donderdag 11 december 2014

WIN € 25 shoptegoed bij Miss Well! (GESLOTEN)

De ene winactie is nog maar net gedaan, of ik heb alweer een nieuwe klaarstaan. Leuk hè? Dit keer is het een winactie in samenwerking met Miss Well. Dit is een Nederlandse webshop die o.a. natuurlijke cosmetica en fair trade sieraden verkoopt. Daarnaast vind je er chocolade en dvd's, en zijn er ook enkele beautyboxen verkrijgbaar. Kortom: in deze webshop vind elke vrouw wel iets naar haar zin! En ik heb goed nieuws: één van jullie kan € 25 shoptegoed winnen! Wil je graag kans maken? Lees dan snel verder wat je moet doen.


Wat moet je doen?

♥ Schrijf je in op de nieuwsbrief van Miss Well. Als je op de startpagina komt, dan zie je bovenaan 'klik voor korting'. Daar mag je op klikken en dan kan je je inschrijven. Je krijgt meteen 2.50 euro korting op je eerste bestelling!

♥ Volg mijn blog op Bloglovin en save het artikel (hartje).

♥ Laat hieronder een reactie achter waarin je duidelijk laat weten dat je meedoet en welke stappen je hebt gedaan. Vergeet ook je e-mailadres niet in te vullen. 

Wat mag je doen? 

♥ Volg Miss Well op Twitter

♥ Volg mij op Twitter en tweet volgend berichtje: "Ik maak kans op 25 EURO shoptegoed @vanessablogt. Ga snel naar www.vanessablogt.be en doe ook mee! #winactie"

Iedereen uit België en Nederland mag deelnemen. De winactie loopt tot 18 december. Snel wezen is dus de boodschap! De winnaar krijgt een mailtje toegestuurd.


VEEL SUCCES!

Liefs,

Vanessa xxx 

24 opmerkingen:

 1. Ziet er een leuke webshop uit zeg, ik kende hem nog niet! Ik doe graag mee! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zeg! ik kende deze webshop nog niet, maar ze hebben hele leuke dingen! Ik doe graag mee en heb alles gedaan,behalve twitter, want dat heb ik niet helaas :( Mijn e-mail is Manonboerakker@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh wat een leuke webshop! Ik doe graag mee met deze winactie.
  Ik heb alle stapjes gevolgd, behalve twitter want dat heb ik niet.
  Groetjes Lien (lienvdw@hotmail.com). x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuke winactie! Ik kende de webshop ook nog helemaal niet. Ik doe heel graag mee. Ik heb alle stappen doorlopen :)
  Liefs, Manon ; Manon@VisibleLass.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe winkel, die kende ik nog niet! Ik doe graag mee met je winactie en heb alle stapjes gedaan :D

  Liefs,

  Astrid
  (av1989@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke actie.
  Ik loot graag mee en volg je via Bloglovin & Twitter (tweet geplaatst)
  anita71@caiway.net

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Graag doe ik weer mee!
  Anke80@hotmail.nl
  Twitter anke8019

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Kende de shop niet! Ziet er leuk uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke actie! heb me aangemeld, en volg je op bloglovin en heb het artikel gesaved.
  Sigridboltendal@hotmail.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er leuk uit! Ik doe graag mee!
  Diolifestyle@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heey, Wat een geweldige actie heb je weer georganiseerd voor de lezers van je blog! Echt top dat je dit mag weggeven. Ik doe natuurlijk ook graag mee voor een kansje, echt superleuk en vooral zo met de feestdagen voor de deur! Ik ken de shop eerlijk gezegd nog niet, maar ze hebben echt hele leuke dingen! Natuurlijk like ik je op Bloglovin EN op facebook! Een hele fijne avond gewenst, Groetjes ilsiee

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuke winactie!
  Ik heb alles gedaan: nieuwsbrief, bloglovin en twitter.
  E-mail: jolienbee.info@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke actie. Ik ben erg voor natuurlijke cosmetica en Fairtrade producten. Goed voor de mensen die het maken, goed voor het milieu en mij geeft het een fijn gevoel. Ik volg je via Bloglovin en heb je bericht geliked, ik heb mij inschreven voor de nieuwsbrief en hier een berichtje achtergelaten. Je kunt mij bereiken op noordroge@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke winactie! Ik ken deze webshop totaal niet dus leuk om eens uit te proberen!
  Ik volg je al overal & heb al de andere stapjes ook gedaan :)
  Callewaertsaraya@gmail.com
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke actie ! Om kans te maken heb ik eigenlijk alles gedaan behalve tweeten.
  xx Jolijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik volg zowel jou als Miss Well op twitter als @Zeemeervrouw.
  Ook volg ik je op Bloglovin en heb het bericht geliked.
  En ik heb me ingeschreven op de nieuwsbrief van Miss Well.

  groeten en fijn weekend,
  Grete Karina

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat lief dat je een winactie organiseert! Ik kende deze webshop nog niet, maar het ziet er heel tof uit. Ik heb me ingeschreven voor de nieuwsbrief, dit bericht gesaved (volgde je al via bloglovin) en volgde jullie beide al op Twitter. Ik heb alleen de tweet niet gestuurd. :) Mijn e-mailadres is judithblogtsolo@hotmail.com. Xxx :)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik kende deze webwinkel nog niet. Maar ik ben blij dat ik hem ken, super leuk! Ze hebben echt vanalles wat. Ook leuk dat het een shoptegoed is, kan je precies kiezen wat je zelf wil. Hoewel, kiezen wordt nog moeilijk voor de winnaar met zo veel keuze. De zeep van Bubble Shack Hawaii ziet er echt super lekker uit, maar ik ben ook bezig met een DVD collectie aanleggen, hmm lastig.
  Ik heb je artikel geliked op bloglovin (sandra9454) en op twitter volg ik Miss Well nu ook, en ik heb ze geretweet, en jouw bericht getweet (@xsajo). Mijn e-mail is: sandra_jonker8@Hotmail.com (hiermee heb ik me ook ingeschreven voor de nieuwsbrief)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik doe graag mee met deze winactie! Op bloglovin volgde ik je al (+ geliked) en twitter ook (+ geweet). Ik heb mij ook ingeschreven voor de nieuwsbrief :). Mijn e-mail is: mellavieee@gmail.com x

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heb me aangemeld voor de nieuwsbrief, volg je op Bloglovin en twitter (luckychicca). Heb geliked en getweet

  BeantwoordenVerwijderen
 21. wat een heerlijke leuk webshop, ik kon deze nog niet dus heb weer het een en ander te snuffelen...Ik doe graag mee en heb alle verplichte stapjes gedaan.
  twitter heb ik niet dus dat gaat echt niet lukken...

  groetjes petra
  ( heelgewoondagelijks@gmail.com )

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Nieuwsbrief aangevraagd. Bloglovin geliked.

  Doe graag mee!

  BeantwoordenVerwijderen