Spam je blog!

Geplaatst door
Een nieuwe maand = een nieuwe kans om te spammen! Zoals elke eerste dag van de maand geef ik jullie ook vandaag de mogelijkheid om te spammen. Vertel wie je bent, waarover je blogt en waarom we jouw blog een bezoekje moeten komen brengen. Ik kijk er alvast naar uit om weer leuke blogs te ontdekken! 
Veel liefs,
Vanessa xxx
 
 

38 reacties

 1. Leuk dat we mogen spammen. Op mijn blog komen notd's voorbij maar ook leuke nailarts zoals "Louboutin" nails, disney nails en nog veel meer. Ik schrijf ook reviews over beauty producten. Ik laat je meegenieten met mijn (foto) shoplogs die vaak low budget zijn! En zo nu en dan komt er een leuke beauty DIY voorbij. Ook geef ik soms een budgettip. Ach..neem een kijkje en laat vooral een reactie achter. 😉 Lieve groetjes Mandy. http://mandybos.blogspot.nl Ps er loopt nog een leuke winactie waar je zelf je cadeau mag uitzoeken. Neem nog even snel een kijkje want hij loopt bijna af. 😉

 2. LeukMijn naam is Mariëlle en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty en fashion. Soms plaats ik ook shoplogs en tutorials. Elke dag komt er een nieuw artikel online. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen. Mocht je het leuk vinden dan kun je me volgen op allerlei social media, de buttons vind je rechts op mijn blog! Liefs Mariëlle

 3. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo'n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

 4. Dankjewel dat ik mijn blog in het zonnetje mag zetten!

  Op http://www.beautyjuf.nl schrijf ik over alle ins & outs omtrent beauty, make-up en nagellak. Deze blogposts worden afgewisseld door een vleugje lifestyle.

  Momenteel zijn er een paar spetterende winacties gaan op mijn blog. Beautyjuf bestaat namelijk twee jaar. Je kunt kans maken op een haarverzorgingspakket van Andrélon, een heerlijke Sugar Body Scrub van Kneipp, een Luxury Wellness cadeaubon én nog veel meer!

  Nieuwsgierig geworden naar mijn blog, het gezicht achter de blog of de winacties? Kom gerust een kijkje nemen!

  Liefs Marloes

 5. Hey iedereen!
  Bedankt dat we mogen spammen.
  Ik ben Charline. Ik ben pas sinds een maand aan het bloggen. Tot nu toe dagelijks. Ik blog vooral over beauty (make up) maar soms doe ik ook interieur en lifestyle posts, soms wat over muziek en als ik op reis ga zal ik dat ook zeker delen op mijn blog.

  Omdat ik pas bezig ben heb ik nog een heleboel bij te leren over mijn blogstijl, fotografie… Dus het is altijd leuk als mensen mijn posts lezen en tips hebben om het beter te kunnen doen.

  Ik blog wel in het Engels. Ben nooit echt goed geweest in schrijven in mijn moedertaal 😀

  Neem gerust een kijkje op http://charlinehasablog.blogspot.com/

  Kusjes! Xxx
  Charline

 6. Wat leuk! Wij volgen elkaar al, maar voor alle andere lezers.. kom eens kijken naar http://beautytalk.be
  Ik ben een Belgische die in Nederland woont en ik schrijf over Beauty en Fashion, je leest er veel reviews en momenteel kan je meedoen aan een leuke winactie!
  Check it out!
  Liefs,
  Eefje

 7. Wat leuk dat we weer eens mogen spammen 🙂 Mijn naam is natascha, 28 jaar en ik blog op http://www.beautyopinie.nl. Op mijn blog schrijf ik vooral veel over beautyproducten, dus je vind er veel reviews. Maar ook schrijf ik over fashion en vind je er een persoonlijk tintje. Neem gerust eens een kijkje 🙂

 8. Good morning! Ik blog op Whtnys World, wat de naam al zegt over mijn wereld. Er komt van alles online. Persoonlijke, mama em lifestyle artikelen. Blog nu minder ivm mijn tweede zwangerschap en vind dat zo fijn dat ik het er denk ik zo in laat. Heerlijk he dat we zelf kunnen bepalen wat we doen, wanneer en hoe. Ik ga zeker ook bij jullie kijken dus bij deze nodig ik je uit. Fijne zondag!

 9. Wat lief dat je ons een kans geeft ons blog in de spotlight te zetten, Die kans kan je niet laten liggen, dacht ik bij mijzelf toen ik dit las. Ik weet dat je regelmatig bij mij komt lezen, en dat vind ik echt gaaf…maar ook je andere lezers zijn natuurlijk erg welkom…
  Zelf heb ik sinds een tijdje een blog wat gaat over de manier waarop ik over mijn beauty en life style ervaringen schrijf. Dit kan dus echt over heel verschillende onderwerpen gaan, Ook al voert beauty momenteel de boventoon…..De blogjes zijn geschreven vanuit mijn persoonlijke gevoel en denkwereld en probeer dit zo uitgebreid mogelijk te beschrijven. Ze zijn echt mijn persoonlijke beleving, waarin je dit soms ook in de details terug kunt vinden…
  Je kan mijn blog vinden op http://www.heelgewoondagelijks.blogspot.nl
  Groetjes Petra

 10. Leuk! Ik spam weer een keertje mee! Mijn blog heet My Little Happiness (www.mylittlehappiness.nl) Het is een persoonlijk blog met dingen die mij happy maken. Ik ben afgelopen jaar in een depressie terecht gekomen en probeer me op deze manier bezig te houden met de vrolijke dingen in het leven! Ik zou het leuk vinden als je even kwam kijken!

  Groetjes Lesley

 11. Ik heb zelf niet echt een blog, maar schrijf wel meermaals per week voor die van mijn beste vriendin Veronique. Je kan ons vinden op http://verodoesthis.blogspot.b
  Het zou natuurlijk ontzettend fijn zijn als je een kijkje wil nemen, en nog leuker als je ons zou gaan volgen! 🙂

  We schrijven over erg uiteenlopende dingen, waar beauty en lifestyle de lichte overhand nemen. Maar we schrijven ook over ons eigen leven, films & muziek…

  Kortom, een erg gevarieerde blog die het bekijken waard is! 😉

 12. Yeey, wat lief dat we mogen spammen Vanessa! Mijn naam is Denise en op mijn persoonlijke blog http://www.beautybydenies.nl post ik bijna iedere dag een artikel over beauty, fashion en lifestyle. Het is dus eigenlijk een persoonlijk online dagboek over alles wat ik tegenkom in het dagelijks leven! Ik zou het ontzettend leuk vinden als je eens een kijkje neemt. Liefs, Denise

 13. Dankjewel dat we mogen spammen! Ik voel me dan maar zo vrij om even een linkje achter te laten 🙂

  Wat leuk dat we mogen spammen!

  Op http://www.diysforyouandme.weebly.com, blog ik als 14-jarig meisje al bijna een jaar anoniem. Het is een blog vol inspiratie en positiviteit! Er komen dingen voorbij als DIY's, fotografie, tuinieren, mijn glutenallergie en nog veel meer!
  Kortom zeker de moeite waard om er eens een kijkje te nemen!

 14. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Marijke, ook een belgische blogger en ik blog op http://marykejane.blogspot.com. Op mijn blog post ik over allerlei zaken die me bezighouden en waar ik van hou (lees: beauty, fashion, lifestyle). Ik probeer mijn blog ook zo persoonlijk mogelijk te houden, zo maakte ik mijn lay-out helemaal zelf, post ik vaak persoonlijkere artikels en reageer ik dolgraag op de reacties die ik ontvang van mijn lieve lezers! Neem jij ook snel een kijkje op mijn blog? xx

 15. Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Marijke, ook een belgische blogger en ik blog op http://marykejane.blogspot.com. Op mijn blog post ik over allerlei zaken die me bezighouden en waar ik van hou (lees: beauty, fashion, lifestyle). Ik probeer mijn blog ook zo persoonlijk mogelijk te houden, zo maakte ik mijn lay-out helemaal zelf, post ik vaak persoonlijkere artikels en reageer ik dolgraag op de reacties die ik ontvang van mijn lieve lezers! Neem jij ook snel een kijkje op mijn blog? xx

 16. Ik spam deze maand ook weer lekker mee 🙂
  Mijn blog http://lovelynailpolish.be gaat niet enkel heel vaak over nagellak (reviews, swatches, nieuwe collecties,…), maar ook over meer persoonlijke dingen. Mijn leven als single mama (in wording), beauty gerelateerde stuff, lifestyle, bloggen,… Voor iedereen wel wat 🙂
  Tot snel!

 17. Ik ben Laura en blog nu een maand en ik vind het geweldig.
  Mijn blog gaat over beauty, lifestyle en soms een kijkje uit mijn eigen leven. Ook kies ik voor elke maand een fashionitem uit waarbij ik outfits zoek en staan er handige en leuke tips & tricks klaar.

  Mijn blog: Lauraerts.blogspot.com

  Hopelijk tot gauw

 18. http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 19. Lief dat we mogen spammen! Mijn naam is Nienke, ik ben 20 jaar en ik blog inmiddels bijna een jaar op Dreaming Out Loud. Dit is een persoonlijke blog waarop ik over alles schrijf dat in me op komt. Ik schrijf veel over beauty en andere producten, maar ook opinie en lifestyle. Ik zou het erg leuk vinden als jullie een kijkje zouden nemen! http://www.dreamingoutloud.nl

  Liefs, Nienke

 20. Hoi allemaal. Ook ik ga even van het moment gebruik maken en mijn blog lekker spammen. Ik heb op http://www.happymakesbeauty.wordpress.com mijn blog staan en ben er druk mee bezig geweest om dit zo leuk mogelijk te maken voor jullie. Het zou echt super zijn als jullie mijn blog zouden willen bekijken en mij wat tips geven. Zo maak ik het een nog betere blog!

  Dank jullie wel alvast.

  XX Rochelle

 21. Wat leuk. Ik laat je heel graag kennismaken met mijn eigen blogje. Ik blog al 2,5 jaar op mijn eigen stekje: http://beautifulday4makeup.wordpress.com. Daar komt dagelijks een artikel online. Deze gaan voornamelijk over beauty, maar ik heb ook aandacht voor fashion, food, bordspelen en lifestyle. Daarom zou ik het superleuk vinden als je een kijkje wilde nemen op mijn blog. Verder kun je mij ook vinden op de sociale mediakanalen.
  Twitter: @beautday4makeup
  Instagram: @beautifulday4makeup
  Facebook: @beautifulday4makeup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *