WIN 2 heerlijke zeepjes naar keuze!

Geplaatst door
Vandaag heb ik een leuke winactie voor jullie. In samenwerking met de Nederlandse webshop Evarita mag ik 2 heerlijke zeepjes weggeven! In de webshop vind je 100% natuurlijke zeep die met de hand is gemaakt. De zeep is vrij van alcohol en is tevens geschikt voor de gevoelige huid. Het leuke aan de webshop is dat de zeep in verschillende geuren verkrijgbaar is. Er zijn fruitige geuren zoals grapefruit, cranberry, citroen, sinaasappel en mango. Maar je vindt er ook bijzondere geuren zoals groene thee, bijenwas, tea tree, kokosolie en sandelhout. Voor ieder wat wils dus! Wil je graag kans maken op 2 zeepjes naar keuze? Lees dan snel verder wat je moet doen.
 

Wat moet je doen?

 
1) Volg mijn blog op Bloglovin en save het artikel (hartje)
 
2) Like de Facebook pagina van Evarita OF volg hen op Twitter

3) Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vertelt dat je meedoet en welke stappen je hebt gedaan. Vergeet ook je e-mailadres niet in te vullen.

=> Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 25 maart 2015. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd en kan dan zijn voorkeuren van zeepjes doorgeven.

 
Kortingscode – 20%
 
Speciaal voor mijn lezeressen heb ik nog een kortingscode van – 20%. De code is VANESSABLOGT en is geldig tot 31 maart 2015. Dit kan leuk zijn voor als je zelf graag zeepjes wil bestellen!
 
Veel liefs,
Vanessa xxx

31 reacties

 1. Oew, leuk, ik doe graag mee! Ik kwam geloof ik gisteren op je blog terecht en ben je toen gaan volgen via Bloglovin. Het hartje is ingedrukt en ik volg Evarita via Facebook 🙂

 2. Wat een leuke win-actie, om eerlijk te zijn gebruik ik enkel zeep uit knijpflessen, terwijl een stuk zeep zoveel authentieker is.
  Graag maak ik dus kans op deze zeepjes! Ik volg je al een tijd op bloglovin en facebook.
  Ik plaatste een hartje bij dit artikel en volg nu ook de facebookpagina van Evarita.
  En nu duimen!
  Liefs Lien (lienvdw@hotmail.com)

 3. Heerlijk, ik doe mee :). Ik volgde je al via bloglovin' en facebook (beide onder de naam Henderica) en heb het artikel gesaved. Ook heb ik de Facebookpagina van Evarita geliked. mail:hvtjuh@hotmail.com

 4. Wat een heerlijke zeep lijkt me dit, ik doe ook graag mee. Ben vooral benieuwd naar de Sandelwood en de Groene thee varianten.

  Ik volgde je al via Bloglovin' en heb daar je bericht gesaved. Ik volg Evarita via Facebook (Sabrina Cat).

  Groetjes,
  Sabrina
  miss_tattoo@hotmail.com

 5. Aah super winactie, ik doe heel graag mee! Ik hou van zeep met heerlijke geur, ik kan mijn neus er nooit vanaf houden!

  – Ik volg jouw blog op Bloglovin' en ik heb het artikel gesaved
  – Ik heb de Facebook pagina van Evarita geliked (Yasemin Tanidim)

  Mijn emailadres: yasemin2011@hotmail.nl

  XOXO Yasemin♥

 6. Leuke actie. Die kokosolie en groene thee lijken me heeeeerlijk!
  Ik volg je op bloglovin, heb je artikel een hartje gegeven, volg Evarita op Twitter en heb ze geliked op Facebook :-). Ik doe dus graag mee!

 7. Wat ontzettend leuk en lekker 😀 Vooral mango en grapefruit lijkt me heerlijk, en ook fijn dan het natuurlijk is, veel van die geur zeepjes ruiken echt ontzettend chemisch.
  Ik volgde je al op bloglovin, ik heb het artikel geliked (sandra9454) en ik volg Evarita op twitter (@xsajo). Mijn e-mail is: sandra_jonker8@Hotmail.com

 8. Ik doe mee! Volg je op Bloglovin', heb het artikel gesaved en de Facebookpagina van Evarita geliked. Nu weet ik eindelijk hoe ik een post een hartje moet geven (saven dus). Ik ben blind en kan dat hartje dus niet zien, want mijn schemrlezer doet niet aan plaatjes. Super! Die kortingsactie is ook leuk.

  Astrid
  astrid@astridvanwoerkom.com

 9. Wat een leuke actie,. ik doe erg graag mee…tensloote zien de zeepjes er echt superlekker uit..
  Ik volg je al een tijdje op Bloglovin en heb het artikel een "Save" gegeven.
  Ook ben ik Evarita op Facebook gaan volgen, Dit doe ik onder mijn eigen naam, Petra Krommenhoek

  groetjes petra
  ( heelgewoondagelijks@gmail.com )

 10. Reactie van Grete Karina:

  Dat lijken me echt heerlijke zeepjes!
  Natuurlijk maak ook ik graag kans.
  Ik volg je blog op Bloglovin en savede het artikel (hartje).
  Ik like de Facebook pagina van Evarita.
  Nu maar duimen….

  groeten,
  Grete Karina
  email: gretekarina@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *