zondag 7 december 2014

It's December Tag

Ondanks dat ik niet van de kou hou, is december toch één van mijn favoriete maanden. Natuurlijk hebben de feestdagen daar ook veel mee te maken. December staat echt in het teken van liefde en gezelligheid en dat vind ik ontzettend leuk! De voorbije dagen zag ik de It's December Tag op verschillende blogs voorbijkomen. Wat opvalt is dat het steeds andere vragen zijn. Daarom heb ik de leukste vragen verzameld en heb ik er een eigen versie van gemaakt. Hopelijk vinden jullie het leuk!


 Wat vind je het leukste aan de maand december?

Het leukste vind ik de gezelligheid die deze maand met zich meebrengt. Zowel in huis als op straat en in winkels wordt de kerstversiering boven gehaald en dat geeft meteen een gezellige sfeer. Ik ben trouwens gek op kerstshoppen! In de winkelstraten hangt dan echt zo'n leuke kerstsfeer met mooie lichtjes en vrolijke kerstmuziek. Ik word daar heel blij van! In de maand december vind ik het ook heerlijk om lekker warm binnen te zitten terwijl het buiten zo koud is. Geurkaarsen aan, fleece dekentje erbij en genieten van een toffe serie. Ik kan daar echt van genieten!  

★ Welk parfum vind jij bij december passen?

Vorige maand heb ik voor het eerst een parfum van Zara gekocht, in de geur amber en vanille. Awel, dat vind ik nu echt eens het perfecte parfum voor december. Het is een heerlijke warme en speciale geur.


★ Wat is je favoriete winterdrankje?

In de winter drink ik veel thee en dan vooral groene thee met een smaakje, bv. citroen of sinaasappel. 's Avonds vind ik kamillethee of lindethee wel lekker. Soms drink ik ook warme chocolademelk. 

★ Wat is je favoriete kerstfilm?

Ah, dat blijft toch wel 'Home Alone'. En dan vooral de eerste twee films met 'Kevin'. De andere films vind ik niet zo leuk. Pas op, ik heb 'Home Alone' al honderd keer gezien, maar toch blijf ik die films geweldig vinden. Elk jaar opnieuw wordt er wel één van deze films bekeken rond kerst. 


★ Welk soort snoep eet jij het meest rond deze tijd?

Op zich snoep ik in december niet veel meer dan anders, haha. Oké, vandaag heb ik wel een chocolade Sinterklaas mannetje gegeten. Maar eens die zak op is, komt er ook geen andere meer in huis. Op kerstavond eten we naar traditie altijd een kerststronk in ijs. Dat is zooo lekker! Stiekem koop ik altijd genoeg zodat ik er de volgende dagen nog een beetje van kan eten, moehaha! 

★ Wat is je ultieme kerst look?

Sommigen onder jullie zullen het vast saai vinden, maar eigenlijk draag ik gewoon mijn make-up zoals anders. Vooral mijn ogen hou ik altijd vrij nude en zacht. Mijn lippen zal ik wel een feller kleurtje geven en ik zal ook wat meer blush en highlighter dragen, maar voor de rest doe ik niets speciaals.


★ Wat is je favoriete kerstnummer?

Oh denneboom, oh denneboom... Haha, niet waar hoor! Eigenlijk heb ik niet echt een favoriete kerstnummer. Een liedje waar ik wel heel vrolijk van word is 'Jingle Bell Rock' (Glee versie). Dan begin ik spontaan mee te zingen en te dansen!

★ Wat hoop jij dat onder de kerstboom ligt?

Eerlijk? Ik ga met alles blij zijn. Het afgelopen jaar heb ik voor mijn blog veel beauty producten ontvangen en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Daardoor is er ook niet echt iets wat ik nog absoluut wil hebben. Ik ben gewoon blij met alles wat ik heb.  

★ Wat zijn jouw voornemens voor 2015?

Gelukkig en vooral gezond zijn. Het is misschien een cliché, maar het afgelopen half jaar heb ik beseft dat een goede gezondheid heel belangrijk is. Sinds juni heb ik klierkoorts en daar ben ik nog altijd erg ziek van. Ik kan dus alleen maar hopen dat het in 2015 beter wordt en dat ik snel genees. Verder wil ik nog veel meer bloggen dan in het voorbije jaar, want dat is wat mij elke dag opnieuw gelukkig maakt!Zo, dit was de tag. Ik vond hem superleuk om te doen en ik hoop dat jullie nu ook al een beetje in kerststemming zijn! Wil je de tag graag overnemen? Doe dat dan gerust. Ik ben alvast benieuwd naar jullie antwoorden.

Wat vind jij het leukste aan december?

Ik wens jullie een fijne en warme maand toe <3  

Veel liefs,

Vanessa xxx

25 opmerkingen:

 1. Aah zo leuk ingevuld en Home Alone blijft leuk <3 Al kijk ik de héle tijd Love Actually haha, ken elke scene uit mijn hoofd... Maar ach, hoort erbij <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, Home Alone hoort natuurlijk wel een beetje bij kerstmis! Leuke tag! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is echt een leuke tag! Ik ga hem overnemen want december is ook wel een favoriete maand voor mij (inderdaad behalve de kou).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! December is zo heerlijk sfeervol. Al die lichtjes en warmte, terwijl het qua temperatuur zo koud is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Home alone kan zeker niet ontbreken, fantastische films! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke tag! Home Alone blijft zeker de must-see-kerstfim en behoort ook tot mijn favorieten :). Ik hoop echt dat je snel weer beter wordt in 2015! x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke tag! Erg he, pas als je ziek bent besef je eigenlijk hoe belangrijk je gezondheid is en komt dat boven al de rest. Home Alone is inderdaad zo'n geweldige kerstklassieker! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat leuk om dit allemaal te lezen...zelf is het pas sinds een paar jaar dat ik "iets" bijzonders heb met de kerstdagen..alsof ik mij nu meer besef hoe belangrijk en bijzonder bepaalde dingen zijn...heel apart is dat!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier gaat er ook meer thee doorheen dan normaal. Al heb ik gisteren voor het eerst gluhwein gedronken en dat vond ik ook behoorlijk bijdragen aan het wintergevoel! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben gek op alle kerstlichtjes aan de huizen, winkels. En de kerstmarkten, de gezelligheid! Love it!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben ook een echte december liefhebber. Ben ook nog eens jarig in deze maand dus een ware cadeau maand voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je jarig bent deze maand, dan is het extra feest voor jou :)

   Verwijderen
 12. Wat een leuke tag =)
  December is echt een super gezellig en leuke maand =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke tag! Ik heb zelf ook parfum van Zara en die ruikt ook heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke tag! Voor mij is Home Alone ook echt dé kerstfilm haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh Home Alone! Daar kijk ik ook elk jaar weer naar uit! :) Leuke tag

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ahh wat een leuke tag!
  Over het algemeen zou ik veel vragen het zelfde beantwoorden hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk om te lezen! Misschien neem ik deze binnenkort wel over!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke tag, als het mag neem ik hem graag over :-) En gezondheid is inderdaad het belangrijkst dat blijkt maar weer.. all i want for christmas is toch echt een gezond 2015 :-) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke tag! Dat nummer van Glee is inderdaad wel een vrolijke waar je zelf spontaan ook happy van word :)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een superleuke tag is dit! Home Alone, de films kan ik wel dromen, al kijk ik ze elk jaar toch ook wel weer. Al is mijn favoriet Love Actually. Misschien dat ik deze wel over ga nemen. I like!

  BeantwoordenVerwijderen