WIN 2 x een body crème van Kneipp!

Geplaatst door
Gisteren kwam er een winactie online voor mijn Belgische lezeressen. Vandaag heb ik een winactie klaarstaan voor mijn Nederlandse bezoekers! Ik vind het ontzettend leuk dat mijn blog ook door Nederlanders wordt gelezen. Daarom wil ik jullie met deze winactie bedanken voor jullie bezoeken en reacties, dankjewel! In samenwerking met Kneipp mag ik 2 body crèmes weggeven: amandelmelk – amandelolie en vijgenmelk – arganolie. Wil je graag kans maken op één van deze crèmes? Lees dan snel verder wat je moet doen!
 

Wat moet je doen?
 
– Volg mijn blog op Bloglovin en save het artikel (hartje).
– Schrijf je in op de nieuwsbrief van Kneipp. Dat kan onderaan de hoofdpagina.
– Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vertelt dat je meedoet, welke stappen je hebt gedaan en welke body crème je het liefst zou winnen. Vergeet ook je e-mailadres niet in te vullen.
 
Wat mag je doen? (niet verplicht, wel extra kans)
 
– Like mijn Facebook pagina.
– Volg mij op Instagram.
– Volg mij op Twitter en tweet volgend berichtje: “YAY! Ik maak kans op een body crème van Kneipp @vanessablogt. Ga snel naar www.vanessablogt.be en doe ook mee!”


Let op: Deze winactie is enkel voor Nederlandse deelnemers. Woon je in België? Dan kan je meedoen met deze winactie
 
Deelnemen kan tot 18 maart 2015. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd. 
 
Veel succes!
 
Liefs,
Vanessa xxx

29 reacties

 1. Yeah wat leuk!!! 😀 Ik ga zeker mee doen!!! ik vind je Facebook pagina al leuk ( jora Lisanne bakker ) .. Ik volg je op instagram… ik heb op hartje gedrukt op blog lovin…en ik volg je uiteraard op blog lovin… en ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief!!!
  Ik heb het ook op twitter gezet ( joorlovestd ) ….

  Ik zou graag die amandelmelk – olie willen winnen!!!:)
  En mijn emailadres : jorabakker@gmail.com

 2. Leuk, ik doe mee :). Ik volgde je al op Bloglovin' (artikel gesaved) en nu ook op Facebook (beide onder mijn naam Henderica). Ook heb ik me ingeschreven voor de nieuwsbrief van Kneipp. mail:hvtjuh@hotmail.com

 3. Wat een leuke actie! Ik sla 'm over, ik heb nog heel veel bodycrèmes en bodybutters enzo staan. Succes aan degenen die mee doen met deze leuke actie!

 4. Heeej, wat een toffe winactie heb je georganiseerd voor de lezers van je blog zeg! Hier word ik zeker erg vrolijk van, en maak daarom ook graag een kansje op deze leuke prijs! Ook ik ga graag voor de amandelmelk, lijkt me heeerlijk!
  Ik heb alle verplichte stapjes doorlopen!
  fijne dag, groetjes ilsiee prins, wiefiej@hotmail.com

 5. Super leuke winactie! Ik heb alle stappen gedaan, ook de extra stappen 🙂 Als ik zou winnen dan zou ik heel graag de roze verpakking willen. Die lijkt me heel erg fijn met amandel!

 6. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee voor de amandel-variant.

  Ik volgde je al via Bloglovin' en ben daar de 13e saver van je bericht. Ik volgde je ook al via Twitter en heb je bericht getweet:

  https://twitter.com/Glambertgirl77/status/573137877196005376

  Ik ben je ook gaan volgen via Instagram (Truusje26) en Facebook (Sabrina Cat, winactie bericht geliked en gedeeld). Ik was al aangemeld voor de Kneipp nieuwsbrief.

  Groetjes,
  Sabrina
  miss_tattoo@hotmail.com

 7. Heerlijk; ik ga voor de amandelmelk/amandelolie. Ik volg en like je via bl (melissavanstipdonkmaas) en fb (melissa.vanstipdonkmaas) en instagram (melissamaas1984). gr. melissa (melissamaas@hotmail.com)

 8. Super leuk!! Ik volgde je al op bloglovin en volg je nu ook op instagram (beide onder liesvan88), de kneipp nieuwsbrief kreeg ik ook al 🙂
  Ik vind vijgenmelk – arganolie het lekkerste klinken (hoewel ze beide top klinken!)
  (mijn mailadres liesvanaelst8 (@)gmail.com )

 9. Reactie van Grete Karina:

  Ben gek op de producten van Kneipp, dus maak graag kans.
  Heb me natuurlijk meteen voor hun nieuwsbrief ingeschreven.
  Vijgenmelk – arganolie spreekt me het meeste aan.
  Ik volg je op Bloglovin en twitter (@Zeemeervrouw) en ik like je op FB.
  Nu maar duimen….
  groeten,
  Grete Karina
  email: gretekarina@hotmail.com

 10. wat een leuke acte, ik volg je op bloglovin en heb gesaved. ik ontvang de nieuwsbrief van Kneipp en volg je op facebook. De amandelmelk-amandelolie lijkt mij het lekkerste

 11. Ik doe graag mee en volg je op Facebook en Twitter en heb getweet. Bloglovin heeft op dit moment storing en ik kon niet op je blog…..
  Ik houd van de amandelolie xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *