Review: Rituals The Ritual of Jing Hair & Body Mist

Geplaatst door

Onlangs heb ik een review geschreven over Rituals The Ritual of Jing Hand Lotion. Omdat ik deze geur zo heerlijk en rustgevend vind, heb ik uit dezelfde Relax lijn een Hair & Body Mist besteld. Dit is een spray die je kunt gebruiken voor je lichaam, haar, kleding én beddengoed. Een multifunctioneel product dus. Lees hier mijn review van Rituals The Ritual of Jing Hair & Body Mist!

ritual of jing hair body mist

Verpakking Rituals The Ritual of Jing Hair & Body Mist

De verpakking van The Ritual of Jing Hair & Body Mist ziet eruit als de andere producten van dit merk: simpel maar wel mooi en rustgevend. Op de achterkant van het doosje vind je alle ingrediënten. Verder bevat de verpakking weinig informatie over de hair & body mist. Dit kan je terugvinden op de Rituals website. De hair & body Mist zit in een mooi, glazen flesje van 50 ml en heeft een houten dop. Het flesje staat mooi op mijn nachtkastje! Rituals Relax Hair & Body mist kost € 17,50 en is te koop in de Rituals winkels, Rituals webshop en bij Bol.com

Beschrijving van Rituals

Ontspan en kalmeer lichaam en geest met de verzachtende geur van The Ritual of Jing Hair & Body Mist. De fijne mist heeft de rustgevende geur van heilige lotus en de kalmerende eigenschappen van jujube, een ingrediënt dat ook in de Chinese geneeskunst wordt gebruikt. Spray de mist op je haar, lichaam of textiel voor een ontspannen sfeer en een rustgevend gevoel. De cosmetische formule bevat geen alcohol en is daarom perfect om te gebruiken op de (gevoelige) huid en op alle soorten textiel, omdat het geen vlekken achterlaat.

Gebruik de body mist voor je gaat slapen om een totale ontspanning en een betere nachtrust te stimuleren.

Ingrediëntenlijst

Aqua/Water, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylene Glycol, Parfum/Fragrance, Butylene Glycol, Zizyphus Jujuba (Jujube) Fruit Extract, Glycerin, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Extract, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Eugenol, Triethyl Citrate, Caprylyl Glycol, Benzoic Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Hydroxide.

rituals the ritual of jing body mist

Gebruiksadvies

Spray de mist voordat je gaat slapen op je haar, huid, kleding of beddengoed.

Mijn ervaring

Ik vind de geur heerlijk: bloemig en tegelijk heel rustgevend. Het is echt zo’n typische Rituals geur die je nergens anders tegenkomt. Wanneer je sprayt, komt er direct genoeg product uit. Je hoeft dus geen vijf keer te sprayen om er iets van te ruiken. In tegenstelling tot andere body mists die ik al heb gebruikt voor mijn lichaam, blijft deze geur best lang hangen. Wanneer ik de mist in mijn hals spray, dan ruik ik de geur een paar uur later nog steeds. Weliswaar een stuk subtieler dan in het begin, maar toch. Er zijn veel eau de toilettes die sneller vervliegen.

Wanneer ik de mist op mijn beddengoed spray, dan verdwijnt de geur wel heel snel. Na vijf minuten ruik ik er bijna niets meer van en dat vind ik echt jammer. Ik heb de mist vooral gekocht om te gebruiken voor het slapengaan en dan is het best teleurstellend dat de geur zo snel verdwijnt. Zou ik deze Rituals mist aanraden? Voor je lichaam wel, voor je beddengoed niet. 

rituals the ritual of jing mist

Rituals The Ritual of Jing Hair & Body Mist kost € 17,50 en is te koop in de Rituals winkels, Ritual webshop en bij Bol.com

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx

Eén reactie

  1. Deze heb ik nog nooit gebruikt.. Maar ik hou zo van Rituals.. Ik koop der altijd product om te wassen. Mijn man vind ze ook heerlijk. Zelf die geurtjes stokjes zijn gewoonweg super..

Reacties zijn gesloten.