Spam je blog!

Geplaatst door
Een nieuwe maand betekent een nieuwe kans om te spammen! Zoals elke eerste dag van de maand geef ik jullie ook vandaag de mogelijkheid om te spammen. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen. Ik kijk er alvast naar uit om weer leuke blogs te ontdekken! Neem ook eens een kijkje bij elkaar, zo ontdek je misschien nieuwe blogs om aan je dagelijkse lijstje toe te voegen!
 
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

24 reacties

 1. Leukk van je dat je dit elke maand doet!

  Ik ben Annora van de blog 1310bynora.com! Je vindt hier dagelijks nieuwe artikels over fashion en mijn persoonlijke stijl met een beetje beauty erbij! Je ziet wekelijks nieuwe outfits online verschijnen waarmee ik jullie hoop te inspireren!
  Zou het leuk vinden als jullie een kijkje nemen.

  Liefs Annora / 1310bynora.com

 2. Wat lief dat we mogen spammen! Ik ben Judith, 19 jaar oud en blog sinds twee jaar op http://www.judithblogtsolo.nl Een korte tijd geleden heb ik besloten dat ik mij vooral ga focussen op series (Amerikaans, maar ook Nederlands) en boeken. Soms nog wel afgewisseld met een persoonlijk artikel (over bijv. mijn opleiding) of persberichten over verschillende onderwerpen. Ik hoop je binnenkort een keer te zien op mijn blog! Xx

 3. Leuk! Ik ben Carolien en blog op http://www.liefscarolien.nl ik noem het een lifeblog waar ik dagelijks schrijf over beauty, lifestyle, diy en dat allemaal met een persoonlijk tintje. Je kunt dan ook regelmatig een persoonlijke update verwachten. Graag zie ik je een keertje terug op mijn blog! Liefs Carolien

 4. Fijn dat je dit elke maand doet 😀 Ik ben dus Daisy, een 20 jarige student uit Leuven en ik blog al een tijdje op deezieree.blogspot.com over allerlei dingen die mij interesseren zoals reizen, muziek en kleding. Ook schrijf ik regelmatig over mijn eigen leventje. Mijn blog is dus zowat mijn uitlaatklep!

 5. Leuk initiatief! Ik ben Loes en ben een blogje gestart voor de zoveelste keer. Geen speciale inhoud over Beauty en Lifestyle, gewoon mijn kijk op het leven. Ik hield mijn verhaaltjes altijd voor mijzelf, vanaf nu stuur ik ze de wereld in. Ik leer ervan en ik hoop van anderen te leren. Gewoon, omdat ik het leuk vind. Ik ben http://lucyonthecouch.wordpress.com

 6. Ik ben Jana en heb de Belgische beautyblog lesjolies.be! Op Les Jolies kan je terecht voor alles rond beauty: reviews, shoplogs, swatches en nog meer! Ik schrijf zowel over budgetproducten als high-end beauty!

 7. Superlief dat we mogen spammen dame! Nou ik ben Deisy en Visionary Life is mijn persoonlijke blog waar ik artikelen schrijf met een positieve insteek. Ik ben namelijk van mening dat iedereen alles (of althans veel) kan bereiken in zijn leven wat hij wil, als je er maar hard voor werkt en 100% voor knokt. Op mijn blog probeer ik mensen dit dan ook mee te geven en in zichzelf te geloven: dat is namelijk de sleutel naar jouw geluk. Daarnaast schrijf ik ook veel artikelen met en dikke knipoog naar het leven, want we moeten zelf toch een beetje een feestje maken van het leven hea 😉 Ik zou het leuk vinden als je een keer een kijkje komt nemen!. Liefs, Deisy

 8. Super leuk dat we mogen spammen en dat doe ik dan ook graag.
  Ik ben Bianca Ronday en heb de site http://www.biancaschrijft,nl . Waar schrijf ik dan zoal over? Nou van alles, politieke statements, gezondheidsblogs, vandaag bv over wereldaidsdag, boekenreview, dagjes weg. Gewoon wat mij bezig houd. In ieder geval geen beautyblogs, want daar houd ik me dus niet zo mee bezig. 😉

 9. Wauw wat leuk dit! Ik ben Astrid en ik blog op http://blogvanastrid.com/. Ik blog over mijn persoonlijke leven (met verschillende handicaps waaronder een psychische ziekte) en over alles wat me interesseert, zoals beauty, lifestyle, gezondheid, etc. Sorry voor het gebrek aan foto's. Ik ben nl. ook blind en heb nog niet geleerd non-visueel foto's te maken.

 10. Hey! Leuk dat je dit doet!

  Ik ben Lou van Lou's corner (http://corneroflou.blogspot.com) en ben sinds kort weer beginnen bloggen. Ik blog over vanalles en nog wat: reizen, persoonlijke meningen, boeken, dingens waar ik van hou .. Kortom vanalles! Hopelijk nemen jullie eventje een kijk en laten jullie jullie mening achter? Ben net weer gestart en sta open voor tips!

  Dankje wel!

 11. Heel leuk! Ik vond je blog over de real techniques kwast trouwens ook leuk om te lezen!

  Ik ben Mariska, 22 jaar en kort geleden is mijn blog http://www.matteandshimmer.nl van start gegaan! Hier schrijf ik over beauty, lifestyle, zal ik af en toe schrijven over lekkere taartrecepten, en deel ik tips en ontdekkingen.

  Zoals al zei ben ik net begonnen, probeer ik het een beetje van de grond te krijgen. Daarom zou ik het heel leuk vinden als mijn blog bekeken word en jij je mening geeft. (En heel misschien wel een like of een volger als het goed bevalt 🙂 )

  Dankjewel!

 12. Hey,

  Wat leuk dat we onze blog mogen spammen!. Jammer dat iedereen gelijk zijn eigen blog spammed zonder jou te vertellen wat ze van jou blog vinden… Je schrijft over leuke ondewerpen en je blog ziet er erg verzorgd uit! So no i think it's my turn…here i go then…Ik ben Mariëlle en ik schrijf over alles wat me blij maakt en waar ik van hou. Daarom heet mijn blog ook Me-licious. Ik ben al een tijdje bezig met een aantal tussen poses door gebrek aan tijd. Hopelijk nemen jullie even de tijd om mijn blog te bekijken en laten jullie je mening achter?

  Groetjes,
  Mariëlle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *