huid en ruikt lekker fris. Het is echt zo’n lekkere aqua geur. Het masker bevat veel product en dat voel ik aan mijn huid. Na gebruik voelt mijn huid heerlijk gehydrateerd, zacht en glad aan. Ze voelt ook voller en steviger aan zoals Biotherm beloofd. Het masker geeft mijn huid een flinke hydratatieboost dus ik ben erg tevreden!

Het enige nadeel (en tegelijk een voordeel) is dat het masker goed is doordrenkt met product en daardoor niet heel vlot is aan te brengen. Wanneer ik de blauwe film van mijn gezicht haal, valt het masker deels van mijn gezicht. Het is dus wat gedoe om aan te brengen, maar eens het masker op mijn gezicht zit, blijft het wel goed zitten. Het masker sluit goed aan op mijn gezicht.

biotherm aqua mask

Als je op zoek bent naar een hydraterend gezichtsmasker dat je huid een flinke oppepper geeft, dan raad ik dit masker zeker aan! Ik ben nu ook wel benieuwd naar het Biotherm Aqua Bounce Super Concentrate Hydraterende Fluïde. Die lijkt me heerlijk om iedere dag te gebruiken. Hij staat alvast op mijn verlanglijstje!

Het Biotherm masker kost € 6,50 en is o.a. te koop bij Ici Paris XL

Veel liefs,
Vanessa xxx