Review: Kneipp Hydro Kick Sheet Mask

Geplaatst door

Onlangs heb ik een bestelling gedaan bij Di. Tijdens het shoppen viel mijn oog op de nieuwe Kneipp sheet masks. Omdat sheets masks mijn favoriete gezichtsmaskertjes zijn, wilde ik er graag eentje proberen. Er zijn drie varianten verkrijgbaar: Chill Out, Detox Care en Hydro Kick. Ik heb gekozen voor het Kneipp Hydro Kick sheet mask. Op dit moment is mijn huid zeer droog dus wat extra hydratatie is zeker welkom. Ik heb het maskertje inmiddels getest en vandaag vertel ik je wat ik ervan vind. Lees hier mijn review van het Kneipp Hydro Kick sheet mask!

kneipp hydro kick sheet mask

Verpakking Kneipp Hydro Kick sheet mask

De verpakking van het Kneipp Hydro Kick masker ziet er leuk en uitnodigend uit. Aan de frisse kleuren en prints kan je al zien dat het een hydraterend gezichtsmasker is. Het Kneipp sheet mask kost € 3.99, net als de andere varianten. Dat vind ik een prima prijs, mits het goed zijn werk doet natuurlijk.

Beschrijving van Kneipp

“Kneipp sheet masker Hydro Kick met watermunt-, agave- en cactuswater-extract verfrist en geeft je huid de hydratatie die nodig is. De intensief verzorgende formule met lichte aquatische geur heeft een onmiddellijk effect op je huid: de huid voelt voller, gehydrateerd en zacht aan. Haal diep adem, sluit je ogen en geniet van je me-time moment.” 

De Kneipp sheet masks zijn 100% natuurlijk en biologisch afbreekbaar. Ze bevatten natuurlijke etherische oliën en geuren, en ze zijn 100% vegan. 

kneipp hydro kick

Ingrediënten

ingrediënten hydro kick

Gebruiksadvies

Vouw het masker open en breng het aan op een gereinigd gezicht. Laat 10 à 15 minuten intrekken. Masseer de resterende lotion in of verwijder met een wattenschijfje. Voor een extra verkoelend en verfrissend effect, leg je het Hydro Kick sheet mask voor gebruik even in de koelkast.

Mijn ervaring

Ondanks dat het sheet mask vrij nat is, kan ik het toch makkelijk aanbrengen op mijn gezicht. Dat was met het Neutrogena Skin Detox Hydrogel Masker wel anders! Het masker past redelijk goed op mijn gezicht, alleen het gebied rond mijn mond is te groot maar dat vind ik niet zo erg. Aangezien ik een lang gezicht heb, vind ik het belangrijker dat het masker goed op mijn voorhoofd en wangen past. Het masker ruikt lekker fris en voelt verfrissend aan. Ik voel duidelijk dat mijn huid gehydrateerd wordt en dat vind ik fijn. Ik geniet van mijn me time momentje en voordat ik het weet is het kwartier voorbij.

kneipp sheet mask

Na een kwartier haal ik het masker van mijn gezicht en masseer ik de resterende lotion nog even in. Het masker doet wat het belooft: mijn huid voelt voller, gehydrateerd en zacht aan. Daar word ik blij van! Ik ben erg tevreden en ik ga het Kneipp sheet mask zeker opnieuw kopen. Ik ben nu ook wel benieuwd naar de andere varianten dus wie weet zien jullie die reviews ook nog wel voorbijkomen!

De Kneipp sheet masks kosten € 3.99 per stuk en zijn te koop bij Di en in de Kneipp webshop. 

De mama’s onder jullie vinden dit artikel wellicht ook fijn om te lezen: Review: Kneipp Droomreis Badschuim!

Veel liefs,
Vanessa xxx

2 reacties

  1. Ziet er goed uit, ik geef mezelf weinig ”maskertjes” als ik het eenmaal wel een keer doe dan geniet ik er wel altijd van! Deze klinkt in ieder geval erg goed.. fijne week nog verder Vanessa 🙂

Reacties zijn gesloten.