Tips voor de perfecte girls night

Geplaatst door
Girls just wanna have fun! En hoe kan dat beter dan met een gezellige meidenavond bij je thuis? Soms is het gewoon leuk om alleen met vriendinnen samen te zijn en echte meiden dingen te doen. Heb je geen idee over hoe je dit moet organiseren en wat je allemaal kunt doen? No worries! In dit artikel geef ik alvast enkele tips en ideeën voor de perfecte girls night. 
 

Een girls night is natuurlijk super gezellig, maar het vraagt ook wat voorbereiding. Denk goed na over wat je precies wil doen die avond en gooi dat samen in een thema. Maak persoonlijke uitnodigingen en zoek alvast mooie decoratie bij elkaar. Het vraagt allemaal een beetje werk, maar stiekem is het gewoon al ontzettend leuk om er weken op voorhand mee bezig te zijn. Bovendien hoef je dan de dag zelf niet meer te stressen en kan je de perfecte gastvrouw zijn. 
 
Ideeën voor je avond:
 
– Beauty avond: Breng jullie favoriete make-up mee en wissel tips en tricks uit. Daarnaast kan het fijn zijn om een gezichtsmaskertje aan te brengen en elkaars nagels te lakken. Een welness momentje in eigen huis, heerlijk toch? 
 
– Films kijken: Samen in de zetel zitten en een film kijken kan ook leuk zijn. Dit kan een romantische komedie zijn, maar ook een spannende thriller. Maakt niet uit welke film je kiest, als je het glaasje wijn maar niet vergeet.
 
– Samen koken: Niets is leuker dan samen te koken en het daarna lekker op te eten. Je kan gaan voor een uitgebreid diner, maar ook gewoon voor een lekker dessert. Aangezien het zomer is kan een fris ijsje zeker smaken. Heb je geen idee hoe je zelf ijs kunt maken? Hieronder een receptje! 
 
 
Zelfgemaakt ijs
 
Wat heb je nodig?
 
6 eieren 
600 ml slagroom 
1 theelepel vanille-extract 
250 gr witte basterdsuiker 
 
Splits de eieren. Klop in een kom de eiwitten stijf en klop in een tweede kom de slagroom met vanille stijf. Neem nog een derde kom en klop hierin de eierdooiers met de suiker tot een romig geheel. Voeg het eierdooier-mengsel toe aan de room en klop alles door elkaar. Roer er tot slot de stijfgeklopte eiwitten doorheen en laat het in een geschikte bak een dag in de vriezer opstijven. Serveer in de zomer met aardbei en verse munt of in de winter met warme frambozen.
 
 
– Cocktails maken: Geen zin in een ijsje, maar wel in een lekkere cocktail? Dat kan ook. Hierboven vind je alvast een receptje voor de Cosmopolitan. Shake shake shake!  
 
– Dansen: Over shaken gesproken… Je hoeft heus niet naar een discotheek te gaan om een feestje te bouwen. Draai je boxen open, zet de meest foute muziek op en ga volledig uit de bol. De ideale afsluiter voor jullie girls night!
 
Advertorial
 
  Heb jij nog leuke ideetjes voor de perfecte girls night? Deel ze hieronder!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *