Review: Garnier SkinActive Hydra Bomb Anti-Fatigue Oogmasker

Geplaatst door

“Het Garnier SkinActive Hydra Bomb Anti-Fatigue Oogmasker met een ultra lichte formule, verrijkt met sinaasappelsap en hyaluronzuur, is speciaal ontwikkeld voor vermoeid uitziende en doffe oogcontouren. Het zorgt voor stralende, frisse en wakker uitziende oogcontouren.”

Toen ik deze beschrijving op de verpakking las, dacht ik: dit is het perfecte masker voor mij! Mijn dochter is een slechte slaper en dat is helaas ook te zien aan mijn ogen. Ik kan dus wel een verkwikkend oogmasker gebruiken. Ik testte het Garnier anti-wallen oog tissue masker uit en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind. Hier mijn review!

garnier skinactive hydra bomb anti fatigue

Omschrijving Garnier SkinActive Hydra Bomb Anti-Fatigue Oogmasker

Het Garnier anti-wallen oog tissue masker is een verkwikkend oogmasker doordrenkt met een serum van sinaasappelsap en hyaluronzuur voor een wakkere, stralende blik in slechts 15 minuten. De formule revitaliseert en tonifieert de huid, en vermindert wallen en donkere kringen. Het oogmasker is geschikt voor alle huidtypes. De verpakking bevat één oog tissue masker dus je kunt het eenmaal gebruiken. Het Garnier oogmasker kost € 2,99.

De ingrediënten

Aqua / Water, Propylene Glycol, Glycerin, Camellia Sinensis Leaf Extract, PVM/MA Copolymer, Potassium Hydroxide, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Sodium Hyaluronate, P-Anisic Acid, Mannose, Dipotassium Glycyrrhizate Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Citrus Aurantium Dulcis Juice / Orange Juice, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol

garnier skinactive anti wallen oog tissue masker

Zo moet je het Garnier oogmasker gebruiken

Open en scheid de maskers van de beschermende laag. Breng de maskers voorzichtig aan op een gereinigde huid. Strijk ze glad om voor contact met de huid te zorgen en ze op de oogcontouren te plaatsen. Laat 15 minuten intrekken en verwijder de maskers. Masseer zachtjes het overtollige product in de huid of gebruik een wattenschijfje om het te verwijderen. Voor een extra verkoelend effect kan je het oogmasker in de koelkast bewaren.

garnier oog tissue masker

Mijn ervaring

Ik heb het Garnier oog tissue masker ’s ochtends getest, vandaar de net-uit-bed-look. Het oogmasker is makkelijk aan te brengen en is groot genoeg voor de huid rondom mijn ogen. Het masker voelt verfrissend aan en geeft de huid onder mijn ogen meteen een opkikker, een heerlijk gevoel!

Na 15 minuten verwijder ik het masker en masseer ik het overtollige product in mijn huid. Wanneer ik in de spiegel kijk, zie ik niet echt verschil met voordien. De donkere kringen zijn nog steeds aanwezig. Nu had ik ook niet verwacht dat de kringen na één masker weg zouden zijn. Als dat waar was, dan zou ik een hele voorraad van deze oogmaskers inslaan, haha! Wel voelt de huid onder mijn ogen een stuk frisser en wakkerder aan, en dat is voor mij al voldoende. Vervolgens breng ik een dagcrème en een beetje make-up aan, en ik kan in ieder geval frisser en wakkerder aan mijn dag beginnen. Ik vind dit Garnier oog tissue masker heel fijn en ik ga het zeker opnieuw kopen!

garnier hydra bomb anti fatigue tissue mask

Het Garnier SkinActive Hydra Bomb Anti-Fatigue Oogmasker kost € 2,99 en is te koop bij de drogist. 

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Lees ook:

Review: Garnier Hydra Bomb Oog Tissuemasker Kokoswater & Hyaluronzuur

Review: MegRhythm Verwarmend Oogmasker Lavendel