Spam je blog!

Geplaatst door
Een nieuwe maand = een nieuwe kans om te spammen! Zoals elke eerste dag van de maand geef ik jullie ook vandaag de mogelijkheid om te spammen. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen. Ik kijk er alvast naar uit om weer leuke blogs te ontdekken! Neem ook eens een kijkje bij elkaar, zo ontdek je misschien nieuwe blogs om aan je dagelijkse lijstje toe te voegen!
 

Veel liefs,
Vanessa xxx

28 reacties

 1. Supertof dat we mogen spammen dame! Nou ik ben Deisy en Visionary Life is mijn persoonlijke blog waar ik artikelen schrijf met een positieve insteek. Ik ben namelijk van mening dat iedereen alles (of althans veel) kan bereiken in zijn leven wat hij wil, als je er maar hard voor werkt en 100% voor knokt. Op mijn blog probeer ik mensen dit dan ook mee te geven en in zichzelf te geloven: dat is namelijk de sleutel naar jouw geluk. Daarnaast schrijf ik ook veel artikelen met en dikke knipoog naar het leven, want we moeten zelf toch een beetje een feestje maken van het leven hea 😉 Ik zou het leuk vinden als je een keer een kijkje komt nemen!. Liefs, Deisy

 2. Yes, wat leuk! Mijn naam is Esther, en ik ben de eigenaresse van EstherNewsFlits. Een blog waar ik schrijf over alles wat ik, een 17-jarig meisje, meemaak! Zo vind je er veel fashion artikelen (zo ook vandaag), persoonlijke artikelen, maar ook recepten en beauty. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen 🙂

 3. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Maaike en ik heb nu al bijna 1 jaar lang een blog: http://www.xmmke.nl Ik schrijf vooral persoonlijke artikelen en daarnaast schrijf ik vaak over mijn favoriete beauty producten. Benieuwd geworden? Neem gerust een kijkje!

 4. Jeej, leuk dat we mogen spammen! Ik ben Donna Luisa, ik ben 21 jaar en gek op schrijven. Daarom ben ik mijn blog http://www.donnaluisa.nl begonnen. Hier schrijf ik over beauty, lifestyle, mode en persoonlijke dingen. Ik zou het super leuk vinden als je eens een kijkje zou nemen en mij via Bloglovin zou willen volgen. Laat vooral even een reactie achter, want dan ga ik ook een kijkje nemen op jouw blog! 🙂

  Liefs, Donna Luisa.

 5. http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 6. Heel leuk dat je ons laat spammen :). Het is de eerste keer dat ik dit doe!
  Wanneer je graag naar de mooie dingen kijkt rondom je, van make-up houd of wat aan je lijn wil doen dan ben je aan het ideale adres op beautyissomethingtobelievein.wordpress.com.
  Veel plezier! xxxx Eline

 7. Aan spam je blog doe ik maar al te graag mee! 🙂

  Ik ben Natasa, een twintiger die 3 jaar geleden een gehele ommeslag maakte in haar normale leventje. Geboren in Antwerpen (België) beslis ik in 2012 om terug te keren naar mijn roots in Montenegro en daar een nieuw leven te beginnen samen met mijn toenmalige vriend, nu mijn geliefde echtgenoot. Ik heb mijn familie, vrienden, studies en werk achtergelaten om een fulltime bloggende huisvrouw te worden.
  Mijn blog "Time to live" is mijn online notitieboek, uitlaatklep, kladblok. Ik schrijf er over fashion, home decoratie, reviews van boeken/films/series en vooral: over mezelf. Over de zaken die mij aangaan, met mij gebeuren, you name it and I write it.
  Kom zeker eens een kijkje nemen!
  https://timetolivex.wordpress.com

  Liefs! x

 8. Ben je gek op beauty, fashion en lifestyle? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.blogspot.nl
  Ik schrijf iedere dag één artikel, in de vakanties zijn dat er twee. Naast het schrijven voor mijn blog maak ik ook video's die ook te bekijken zijn op mijn YouTubekanaal, deze plaats ik ook op mijn blog.
  Ik schrijf met veel plezier, humor en met een persoonlijke touch.
  Ook kun je reviews vinden van verschillende producten.
  Ik nodig je graag uit op mijn nieuwe blog.

 9. Ben je gek op beauty, fashion en lifestyle? Dan zit je helemaal goed op allaboutbertina.blogspot.nl
  Ik schrijf iedere dag één artikel, in de vakanties zijn dat er twee. Naast het schrijven voor mijn blog maak ik ook video's die ook te bekijken zijn op mijn YouTubekanaal, deze plaats ik ook op mijn blog.
  Ik schrijf met veel plezier, humor en met een persoonlijke touch.
  Ook kun je reviews vinden van verschillende producten.
  Ik nodig je graag uit op mijn nieuwe blog.

 10. Mijn naam is Astrid (21), eigenares van timeless-elegance.weebly.com
  Timeless Elegance begon op 26 augustus 2014. Oorspronkelijk als een modeblog voor Belgische en Nederlandse modeliefhebbers, maar groeide al snel uit tot een blog met een portie lifestyle, persoonlijke artikelen, beauty, fashion, reizen & tips. Al van jongs af aan hou ik van mode en alles wat daar mee te maken heeft (denk aan: magazines, modebloggers, mode op straat, modeseries,..) Naarmate ik ouder werd breidde mijn interesses uit naar beauty, reizen en meer. Bloggen is voor mij daarom de perfecte manier om mijn fascinatie voor mode, beauty en reizen te delen. Kortom bij Timeless Elegance kan je terecht voor semi-dagelijkse blogposts 100% vanuit het hart!

  Blog: timeless-elegance.weebly.com

 11. Hi,

  Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Daisey 12 jaar en blog nu ongeveer 4 maanden op deze blog.

  Ik blog over beauty, fashion en lifestyle en ook ben ik nu een beetje bezig met video's!

  Mijn blog: http//:www.daibelezza.com

  Liefs,
  Daisey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *