WIN een goodiebag van ELF!

Geplaatst door
Onlangs heb ik 1000 volgers op Bloglovin bereikt (inmiddels 1028!) en daar ben ik super, super, superblij mee! Om jullie te bedanken heb ik een leuke winactie geregeld. In samenwerking met Eyes Lips Face mag ik een mooie goodiebag weggeven! Wil je graag kans maken? Lees dan snel verder wat je moet doen.

In de goodiebag zit: 

 
– 32-delig oogschaduw palette ‘Weekender’
– Set van 3 nagellakjes ‘Vacation Trio’
– Lipstick in de kleur ‘Flirtatious’
 
Wat moet je doen om kans te maken?
 
– Volg mij op Bloglovin en save het artikel
– Like de Facebook pagina van ELF
– Abonneer je op het Youtube kanaal van ELF (gratis)
– Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk laat weten dat je deelneemt. Vergeet ook je e-mailadres niet in te vullen.
 
=> Iedereen uit België, Nederland en Frankrijk mag deelnemen. De winactie loopt tot 30 april 2015. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd.
 
Veel succes!!
 
Liefs,
Vanessa xxx

34 reacties

 1. Gefeliciteerd..op naar de 2000! En toffe winactie, ik doe mee :). Ik volgde je al op Bloglovin' (Henderica) en heb het artikel gesaved. Ook volgde ik ELF al via YT en Facebook. mail:hvtjuh@hotmail.com

 2. Ooh ik wil dit zoooo graag winnen!
  Ik volg ELF al op de kanalen.
  Jou volg ik al een tijd op facebook, instagram en bloglovin.
  Ik heb nu ook het artikel gesaved met een hartje.
  Het oogschaduwpallet ziet er fantastisch uit en dat heb ik nog niet.
  Dit zou zoo leuk zijn om in mijn badkamer te hebben en om mee te experimenteren.
  En nu duimen!
  Liefs Lien (lienvdw@hotmail.com)

 3. Hiep hiep, hoera! Een hele dikke proficiat met je 1000+ volgers op Bloglovin! Wat een mijlpaal! Reden om een feestje (in de zetel) te houden, als je het mij vraagt! 😉

  Ik heb vandaag alleen nog maar goed nieuws gehad, dus het voelt aan als "my lucky day". Dit is dan ook hét moment om mee te doen, ik voel het! Ik heb aan alle voorwaarden voldaan: ik volg jou op Bloglovin (al langer dan vandaag), ik heb je post gesaved, ik heb ELF geliket op Facebook en ik heb me geabonneerd op hun youtube-kanaal (ik wist niet eens dat ze dit hadden!).

  Mijn emailadres zou normaal zichtbaar moeten zijn voor jou, aangezien ik deze reactie plaats met mijn google-account. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan kan je me altijd bereiken op charlotte@foureleven.be

  Nog heel veel beterschap en nogmaals proficiat!
  Een lieve groet, Charlotte

 4. Wauw gefeliciteerd met je 1000 bloglovin volgers, echt super! Ik doe heel graag mee aan de winactie, vind de producten van ELF altijd erg fijn. De producten uit de goodiebag lijken mij ook leuk. (edithmeijer@live.nl)

 5. He wat leuk. Ik doe met veel plezier mee. Ik had alles al gedaan, behalve het gericht geliked. Dat heb ik nu nog gedaan. Nu ga ik hard duimen!

 6. Wauw; ik doe graag mee. Ik volg en like je via bl (melissavanstipdonkmaas), elf via fb (melissa.vanstipdonkmaas) en jou ook via youtube (melissa van stipdonk). liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

 7. Gefeliciteerd met je inmiddels al 1037 volgers, Ik doe erg graag mee aan deze toffe actie en had alle verplichte stapjes al gedaan en ook heb ik het artikel gesaved…Ik doe dit overal onder mijn eigen naam Petra Krommenhoek..
  Fingers crossed..
  xx
  groetjes Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *