Winactie Valentijn: Een zilveren Love ketting t.w.v. € 27.95

Geplaatst door
Vandaag heb ik weer een leuke winactie voor jullie. Speciaal voor Valentijn mag ik van KAYAsieraden.nl een mooie Love ketting weggeven ter waarde van € 27.95. Superleuk om cadeau te doen aan je geliefde of beste vriendin, maar je kan ze natuurlijk ook zelf houden. Wil je graag kans maken? Lees dan snel verder wat je moet doen. Let op: de winactie duurt niet lang dus doe snel mee!
 

Wat moet je doen om kans te maken?
 
 
– Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vermeld dat je deelneemt aan de winactie. Vergeet je e-mailadres niet in te vullen, want anders kan ik je niet contacteren indien je hebt gewonnen.
 
Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. Op 11 februari om 20 uur kies ik een winnaar. Snel wezen is dus de boodschap! De winnaar krijgt een mailtje toegestuurd. Vervolgens word je adres gemaild naar KAYA sieraden die jouw prijs zal opsturen. Veel succes iedereen!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx 

14 reacties

  1. Wat leuk! Ik zou deze graag winnen om cadeau te doen aan een vriendin die binnenkort verjaart, ik had vorig jaar zo'n goudkleurige ketting en ze zei toen dat ze ook graag zo'n ketting wilde, dus dat zou het ideale cadeau zijn 🙂 Ik heb de pagina's geliket!

  2. Dag Vanessa!
    Wat een schattige ketting. Ik wil er zo al een tijdje eentje met mijn voornaam, maar Love is minstens even goed! Ik volg je al een tijdje en volg Kaya sieraden nu ook.
    En nu duimen!
    Liefs Lien (lienvdw@hotmail.com)

  3. Wat een leuke winactie voor valentijn en wat een supermooie ketting … zou héél leuk zijn voor mijn dochter die nog wat jong is voor valentijn maar toch al graag met sieraden pronkt. Ik doe dus graag mee via e-mail van dochter charitybeyltiens@hotmail.com (FB van de mama zelf :-)op naam van Karin)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *