WIN 5 x Kneipp Douche Foam Morning Kiss!

Geplaatst door
GESLOTEN


In mei schreef ik een review over de Kneipp Douche Foam Morning Kiss. Ik was er heel enthousiast over! Het is een heerlijk dik schuim en de geur is ontzettend lekker. Inmiddels is dit één van mijn favoriete douche foams geworden. En ik heb goed nieuws! In samenwerking met Kneipp mag ik maar liefst 5 douche foams weggeven! 

Wat moet je doen om kans te maken?

– Volg mijn blog op Bloglovin en save het artikel (hartje)
– Like de Facebook pagina van Kneipp
– Schrijf je in op de nieuwsbrief van Kneipp
– Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk laat weten dat je meedoet. Vergeet ook je e-mailadres niet in te vullen, anders kunnen we je niet contacteren indien je hebt gewonnen.
 
=> Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 8 juli. Daarna krijgen de winnaars een mailtje toegestuurd.

Veel succes!

Liefs,
Vanessa xxx

41 reacties

 1. Heerlijke winactie! Ik heb nog nooit een douche foam gebruikt, maar ben dat wel van plan. Ik neem dan ook graag deel aan je winactie en ik heb alle stapjes gedaan. (e-mail: info@celineschrijft.be) (ik heb me op de nieuwsbrief wel met mijn privé mailadres ingeschreven).

 2. Hey Vanessa, leuke winactie! Ik doe alvast mee..
  Voor nieuwjaar heb ik de "Morning Kiss" douchegel van Kneipp cadeau gekregen, dit is echt een topproduct! Heerlijke geur en fijn om te gebruiken. Ben benieuwd naar de douchefoam!
  Groetjes
  (email: shana-s@hotmail.com)

 3. Lijkt mij een heerlijke product. Ik vind dat kneipp altijd erg verzorgende producten heeft dus ik zou graag deze douchefoam eens willen testen. Doet me erg aan die van rituals denken en die zijn erg fijn. Alleen die geur al maakt mij nieuwsgierig dus ik doe graag mee.
  ik volg je op bloglovin + bericht geliked, ook volg ik kneipp op facebook en ben geabboneerd op de nieuwsbrief alles gedaan onder mijn naam Cheyenne Jansen.

  Groetjes,
  Cheyenne
  funky_django@hotmail.com

 4. Hey Vanessa,

  Ik volg je op bloglovin en heb je artikel gesaved. Ik vind het heel knap dat je zo goed omgaat met je fibro. Ik volg je blog sinds een vriendin van me CVS heeft en vind het ongelofelijk dat je zo positief blijft ondanks je vermoeidheid! Ik ben superfan van Kneipp (ook op Facebook en in hun nieuwsbrieven) en deze geur heb ik nog niet getest. Ik kan 's ochtends absoluut een morning kiss gebruiken om vrolijk wakker te worden. 🙂 Ik hoop op een mailtje op helloevelien@hotmail.com Groetjes, Evelien

 5. Leuke winactie, ik doe graag mee! Ik ben al eeuwen héél benieuwd naar douche foams, maar omdat ik nog zoveel gewone douchegels in mijn stash heb mocht ik er van mijzelf tot nu toe geen kopen. Een douche foam winnen zou dus de ideale oplossing zijn! 😉 Ik heb alle stappen gedaan om mee te kunnen doen aan de wedstrijd en mijn e-mailadres is joek_cornette@hotmail.com

 6. Alle stappen ondergenomen. Wat een heerlijke verwenpakket! Hier waag ik dolgraag een kans. Liefs, Ling
  linglchoy1 @hotmail.nl

 7. reactie van Grete Karina:

  Ik Volg je blog op Bloglovin en savede het artikel (hartje)
  Ik Like de Facebook pagina van Kneipp
  Ik ben al op de nieuwsbrief van Kneipp geabonneerd

  Nu maar duimen, lijkt me een heerlijke douche foam!

  groeten, Grete Karina
  emailadres: gretekarina@hotmail.com

 8. Wat een superheerlijke actie zeg. Ik doe graag mee. Ingeschreven voor nieuwsbrief en volg via fb (melissa.vanstipdonkmaas) en jou via bl (melissavanstipdonkmaas). liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 9. Good Morning .

  My Name is Jessica Rob, am from United State Of America. Am so happy to share this testimoney with you all about how i got my loan from Mr Bobby Conley. I was look for a loan to buy a car the sum of 40,000usd and i got it in the next 48 hours without any further delay. My dear if you really need a trustfully loan lender, please contact Mr Bobby and you will get your loan immediately. Him is email: bconleyden251@zbavitu.net

  Thanks and God Bless.
  Jessica Rob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *