WIN een geschenkset douche foams van Kneipp!

Geplaatst door
GESLOTEN


De maand december staat in het teken van cadeautjes en daarom vind ik het ontzettend leuk om winacties te organiseren. Tot gisteren konden jullie deelnemen aan de winactie om € 25 shoptegoed bij Miss Well te winnen. De winnaar heeft ondertussen al een mailtje ontvangen. Kijk dus snel in je mailbox of je hebt gewonnen! 
 
Geen mailtje ontvangen? Niet getreurd. Vandaag heb ik een nieuwe winactie klaarstaan! In samenwerking met Kneipp mag ik een geschenkset met 3 heerlijke douche foams weggeven. In deze set zitten de geuren mint-eucalyptus, lavendel en patchouli. De douche foams zijn ideaal om jezelf te verwennen of om er iemand anders mee te verrassen. De keuze is helemaal aan jou!
 
Hieronder kom je te weten wat je moet doen om kans te maken. Veel moeite is het niet 😉
 

Wat moet je doen?
 
♥ Volg mij op Bloglovin en save het artikel (hartje).
 
♥ Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk vertelt dat je meedoet. Vergeet ook je e-mailadres niet in te vullen.

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 27 december. Daarna krijgt de winnaar een mailtje toegestuurd.


Let op: Deze maand komt er nog een winactie online. Hou mijn blog dus goed in de gaten! 

VEEL SUCCES!
 
Liefs,
Vanessa xxx

45 reacties

  1. Oh. Wat een leuke winactie! Ik ben dol op de producten van Kneipp en doe graag mee aan deze wedstrijd. Ik volg je al een tijd op bloglovin en plaatste een hartje bij dit artikel.
    Lieve groetjes Lien (lienvdw@hotmail.com)

  2. Wat een leuk pakketje, ik doe mee! Ik ben echt dol op de producten van Kneipp, ik heb de douch foams nog nooit gehad, dus ik ben heel erg benieuwd!

  3. Heej! Wat een toffe winactie heb je ervan gemaakt zeg! Superleuk en al helemaal zo met de feestdaagjes voor de deur.. Ik doe graag mee, en heb alle verplichte stapjes doorlopen! Ik wens iedereen een fijn weekend, en natuurlijk hele fijne feestdagen! Groetjes ilsiee prins, wiefiej@hotmail.com

  4. Ooh wat leuk! Ik ben een enorme fan van kneipp. Ik ken foamende douchegels van rituals, ik ben heel benieuwd naar deze. De geuren lijken me ook erg lekker, maar kneipp ruikt altijd lekker dus dat zit vast wel goed. Ik wil graag meedoen!
    Ik volg je op bloglovin + artikel geliked (sandra9454)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *