Review: NIVEA Pure Detox Micellar Milde Shampoo

Geplaatst door

Micellair water is misschien wel één van de grootste trends van de afgelopen jaren als het gaat om beautyproducten. Na het micellair water als huidverzorgingsproduct, is micellaire shampoo nu ook heel populair. Sinds kort heeft NIVEA een nieuwe micellaire shampoo uitgebracht, namelijk de NIVEA Pure Detox Micellar Milde Shampoo. Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor gestrest haar en een gestreste hoofdhuid. De shampoo is verrijkt met biologische groene thee en limoen en maakt je haar gezond en levendig. Ik was erg benieuwd naar deze shampoo en ik heb hem dan ook met veel plezier getest. Lees hier mijn review van de NIVEA Pure Detox Micellaire Shampoo!

Verpakking NIVEA Pure Detox Micellar Milde Shampoo

De verpakking ziet er leuk en fris uit. Aan de verpakking kan je al zien dat het om een frisse shampoo gaat en dat nodigt uit om te gebruiken. De shampoo zit in een grote fles van 400 ml en kost € 5,99. Ik vind het handig dat de fles doorzichtig is, zo kan je goed zien hoe veel shampoo er nog in zit. Bovendien is het ook gewoon leuk dat je de NIVEA micellaire shampoo kunt zien!

Beschrijving van NIVEA

NIVEA Hair Care Pure Detox Micellair Milde Shampoo is speciaal ontwikkeld voor gestrest haar en een gestreste hoofdhuid. De shampoo is verrijkt met biologische groene thee en limoen en maakt je haar zichtbaar gezond en levendig. De milde shampoo respecteert je haar en brengt je hoofdhuid in balans. De formule is pH-neutraal en dermatologisch goedgekeurd. 

Eigenschappen van de NIVEA Pure Detox Micellaire Shampoo:

  • Geeft je haar en hoofdhuid een gezonde uitstraling terug.
  • Verwijdert effectief resten van stylingproducten.
  • Geeft je haar een energieboost en hydrateert voor levendige veerkracht.
  • Is mild voor je hoofdhuid, droogt niet uit en is geschikt voor dagelijks gebruik.

nivea pure detox milde shampoo

Ingrediëntenlijst

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Betaine, Sodium Chloride, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citrus Aurantifolia Juice, Benzophenone-4, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-10, Glycerin, Propylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Linalool, Geraniol, Citronellol, Limonene

Gebruiksadvies

Masseer in op nat haar en hoofdhuid voor een rijk schuimend effect, spoel daarna goed uit.

nivea micellar shampoo

Mijn ervaring

Ik vind de shampoo heel fijn! Als eerste ben ik heel enthousiast over de lekkere frisse geur. Groene thee en limoen zijn wat dat betreft een topcombinatie! Het is echt een geur die je energie geeft. Als je je haar ’s ochtends wast, heb je sowieso een frisse start van de dag. Maar ook ’s avonds is het een heerlijke geur om mee te ontspannen. De geur blijft nog een tijdje hangen en dat is ook zeker een pluspunt!

Ook over de shampoo zelf ben ik tevreden. Hij schuimt goed, wat ik eigenlijk niet verwacht had van een micellaire shampoo, dus mijn haar is flink gereinigd. Nadat ik mijn haar heb gewassen, is mijn haar goed doorkambaar en ook dat is prettig. Ik was een beetje bang dat dit stroef zou gaan omdat ik geen conditioner heb gebruikt, maar die zorgen zijn dus voor niets geweest. Dat mijn haar er levendig uitziet, zoals NIVEA beweert, is wellicht een beetje overdreven. Maar het ziet er wel gezonder en gehydrateerd uit. Mijn haar is veel minder droog als voorheen dus dat is heel fijn. Een tijdje geleden had ik last van een jeukende hoofdhuid en ik heb het idee dat deze shampoo mijn hoofdhuid kalmeert. Dat is dus ook goed meegenomen! 

nivea-pure-detox-micellaire-shampoo

NIVEA heeft nog andere micellaire shampoos en daar ben ik ook wel benieuwd naar. Vooral de NIVEA Hydraterende Micellaire Shampoo wil ik graag een keer proberen. Wellicht kan je daar in de toekomst ook nog een review over lezen op mijn blog!

De NIVEA Pure Detox Micellair Milde Shampoo kost € 5,99 (400 ml) en is te koop bij de drogist.

Volg mijn blog via Facebook of Bloglovin

Veel liefs,
Vanessa xxx