4 x Cien Nagellak Wintercollectie | LIDL

Geplaatst door
Laatst ontving ik van Lidl vier mooie nagellakjes uit de wintercollectie. Omdat ik zelf nauwelijks nagellak op mijn handen draag, wou mijn mama zich graag kandidaat stellen om de lakjes te testen. * Een applausje voor mijn mama 🙂 * Hieronder vind je haar review!

Door Veronique (mama)


De nagellakjes zijn van Cien, het huismerk van Lidl. De lakjes zitten in een flesje van 10 ml en ze kosten € 1.99 per stuk. Alle nagellakjes hebben een naam en dat is heel leuk. Van links naar rechts zien jullie:

– 32 Red Roses

– 38 Raspberry Glitter
– 36 Silver Shine
– 39 Midnight Blue

Hieronder de swatches!
32 Red Roses is een mooi rood kleurtje. Rood is een klassieke en stijlvolle kleur waarmee je weinig verkeerd kunt doen. Het staat altijd mooi.  
38 Raspberry Glitter is een roze metallic kleur met een shimmery finish. Dit lakje is perfect om elke dag te dragen, maar het kan ook mooi zijn bij een feestelijke gelegenheid.
 
36 Silver Shine is een zilveren kleurtje met een prachtige glans. Omwille van de kleur zou ik dit lakje eerder tijdens de feestdagen dragen en minder in het dagelijkse leven.
 
 
39 Midnight Blue is een donkerblauw kleurtje met een mooie glans. Het is een leuk kleurtje voor de winter. Het is eens iets anders dan bijvoorbeeld klassiek rood.

De kwasten van de nagellakjes zijn prettig om mee te werken, de dop is aangenaam om vast te houden. De nagellakjes zijn makkelijk aan te brengen en geven al met één laagje voldoende dekking. De lakjes drogen heel snel en dat is erg handig. Na zo’n 3 dagen beginnen de lakjes te chippen (zonder topcoat).

Besluit: Ik ben zeer tevreden over de nagellakjes! Voor € 1.99 krijg je mooie kleuren en een prima kwaliteit terug. Make-up in een supermarkt trekt om de één of andere reden nooit zo aan, maar eigenlijk is dat onterecht. Deze nagellakjes bewijzen dat het toch eens de moeite loont om de producten te proberen.

De Cien nagellak wintercollectie is te koop bij Lidl. Het aanbod kan verschillen van filiaal tot filiaal.

Welk kleurtje vind jij het mooist? Koop jij make-up in een supermarkt?

Groetjes,

 

Veronique

25 reacties

  1. Raspberry glitter vind ik wel erg mooi, en ja hoor, ik zou gewoon dit gewoon kopen in de supermarkt….bij mijn de buurt heeft het LIDL filiaal deze make up helaas niet…
    leuk dat je de lakken voor Vanessa hebt gereviewd….

  2. Wat leuk dat je je moeder een artikel laat schrijven! Ik was net bij de Lidl, maar heb het niet gezien. Het wordt tijd dat Lidl in Nederland make-up gaat verkopen.

  3. Wat een leuke kleurtjes! Vooral Red Roses is mijn favoriet. Ik heb zelf wel eens allemaal make-up zien staan bij de Lidl, maar ik ben er eigenlijk altijd voorbij gelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *