Mijn week in foto’s: wettelijk samenwonen & Katy Perry

Geplaatst door
Goeiemorgen! De eerste week van maart is alweer voorbij. Wat gaat de tijd snel zeg! De voorbije week was er eentje met ups en downs. Sommige dagen was ik heel moe en had ik veel pijn, andere dagen ging het beter. Woensdag had ik wel een heel bijzondere dag want dan zijn Glenn en ik naar het gemeentehuis geweest om wettelijk samen te wonen, en ’s avonds stonden we in het Sportpaleis voor het concert van Katy Perry. Kijk je mee naar mijn foto’s?

Maandag en dinsdag voelde ik me niet zo goed. Ik was heel moe en had veel pijn. Ik heb veel tijd in de zetel doorgebracht. Gelukkig zijn er op zo’n momenten genoeg blogjes om te lezen en leuke filmpjes om te kijken.


Ondertussen kwam er een leuk pakketje binnen voor mijn blog. Ik ontving een NIVEA crème uit de limited edition Fairy Tales. Een NIVEA crème is altijd fijn!

Van de webshop Omoda mocht ik schoenen uitzoeken. Superleuk! Binnenkort laat ik jullie zien welke schoenen ik heb gekozen.

Lekkere spaghetti eten. Glenn en ik zouden elke dag pasta kunnen eten, we zijn er gek op!

Woensdag ging ik naar het gemeentehuis om mijn nieuwe identiteitskaart in orde te brengen. Voor de pasfoto’s betaalde ik € 12.50 en voor de identiteitskaart € 20. Duur boeltje is dat hè? Ik vind het altijd stom om je geld aan zulke dingen te moeten geven. 

Glenn en ik gingen ook langs bij de dienst ‘Bevolking’. We hebben namelijk de stap gezet om wettelijk samen te wonen, yaaay! We woonden natuurlijk al langer samen, maar nu is het dus ook wettelijk. Door wettelijk samen te wonen hebben we een aantal rechten en plichten die we voordien niet hadden. We zijn heel gelukkig dat we deze stap hebben gezet!

’s Avonds stonden we in het Sportpaleis van Antwerpen voor het concert van Katy Perry. We stonden best dichtbij!

Eerst was er een voorprogramma van Charli XCX. Voor ons was dit het beste voorprogramma dat we al ooit hebben gezien. Ze zingt echt goed en ze barst van de energie. Knappe vrouw ook!

Daarna was het tijd voor Katy Perry. Hieronder een paar foto’s. Ik heb de foto’s gemaakt met mijn gsm, vandaar dat de kwaliteit niet super is. Het was een geweldig concert. De beste show ooit! Katy Perry is in het echt nog veel leuker dan op televisie en ze zingt heel goed. De show was ook helemaal af. Het grote beeldscherm, de kleuren, de effecten… Ook vloog Katy twee keer boven het publiek, mochten er twee fans op het podium én werd de show afgesloten met een cool vuurwerk. Het was ontzettend leuk!

Na het concert hebben we meer dan een uur in de file gestaan. De auto’s bleven gewoon stilstaan, zo irritant! Niet te geloven dat zoiets kan om middernacht.  Maar ja, daarvoor moet je in België wonen zeker? Toen de file eindelijk voorbij was, dan moesten we nog een uur rijden voor we thuis waren. Daardoor lagen we pas na 2 uur ’s nachts in ons bed. Moeee!

Zoals verwacht voelde ik me de volgende dag heel ziek. Ik begon de dag dus met een pijnstiller. De rest van de dag heb ik het rustig aan gedaan. Ik moest heel erg recupereren van het concert. Maar hé, ondanks de vermoeidheid en pijn achteraf ben ik toch heel blij dat ik naar het concert ben kunnen gaan. Katy Perry is ongetwijfeld één van mijn mooiste geluksmomentjes in de afgelopen maanden!Vrijdagavond was het tijd voor frietjes, yaay! Dit keer met vol au vent. 

Die avond hebben we ook nog een flesje geopend om ons wettelijk samenwonen te vieren. Daar hadden we eerder nog geen tijd voor gehad. Op de liefde!Belgium’s Got Talent is terug begonnen! Stiekem vinden we de audities het leukste om naar te kijken.Zaterdag had ik meer energie dan anders en ik profiteerde ervan om het appartement schoon te maken. Moet ook gebeuren!
Huishoudelijke tip: Ik doe altijd een zakje stofzuigerverfrisser in de stofzuigerzak. Zo ruikt het overal fris naar meiklokjes. (gekocht bij Delhaize)Lazy sunday! Ik vind het zalig om uitgebreid in bad te gaan en mezelf te verwennen met heerlijke producten.


Daarna is het tijd voor een gezichtsmaskertje! Ik gebruikte het Vitamine E Sink-In Moisture Mask van The Body Shop. ’s Avonds keek ik naar deze mooie zonsondergang. Is de lucht niet prachtig?


Zo, dit was mijn week! Heel erg wisselend. De ene dag ging het goed, de andere dag slecht. Ik ben heel blij dat ik naar het concert van Katy Perry ben kunnen gaan. De mindere dagen neem ik er dus ‘graag’ bij. Hup naar een nieuwe week!  

Hoe was jouw week?

Veel liefs,
Vanessa xxx

32 reacties

  1. Gefeliciteerd met jullie wettelijk samenwonen!! Zo gaaf dat je naar Katy bent geweest en een identiteitskaart is in Nederland nog duurder ( €30 en dan nog de foto) echt belachelijk… xxx

  2. Gefeliciteerd met het wettelijk samenwonen! Wat ontzettend leuk. Oeh en het concert van Katy Perry ik kan ook niet anders geloven dan dat dat mega vet was! De foto's zien er in ieder geval indrukwekkend uit.

  3. Wat onwijs gaaf dat je naar een concert van Katy Perry bent geweest! Ik wil daar ook nog wel graag heen, naar een concert van haar. Ze heeft ook ontzettend mooie outfits aan zie ik

  4. Ja, ik zag de foto's op instagram al voorbij komen. Super dat je geweest bent. Dat zijn dingen daar kan je zo enorm van opleven, dan neem je de mindere dagen inderdaad even voor lief. Goed dat je dat soort dingen wel blijft doen. Ben blij dat te lezen. Liefs.

  5. Leuk om te zien weer! Wat fijn dat je naar het concert bent kunnen gaan! Gefeliciteerd met jullie wettelijk samenwonen! En wat een goede tip van die luchtverfrisser in de stofzuiger, haha!

  6. Gefeliciteerd met jullie wettelijke samenwonen, Erg leuk om zo een bijzondere dag af te sluiten met een heerlijk concert van Katy Perry. leuk om te zien dat het concert zo onwijs top was…

  7. Gefeliciteerd met het wettelijk samenwonen! En wat leuk dat je naar Katy Perry bent geweest. Wat ik gehoord heb, was het een super show. Maar goed, dat geef jij ook al aan. 😉

  8. Gefeliciteerd met jullie wettelijk samenwonen! Wat een leuke week (op het ziek zijn na), onwijs gaaf dat je naar Katy Perry bent geweest, echt geweldig!

  9. wauw echt super leuk dat je naar Katy Perry bent geweest!! 😀 en gefeliciteerd met jullie samenwonen! 😀 Heel veel geluk samen!!! 🙂

  10. Gefeliciteerd met jullie wettelijk samenwonen, wat geweldig voor jullie dat jullie deze stap hebben gezet. Weer een hoogtepunt in jullie relatie! Dat jullie maar de rest van jullie leven gelukkig met elkaar mogen zijn! Wat ziet het concert van Katy Perry er ontzettend gaaf uit, heerlijk zeg! En champagne: Proost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *